Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

Aš pati turiu Naujosios barmunės simondsijų aliejų. Nieko gero negaliu apie jį pasakyt, tik išsausino odą doh.gif . Tai dabar plaukams jį naudoju. Tarp kitko, nelabai aš pasitikiu šia firma... atrodo viskas kažkaip netikra, tas aliejus tikras vandenėlis. Aromatikos simondsijų aliejau aprašyme jis kažkodėl minimas kaip tirštas aliejus.
http://www.aromabalt...a...ucts&cid=13
čia Naujosios barmunės:
http://www.naujojiba...e.lt/jojoba.htm

Dar pati turiu Aromatikos plaukų stiprinamąjį aliejų, tai negaliu atsidžiaugt wub.gif
http://www.aromabalt...a...ucts&cid=70

labai norėčiau įsigyti ir probleminį veido odos aliejų, bet ,kai buvau Vilniui, jo neradau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2008 02 20, 17:14)
Man reikia Jojobos aliejuko  mirksiukas.gif

Simodsiju yra tas pats kas Jojobos. Ir ant buteliuko parasyta.

Papildyta:
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 20, 19:44)
Aš pati turiu Naujosios barmunės simondsijų aliejų. Nieko gero negaliu apie jį pasakyt, tik išsausino odą doh.gif . Tai dabar plaukams jį naudoju. Tarp kitko, nelabai aš pasitikiu šia firma... atrodo viskas kažkaip netikra, tas aliejus tikras vandenėlis. Aromatikos simondsijų aliejau aprašyme jis kažkodėl minimas kaip tirštas aliejus.
http://www.aromabalt...a...ucts&cid=13
čia Naujosios barmunės:
http://www.naujojiba...e.lt/jojoba.htm

Dar pati turiu Aromatikos plaukų stiprinamąjį aliejų, tai negaliu atsidžiaugt wub.gif
http://www.aromabalt...a...ucts&cid=70

labai norėčiau įsigyti ir probleminį veido odos aliejų, bet ,kai buvau Vilniui, jo neradau... verysad.gif

Turbut todel minimas kaip tirstas, kadangi idetas i saldytuva pavirsta vashku. Man vashku pavirto ir barmunes simodsiju aliejus. Man gemalu aliejus oda kazko irgi pasausino, kad nepasausintu, manau, reikia juos tarpusavyje maisyti ir naudoti ne ryta vakara, bet pvz tik nakciai ir ne nuolat, o su pertraukomis, kaitalioti su kremu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 20 vasario 2008 - 19:58
QUOTE(nep @ 2008 02 20, 18:51)
Simodsiju yra tas pats kas Jojobos. Ir ant buteliuko parasyta.

Papildyta:

Turbut todel minimas kaip tirstas, kadangi idetas i saldytuva pavirsta vashku. Man vashku pavirto ir barmunes simodsiju aliejus. Man gemalu aliejus oda kazko irgi pasausino, kad nepasausintu, manau, reikia juos tarpusavyje maisyti ir naudoti ne ryta vakara, bet pvz tik nakciai ir ne nuolat, o su pertraukomis, kaitalioti su kremu.

Apie šaldytuvą ten neužsiminta mirksiukas.gif ir nemanau, kad dėt to ten rašoma, kad jis tirštas... lotuliukas.gif
Aš tepiau NB aliejumi tik kelis kartus ir to užteko, kad pasausėtų oda. Bet tai nebūtinai ir kitom jis netiks.
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 20, 20:09)
Apie šaldytuvą ten neužsiminta mirksiukas.gif ir nemanau, kad dėt to ten rašoma, kad jis tirštas... lotuliukas.gif
Aš tepiau NB aliejumi tik kelis kartus ir to užteko, kad pasausėtų oda. Bet tai nebūtinai ir kitom jis netiks.

Uzsiminta: " Simondsijų (jojobos) krūmų plantacijos plyti įvairiose šilto klimato vietose: Argentinoje, pietų Kalifornijoje, Arizonoje, Meksikoje, Izraelyje. Aliejus spaudžiamas iš šio augalo sėklų, kuriose jo yra apie 50%. Simondsijų aliejus, o tai yra natūralus augalinis vaškas, yra švelnaus savotiško kvapo bei auksinės spalvos skystis, žemesnėje temperatūroje virstantis kieta mase

Juk vaskas ir negali buti labai skystas, ar ne ax.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 20 vasario 2008 - 20:25
norejau paklausti eksperciu. turiu ricinos aliejaus, kuris, kaip zinia, labai gerai blakstienoms. o as noreciau ji naudoti plauku galiukams.. tik kad kvapas tai oj koks slykstus. gal i ji galima butu ipilti siek tiek kokio eterinio aliejaus ( pvz., lavandu?) gal tada kvapas bus geresnis ir poveikis geresnis? o gal koks nors kitoks eterinis butu geriau??
Atsakyti
norejau jusu eksperciu paklausti: pirkau migdolu riesutu alieju, 100ml kainavo 2.90, jis pilstomas. bet dabar pasiskaicius atrodo, kad itartinai mazai mokejau.. nors pirkau alieju parduotuveje. g.gif gal jis su kokiom priemaisom, del to taip pigiai? jis toks geltonas, bekvapis
Atsakyti
QUOTE(sliekelis @ 2008 03 11, 17:47)
norejau jusu eksperciu paklausti: pirkau migdolu riesutu alieju, 100ml kainavo 2.90, jis pilstomas. bet dabar pasiskaicius atrodo, kad itartinai mazai mokejau.. nors pirkau alieju parduotuveje. g.gif  gal jis su kokiom priemaisom, del to taip pigiai? jis toks geltonas, bekvapis

Tikriausiai tiesiog rafinuotas, todėl ir nekvepia..Jautriai odai toks geriausias, as irgi esu turejus tik buvo juntamas sioks toks riesutinis kvapas, o spalva tokia aukso geltona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 03 16, 18:32)
Tikriausiai tiesiog rafinuotas, todėl ir nekvepia..Jautriai odai toks geriausias, as irgi esu turejus tik buvo juntamas sioks toks riesutinis kvapas, o spalva tokia aukso geltona ax.gif

nuo kada rafinuoti aliejai odai geriausi blink.gif
Atsakyti
Na jie maziau alergizuoja.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 03 16, 21:45)
Na jie maziau alergizuoja.. g.gif

cia pati sugalvojai blink.gif
apie aliejus esu skaicius daug ir visur buvo rasoma vengti ant odos rafinuotu alieju
as tokiu net ant plauku netepu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 16, 22:04)
cia pati sugalvojai  blink.gif
apie aliejus esu skaicius daug ir visur buvo rasoma vengti ant odos rafinuotu alieju
as tokiu net ant plauku netepu  schmoll.gif

Kad rafinavimo metu pasalinamos daznai alergizuojancios medziagos tikrai neissigalvoju, juk yra zmoniu alergisku riesutams doh.gif

Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 03 16, 22:48)
Kad rafinavimo metu pasalinamos daznai alergizuojancios medziagos tikrai neissigalvoju, juk yra zmoniu alergisku riesutams doh.gif

riesutas ir aliejus nera tas pats, pvz. zmones, kurie turi dideli cholesteroli negali valgyti graikisku riesutu, nes jis gali skatinti cholesterolio didejima, taciau patartina gerti alieju graikisku riesutu
kita vertus, jei zmogus alergiskas net riesuto aliejaus prisilietimui -tai ir rafinuotu neturetu teptis schmoll.gif (darau analogija su alergija medui)
Atsakyti