Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

man paciai arbatmedzio aliejus super. kvapas pradzioje buvo keistokas, bet po to gal net pastebejau jog jis raminanciai veikia pries miega. sako gryno negalima iskart ant veido tepti, bet as tepu ir nieko. tik T zona profilaktiskai karta per savaite
Atsakyti
Dar klausimėlis ax.gif kaip dažnai naudojate aliejuką veidui g.gif
Atsakyti
Na kas vakara koki menesi ar du.Paskui naudoju kelis menesiu krema,ir vel kelis menesiu aliejuka.Bet koki nors kitoki geriau,nei priesh tai,kad oda neprirastu smile.gif
MIGDOLU aliejus-labai shvelnina,ramina oda.Didina stangruma(taip pat ir krutines,shlaunu,pilvo).Atstato,gerai tinka tepti po saules voniu.
JOJOBA aliejus-nuo raukshliu.Svelnina,minkshtina,jaunina.Stimuliuoja D vitamino sinteze.Idealiai tinka masazams.(shito pati asmenishkai nebandaziau,bet manau isigysiu)
Atsakyti
Mano oda riebi, poros išsiplėtusios, naudojau kviečių želmenų aliejuką, tai kimšo poras. Kokį aliejuką galėčiau naudoti, kad nekimštų porų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 10 22, 12:10)
Mano oda riebi, poros išsiplėtusios, naudojau kviečių želmenų aliejuką, tai kimšo poras. Kokį aliejuką galėčiau naudoti, kad nekimštų porų g.gif

siaip riebiai odai tinka vynuogiu kauliuku aliejus, bet tuose vietuose kur poros kemsasi reikia tepti labai plonai.
Atsakyti
Veida tepiau su migdolu ir jojobos aliejumi, tai pastarasis uzkimsdavo poras, o vat migdolu super tinka odai wub.gif Tik sviestmedzio aliejaus neturiu kur panaudoti, jis man kazkoks per riebus ir visai nesusigeria nei i veido, nei i ranku ar kuno oda g.gif Kaip jus naudojat sviestmedzio alieju?
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 10 22, 19:57)
Kaip jus naudojat sviestmedzio alieju?

Patrinu tarp šiltų delnų ir patapšnoju odą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 10 22, 21:57)
Veida tepiau su migdolu ir jojobos aliejumi, tai pastarasis uzkimsdavo poras, o vat migdolu super tinka odai wub.gif Tik sviestmedzio aliejaus neturiu kur panaudoti, jis man kazkoks per riebus ir visai nesusigeria nei i veido, nei i ranku ar kuno oda g.gif Kaip jus naudojat sviestmedzio alieju?

man tai jis super, nors oda misri. thumbup.gif uzsitepu plonu sluoksniu, o po 15 minuciu sugeriu pertekliu servetele.
Atsakyti
Turejau migdolu alieju labai patiko. Dabar naudoju avokadu , tai gal kazkiek T zona daugiau pasiriebalavo, tai pertrauka padarysiu, nors tepiau kas 2-3 dienos. vakar paakius patepiau vynuogiu kauliuku aliejum, tai nepasakyciau, kad padrekino . su paakiais isvis problema. g.gif Ar kuri naudojat avokadu alieju paakiams?
Atsakyti
mano oda misri ir vynuogiu kauliuku ir sviestmedzio aliejai nepasiteisino. jie tiesiog nesudrekina odos. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 10 22, 10:10)

Naudojant aliejus po vieną, jie dažniausiai kemša poras, todėl reikia sumaišyti mažiausiai 2 rūšis.

QUOTE(Morepink @ 2007 10 22, 19:57)

Jojobos aliejaus naudoti vieno iš viso negalima. Į mišinius reikia pilti 20 %. Dažniausiai naudojamas kaip konservantas mišiniams ilgiau išlaikyti. Tokiu atveju į mišinį galima nebedėti vit. E.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2007 11 09, 12:04)
Jojobos aliejaus naudoti vieno iš viso negalima. Į mišinius reikia pilti 20 %. Dažniausiai naudojamas kaip konservantas mišiniams ilgiau išlaikyti. Tokiu atveju į mišinį galima nebedėti vit. E.

Palaukit, iš kur ištraukėt tokią informaciją, kad jojobos aliejuko negalima naudoti vieno? tongue.gif
Problematiškai odai kaip tik rekomenduočiau jojobos aliejuką mirksiukas.gif

Skaitančios angliškai paskaitykit (čia informacija tik iš vieno tinklalapio, per paiešką dar rastumėt visko daugiau) mirksiukas.gif

Benefits of jojoba oil are many:

Penetrates skin and hair follices rapidly to reduce water loss

Reduce wrinkles and stretch marks

Cleans clogged pores and restores skin's natural pH balance

Lighten skin marks and scars

Pure jojoba oil is hypoallergenic

Forms a good base for shampoos, conditioners and suntan lotions

Used to treat eye and throat infections

(Informacija iš http://www.targetwom...ojoba-oil.html)

Atsakyti