man paciai arbatmedzio aliejus super. kvapas pradzioje buvo keistokas, bet po to gal net pastebejau jog jis raminanciai veikia pries miega. sako gryno negalima iskart ant veido tepti, bet as tepu ir nieko. tik T zona profilaktiskai karta per savaite
Dar klausimėlis kaip dažnai naudojate aliejuką veidui
Na kas vakara koki menesi ar du.Paskui naudoju kelis menesiu krema,ir vel kelis menesiu aliejuka.Bet koki nors kitoki geriau,nei priesh tai,kad oda neprirastu
MIGDOLU aliejus-labai shvelnina,ramina oda.Didina stangruma(taip pat ir krutines,shlaunu,pilvo).Atstato,gerai tinka tepti po saules voniu.
JOJOBA aliejus-nuo raukshliu.Svelnina,minkshtina,jaunina.Stimuliuoja D vitamino sinteze.Idealiai tinka masazams.(shito pati asmenishkai nebandaziau,bet manau isigysiu)
MIGDOLU aliejus-labai shvelnina,ramina oda.Didina stangruma(taip pat ir krutines,shlaunu,pilvo).Atstato,gerai tinka tepti po saules voniu.
JOJOBA aliejus-nuo raukshliu.Svelnina,minkshtina,jaunina.Stimuliuoja D vitamino sinteze.Idealiai tinka masazams.(shito pati asmenishkai nebandaziau,bet manau isigysiu)
Mano oda riebi, poros išsiplėtusios, naudojau kviečių želmenų aliejuką, tai kimšo poras. Kokį aliejuką galėčiau naudoti, kad nekimštų porų
QUOTE(Puk @ 2007 10 22, 12:10)
Mano oda riebi, poros išsiplėtusios, naudojau kviečių želmenų aliejuką, tai kimšo poras. Kokį aliejuką galėčiau naudoti, kad nekimštų porų
siaip riebiai odai tinka vynuogiu kauliuku aliejus, bet tuose vietuose kur poros kemsasi reikia tepti labai plonai.
Veida tepiau su migdolu ir jojobos aliejumi, tai pastarasis uzkimsdavo poras, o vat migdolu super tinka odai Tik sviestmedzio aliejaus neturiu kur panaudoti, jis man kazkoks per riebus ir visai nesusigeria nei i veido, nei i ranku ar kuno oda Kaip jus naudojat sviestmedzio alieju?
QUOTE(Morepink @ 2007 10 22, 19:57)
Kaip jus naudojat sviestmedzio alieju?
Patrinu tarp šiltų delnų ir patapšnoju odą
QUOTE(Morepink @ 2007 10 22, 21:57)
Veida tepiau su migdolu ir jojobos aliejumi, tai pastarasis uzkimsdavo poras, o vat migdolu super tinka odai Tik sviestmedzio aliejaus neturiu kur panaudoti, jis man kazkoks per riebus ir visai nesusigeria nei i veido, nei i ranku ar kuno oda Kaip jus naudojat sviestmedzio alieju?
man tai jis super, nors oda misri. uzsitepu plonu sluoksniu, o po 15 minuciu sugeriu pertekliu servetele.
Turejau migdolu alieju labai patiko. Dabar naudoju avokadu , tai gal kazkiek T zona daugiau pasiriebalavo, tai pertrauka padarysiu, nors tepiau kas 2-3 dienos. vakar paakius patepiau vynuogiu kauliuku aliejum, tai nepasakyciau, kad padrekino . su paakiais isvis problema. Ar kuri naudojat avokadu alieju paakiams?
mano oda misri ir vynuogiu kauliuku ir sviestmedzio aliejai nepasiteisino. jie tiesiog nesudrekina odos.
QUOTE(Puk @ 2007 10 22, 10:10)
Naudojant aliejus po vieną, jie dažniausiai kemša poras, todėl reikia sumaišyti mažiausiai 2 rūšis.
QUOTE(Morepink @ 2007 10 22, 19:57)
Jojobos aliejaus naudoti vieno iš viso negalima. Į mišinius reikia pilti 20 %. Dažniausiai naudojamas kaip konservantas mišiniams ilgiau išlaikyti. Tokiu atveju į mišinį galima nebedėti vit. E.
QUOTE(babouziuke @ 2007 11 09, 12:04)
Jojobos aliejaus naudoti vieno iš viso negalima. Į mišinius reikia pilti 20 %. Dažniausiai naudojamas kaip konservantas mišiniams ilgiau išlaikyti. Tokiu atveju į mišinį galima nebedėti vit. E.
Palaukit, iš kur ištraukėt tokią informaciją, kad jojobos aliejuko negalima naudoti vieno?
Problematiškai odai kaip tik rekomenduočiau jojobos aliejuką
Skaitančios angliškai paskaitykit (čia informacija tik iš vieno tinklalapio, per paiešką dar rastumėt visko daugiau)
Benefits of jojoba oil are many:
Penetrates skin and hair follices rapidly to reduce water loss
Reduce wrinkles and stretch marks
Cleans clogged pores and restores skin's natural pH balance
Lighten skin marks and scars
Pure jojoba oil is hypoallergenic
Forms a good base for shampoos, conditioners and suntan lotions
Used to treat eye and throat infections
(Informacija iš http://www.targetwom...ojoba-oil.html)