QUOTE(Shater @ 2007 04 13, 09:52)
O as manau,kad jei odai reikia dregmes,tai riebalo kisimas dregmes nesuteikia,dar manau,kad kiekviena oda yra individuali,dar pabreziu,kad manes anksciau tokia problema kaip dehidratacija is viso nekamavo,dar priminsiu.,kad siame forume ne as vienintele tokia,musu net ne 2,o daugiau
O kodel jus praleidziate pro ausis tai,kad aliejaus molekules issidesto tik ant odos pavirsiaus?
Na taip kur teisybe
o mane kamavo nuo paauglystes dehidratacija, ir naudoju tuos aliejus, o kremu ne, ir problemu nerasta
taciau, ar ne tu rasei, kad negeri skysciu, geri nemazai kavos...
O as geriu daug skysciu, puodeli kavos per diena, vartoju aliejus i vidu ir aplamai gal sveikai maitinuosi.
Ar neatrodo jums, kad problemos labiau is vidaus pareina, jei organizmui tos dregmes per mazai, tai aisku aliejus jo nesuteiks, to neginciju
QUOTE(SiDo @ 2007 04 13, 09:53)
Nu pameginsiu as sita experimenta
nes kaip tik ruosiuos kita sav eiti gultis i kosmetologo kede
Tycia nieko jai neaiskinsiu, pasakysiu, kad vartoju kremus ivairius
Paziuresiu ka ji apskritai pasakys apie mano oda - ar ji dehidratuota ar ne, paklausiu, kokias priemones man pasiulytu (gal pasiulys aliejus?
)
As tai irgi nemanau, kad tarp aliejaus ir dehidratacijos yra tiesioginis rysys. Tiesioginis rysys yra medziagu apykaitoj ir gyvenimo bude.
Aliejai tik gali nepakankamai padeti kovoti su skysciu trukumu butent odoje, ko pasekme - dar didesnis odos issausejimas.
Lauksim rezultatu