Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(Gustuke @ 2007 09 13, 21:53)
arbatmedžio aliejų ant spuoguotos odos galima tept "gryną" ar reiktų praskiest? ax.gif

labai liuksiskas dalykelis yra daryti molio kauke su siuo eteriniu. As ja darau kai ant veidelio atsiranda spuogeliu ax.gif - moli maisau su vandeniu, kai gaunasi tokia alia grietine ipilu siek tiek eterinio, dar vit. E ilasinu ir uztepu ant viso veido-palaikau kokiu 15 min ir nuplaunu. Labai patina tas saldantis efektas, o veidelis paskui buna daug svaresnis wub.gif geriasia daryti pries miega, nes atsikelus buna, kad ne vieno spuogeliuko ant veido rolleyes.gif
Atsakyti
as pastoviai naudoju arbatmedziu alieju. is naujosios barmunes. tepu spuogelius, vasara tepdavau uodu ikandimus. labai geras daiktas. jau koki sesta buteliuka esu nusipirkusi.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 09 12, 16:17)
Ar gali nuo kviežių želmenų aliejaus sausėti oda, naudojau savaitę ir pradėjo odą tempti  blink.gif

Gali. Jau ne viena tuom isitikino. Pamegink si alieju maisyti su kitu aliejum. O dabar pasistenk dazniau oda tept drekinamuoju kremu ,kad atsistatytu dregmes balansas bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip dažnai galima naudoti kokosų aliejų veido odai? Mano oda mišri, ar jis man tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 09 26, 09:55)
Kaip dažnai galima naudoti kokosų aliejų veido odai? Mano oda mišri, ar jis man tiks g.gif

stai ka Delfi'je radau apie kokosa:

Kokosas – stiprus antioksidantas, jis labai naudingas plaukų ir kūno grožiui. Kokosų aliejus tinka normaliai ir probleminei odai. Jis kovoja su akne, sudirgusia oda ir turi gydomųjų savybių.

Jei sutrūkinėjo pėdų oda, geriausia išeitis – prieš miegą jas patrinti kokosų aliejumi ir apsimauti medvilnines kojines. Jau rytą bus matyti rezultatas. Tą patį galima padaryti ir su rankomis.

Norint suteikti plaukams žvilgesio, kokosų aliejų reikėtų panaudoti kaip kaukę: tirštai ištepti galvos odą ir plaukus iki pat galiukų, o po to ištrinkti galvą šampūnu – plaukai taps lygesni ir paklusnesni, jie ims žvilgėti ir bus stiprūs. Azijos šalyse moterys iki šiol plaukus trenka su kokosų pienu. Vietoj šampūno jos naudoja tirštesnį, o vietoj balzamo ima skystesnį ne visai sunokusio riešuto pieną.

visas straipsnis cia smile.gif

Atsakyti
turiu australu arbatmedzio alieju. daug kas sako kad stebuklingas daiktas. kur jus ji naudojate ir kokiom dozem reikia naudoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda @ 2007 09 27, 11:18)
turiu australu arbatmedzio alieju. daug kas sako kad stebuklingas daiktas. kur jus ji naudojate ir kokiom dozem reikia naudoti?  smile.gif

as tai teplioju spuogelius, greiciau po to isnyksta.. kartais sudrekinu vatos diskeli ir uzlasinu pora lasiuku arbatmedzio aliejaus ir tepu riebesnes veido vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 27, 13:37)
as tai teplioju spuogelius, greiciau po to isnyksta.. kartais sudrekinu vatos diskeli ir uzlasinu pora lasiuku arbatmedzio aliejaus ir tepu riebesnes veido vietas  smile.gif

neturiu spuogeliu, gal dar kur tinka?
Atsakyti
QUOTE(Milda @ 2007 09 27, 13:45)
neturiu spuogeliu, gal dar kur tinka?

yra visa tema apie arbatmedžio aliejų, pasinaudok paieška
Atsakyti
Aliejukų gerbėjos, ar galima naudoti vynuogių kauliukų aliejų ,kuris yra Maksimos lentynose, ar turi būti specialus kosmetinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 10 12, 13:29)
Aliejukų gerbėjos, ar galima naudoti vynuogių kauliukų aliejų ,kuris yra Maksimos lentynose, ar turi būti specialus kosmetinis g.gif

jei salto spaudimo
Papildyta:
QUOTE(Lenora @ 2007 10 12, 13:35)
Arbatinį šaukštą valndą prieš valgį, arba dvi valandos po valgio. Gali pilti tą šaukštą ir į maistą. Norma 1 šaukštas per dieną, bet jei skanu, tai daugiau tikrai nekenkia. Išbandyta biggrin.gif

man tai moliugu seklu aliejus labai skanus, o vat semenu aliejus -fe, bet vis tiek geriu
Atsakyti
Ershketroziu aliejus-naikina raukshles,regeneruoja oda.Tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti