QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 08, 14:28)
jam gi vietos maza. tai maziukas judinas
o sumazes aktyvumas jau kai visaj arti bus gimdymas - gal tik gimdymo diena
o sumazes aktyvumas jau kai visaj arti bus gimdymas - gal tik gimdymo diena
Pamenu visa vakara ramybes nedave dukrele,dar sveciu buvo ateja,ziuriu ir juokiasi,nu nieko sau kaip duodasi,o po keliu valandu man vandenis nubego tai kad ne visoms cia vienodai
Musu lelia irgi labai judrus, spardosi, vartosi Pilvuzas daznai keistos formos buna, kai lelius susimeta i kamuoliuka kurioj nors vienoj pilvo pusej Gydytoja sake, kad taip matosi todel, kad vandenuku siek tiek mazoka pagal savaites... Todel labai nerimauju, kad pries gimdyma gali neapsiversti galvyte zemyn, nes maziau vietos vartytis, kai vandenu maziau
QUOTE(mylimuke @ 2006 12 10, 14:43)
Musu lelia irgi labai judrus, spardosi, vartosi Pilvuzas daznai keistos formos buna, kai lelius susimeta i kamuoliuka kurioj nors vienoj pilvo pusej Gydytoja sake, kad taip matosi todel, kad vandenuku siek tiek mazoka pagal savaites... Todel labai nerimauju, kad pries gimdyma gali neapsiversti galvyte zemyn, nes maziau vietos vartytis, kai vandenu maziau
nepergyvenk, kaip bus lemta taip ir bus, dar turi daug grazaus laiko
As irgi pergyvenau, kai 32 sav. padare echo ir maziukas gulejo istrizai (o pries tai 30 sav. dare ir buvo jau galvyte zemyn isitaises), o dabar nezinau kokioj jis padetyje ir pergyvenau labai apsivers ar ne, nes man jau nelabai daug laiko liko, o dabar nusiraminau ir nenervuoju saves, nes zinau, kad tai kenkia ir maziukui, kaip bus taip bus, juk nieko nepakeisiu - jei nores apsivers, jei ne tai ka darys Cezari ir psio (nos as jo taip nenoriu ), zodziu pries veja nepapusi taigi stenkis suteikti maziui geru ir siltu emociju
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 10, 16:23)
na, visko gali juk but - bus ir vaikelis ,,savo vietoj" ir viska, o gali tekt operuot taip kad nurimkit ir laukit to, kas lemta - kitaip nebus
manasis sianakt laaaabai males - vis pazadindavo - taip nera buve. tai akusere sake, kad gal ir ruosias, todel juda taip
manasis sianakt laaaabai males - vis pazadindavo - taip nera buve. tai akusere sake, kad gal ir ruosias, todel juda taip
o mums dar aiskino, kad gali judeti labai jei nepatogiai atsiguliai, vaikeliui nepatogu, ir taip maza vietos, tai ir malasi, kad kaip nors geriau isitaisyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 10, 15:41)
o mums dar aiskino, kad gali judeti labai jei nepatogiai atsiguliai, vaikeliui nepatogu, ir taip maza vietos, tai ir malasi, kad kaip nors geriau isitaisyti
na, pas mane jis sukrenta i viena sona ir miega visad nakti - nespaudziu jo, miegojau kaip visad
tik jis paryciais isigudrino uzpakaliu i sonkaulius remtis, tai jau pagalves kampa po pilvo krastu dejau, kad pasislinktu, nes paskuj pusiausvyros nelaikau per ji - kazkaip nepatogu man begt i tulika buna
o taip tai saremis prasideda ir vaikis charakteri rodo - spaudzia mazdaug...tai sakiau jam - taip nepatogu viduj, lysk laukan, cia yra visko grazaus pripirkta ir mamyte su teveliu laaabai laukia bet nelenda, tai va tegu ir kencia spaudomas
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 10, 17:05)
na, pas mane jis sukrenta i viena sona ir miega visad nakti - nespaudziu jo, miegojau kaip visad
tik jis paryciais isigudrino uzpakaliu i sonkaulius remtis, tai jau pagalves kampa po pilvo krastu dejau, kad pasislinktu, nes paskuj pusiausvyros nelaikau per ji - kazkaip nepatogu man begt i tulika buna
o taip tai saremis prasideda ir vaikis charakteri rodo - spaudzia mazdaug...tai sakiau jam - taip nepatogu viduj, lysk laukan, cia yra visko grazaus pripirkta ir mamyte su teveliu laaabai laukia bet nelenda, tai va tegu ir kencia spaudomas
kokia negasilestinga mama , juokauju zinoma Linkiu kuo greiciau pamatyti savo maziuka (arba mazyle)
O man tai toks vaizdas, kad jis niekad nemiega, pavargau nuo to ištisinio spardymosi ir kumščiavimosi, nu jau toks hiperaktyvumas, kad baisu Jei taip bus kai gims, tai manau reiks užsisakinėt lovą kokiam nors beprotnamyje
QUOTE(lawanda @ 2006 12 12, 17:15)
O man tai toks vaizdas, kad jis niekad nemiega, pavargau nuo to ištisinio spardymosi ir kumščiavimosi, nu jau toks hiperaktyvumas, kad baisu Jei taip bus kai gims, tai manau reiks užsisakinėt lovą kokiam nors beprotnamyje
vienos nerimauja, kad nejuda, kitos nerimauja, kad perdaug juda, zodziu mums visad negerai
o manau, kad pas tave, lawanda, nera taip viskas blogai - viska galima iskesti