Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(babouziuke @ 2007 11 09, 12:04)
Naudojant aliejus po vieną, jie dažniausiai kemša poras, todėl reikia sumaišyti mažiausiai 2 rūšis.Jojobos aliejaus naudoti vieno iš viso negalima. Į mišinius reikia pilti 20 %. Dažniausiai naudojamas kaip konservantas mišiniams ilgiau išlaikyti. Tokiu atveju į mišinį galima nebedėti vit. E.

ar tikrai? idomu pasidare. ar jei sumaisysiu pvz alyvuogiu ir kvieciu gemalu, jie jau poru nekims g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 12 sausio 2008 - 22:53
sviestmedi lupoms man auksas thumbup.gif rankoms taip pat! apskritai visam kunui jis man auksas biggrin.gif

dar naudoju vynuogiu kauliuku aliejuka makiazo likucius nuo akiu nuvalyti.

o migdolu pasiteplioju rankas nakciai. (kaitalioji su sviestmedziu)
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 01 15, 14:06)
dar naudoju vynuogiu kauliuku aliejuka makiazo likucius nuo akiu nuvalyti.

Likucius - tai pries tai akis dar valai kokiu valikliu ar iskart aliejum? Negrauzia akiu? unsure.gif Kazkada buvau pasitepus blakstienu galiukus ricinos aliejum, tai taip pradejo grauzti, kad baisoka bandyti ka nors..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Menininkė_: 15 sausio 2008 - 14:28
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 01 15, 14:27)
Likucius - tai pries tai akis dar valai kokiu valikliu ar iskart aliejum? Negrauzia akiu? unsure.gif Kazkada buvau pasitepus blakstienu galiukus ricinos aliejum, tai taip pradejo grauzti, kad baisoka bandyti ka nors..

Aš tai nusiprausiu veidą vandeniu, tada tiek valant aliejum, tiek įprastu makiažo valikliu, daug lengviau nusivalo makiažas, tačiau šiaip aš naudoju vynuogių kauliukų aliejų visam makiažui valyti, ne tik likučiams. Ir gerai nuvalo, akių visiškai negraužia mirksiukas.gif
Atsakyti
man taip pat labai patinka vynuogiu kauliuku aliejus makiazui valyti, niekas jo neatstoja thumbup.gif
Atsakyti

Kiek man teko domėtis, pats nekalčiausias aliejus kūdikiam-migdolų.
Kviečių gemalų-sudirgintai, sausai odai, labiau tinka senstančiai , nes ją lygina, daro elastingą, lėtina odos ląstelių senėjimą.
Simondsijų-puikiai susigeria i odą, ją drėkina, maitina, išlygina, turi priešuždegiminių savybių.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 01 22, 09:27)
Kiek man teko domėtis, pats nekalčiausias aliejus kūdikiam-migdolų.
Kviečių gemalų-sudirgintai, sausai odai, labiau tinka senstančiai , nes ją lygina, daro elastingą, lėtina odos ląstelių senėjimą.
Simondsijų-puikiai susigeria i odą, ją drėkina, maitina, išlygina, turi priešuždegiminių savybių.

Idomu, mano oda nera nei senstanti nei sausa. Gal greiciau misri - normali. O Kvieciu gemalu aliejus, kazkaip labai neblogai pritiko (poru nekemsa), nors jokio kito dar nebandziau. Reiks pamegint. Galvoju, kaip cia geriau daryt, ar geriau Aromatikos gatava misini pirkt, pvz veido spalvai gerinti, arba misrios odos, ar cia paciai maisytis. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 01 22, 21:29)
aciu  4u.gif  zinosiu dabar  biggrin.gif

Ka su juo darysi?
Atsakyti
[quote=nep,2008 01 22, 22:38]
Idomu, mano oda nera nei senstanti nei sausa. Gal greiciau misri - normali. O Kvieciu gemalu aliejus, kazkaip labai neblogai pritiko (poru nekemsa), nors jokio kito dar nebandziau. Reiks pamegint. Galvoju, kaip cia geriau daryt, ar geriau Aromatikos gatava misini pirkt, pvz veido spalvai gerinti, arba misrios odos, ar cia paciai maisytis. g.gif
Papildyta:

Kviečių gemalų aš ir pati naudoju, nors sena nesijaučiu dar smile.gif. Čia parašiau tai, ką buvau radus mirksiukas.gif. Dar gali pasižiūrėt rusiškuose tinklapiuose, ten info žymiai daugiau. Ir receptų mišiniams įvairių.
Atsakyti
[quote=rutulux,2008 01 23, 06:11]
[quote=nep,2008 01 22, 22:38]
Papildyta:

Kviečių gemalų aš ir pati naudoju, nors sena nesijaučiu dar smile.gif. Čia parašiau tai, ką buvau radus mirksiukas.gif. Dar gali pasižiūrėt rusiškuose tinklapiuose, ten info žymiai daugiau. Ir receptų mišiniams įvairių.
[/quote]
Mielai paziureciau, bet rusu kalbos ne bum bum beveik. Galvoju, koki cia misinuka susidaryt, kad veida balintu, kad antibakterinis, drekinantis ir t.t.. bigsmile.gif Ar cia geriau is Aromatikos misniu pirkti bigsmile.gif Galvoju, desiu bergamote, citrina, simodsiju, gemalu rolleyes.gif ....
Atsakyti
Susigundžiau ir aš jūsų aprašomais aliejais tai nusispirkau persikų kauliukų. Bet pasitepus dvi dienas, man odą pradėjo perštėti ir išmetė raudonom dėmėm verysad.gif Vargstu jau kelias dienas nebežinau kaip beatitaisyti padėtį cray.gif Tai turbūt mano oda tiems aliejams alergiška, be to oda sausa .
Atsakyti
O man netiko migdolu aliejus. Raso, kad drekina oda, bet man ji pastebimai issausejo, net pleiskanoti pradejo. O va jojobos aliejus tiko. Dabar bandysiu avokado ir kvieciu daigu.
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2008 01 26, 20:31)
Susigundžiau ir aš jūsų aprašomais aliejais tai nusispirkau persikų kauliukų. Bet pasitepus dvi dienas, man odą pradėjo perštėti ir išmetė raudonom dėmėm  verysad.gif  Vargstu jau kelias dienas nebežinau kaip beatitaisyti padėtį  cray.gif Tai turbūt mano oda tiems aliejams alergiška, be to oda sausa .

Paskaitinėk buvusias temas, ten kažkuri rašė ką reik daryt, kai šitaip atsitinka. Gal netiko aliejus?
Atsakyti