QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 17, 19:48)
riesutas ir aliejus nera tas pats, pvz. zmones, kurie turi dideli cholesteroli negali valgyti graikisku riesutu, nes jis gali skatinti cholesterolio didejima, taciau patartina gerti alieju graikisku riesutu
kita vertus, jei zmogus alergiskas net riesuto aliejaus prisilietimui -tai ir rafinuotu neturetu teptis (darau analogija su alergija medui)
kita vertus, jei zmogus alergiskas net riesuto aliejaus prisilietimui -tai ir rafinuotu neturetu teptis (darau analogija su alergija medui)
Rafinavimo metu pasalinami proteinai, kurie ir sukelia alergijas.Mano pacios oda jautriai reagavo i kai kuriuos nerafinuotus aliejus. Be to, nenurodei saltinio, kuriuo remdamasi pagristum, jog rafinuoti aliejai yra kenksmingi,nes as tokio neradau. Aciu is anksto.