QUOTE(westa @ 2006 12 01, 18:49)
radau temelė, kurią pati ir užvedžiau.. vaje kaip senai tas bebuvo .. na ką gi, mamyutės, auginu bacūriuką, paskui kurį nespėju lakstyt .. Hiperaktyvus , beveik nevaikšto, ištisai begioja .. neveltui taip davėsi pilve
nuliudinai, nes as beveik buvau patikejusi, kad jei pilvelyje stipriai duodasi, tai gimes vaikas ramus bus... svajones duzta
QUOTE(Astarta @ 2006 12 01, 18:09)
nuliudinai, nes as beveik buvau patikejusi, kad jei pilvelyje stipriai duodasi, tai gimes vaikas ramus bus... svajones duzta
Mano vaikas tai labai ramus buvo ir pilvelyje nedaug spurdedavo.O dabar tai duodas musu lelius po pilva tai ir gimes jauciu bus ne toks ramus
Sveikos,
Mums jau eina 39 savaites ir kita savaitele numatytas gimdymas. Kiek skaitinejau, tai nestumo pabaigoje leliuko judesiai siek tiek susilpneja, o pas mane kazkaip atvirksciai: juda labai daug ir judesiukai stiprus, ir netgi skausmingi, kartais netgi iki asaru priveda... juda ir ryte, ir per piet ir vakare, o jau kai reikia eiti miegot, nu tai prasideda tada cirkai. Visa pilvuka ismala su rankytem, kojytem, o skausmingiausi, kai pilvo apacioje kazka ten daro - gal sukioja galvyte ar ka? nu zodziu, jau pradedu nerimauti, ar jam ten viskas gerai...siaip jis pas mane visa nestuma judrus, bet kad taip bus pabaigoje, tai neisivaizdavau. kartais visa valanda prasiduoda. gal jam vietos neuztenka, del to taip duodasi, nes pati esu smulki...
gal galetumete mamytes pasidalinti savo patirtimi gal kam nors taip buvo arba yra?
Mums jau eina 39 savaites ir kita savaitele numatytas gimdymas. Kiek skaitinejau, tai nestumo pabaigoje leliuko judesiai siek tiek susilpneja, o pas mane kazkaip atvirksciai: juda labai daug ir judesiukai stiprus, ir netgi skausmingi, kartais netgi iki asaru priveda... juda ir ryte, ir per piet ir vakare, o jau kai reikia eiti miegot, nu tai prasideda tada cirkai. Visa pilvuka ismala su rankytem, kojytem, o skausmingiausi, kai pilvo apacioje kazka ten daro - gal sukioja galvyte ar ka? nu zodziu, jau pradedu nerimauti, ar jam ten viskas gerai...siaip jis pas mane visa nestuma judrus, bet kad taip bus pabaigoje, tai neisivaizdavau. kartais visa valanda prasiduoda. gal jam vietos neuztenka, del to taip duodasi, nes pati esu smulki...
gal galetumete mamytes pasidalinti savo patirtimi gal kam nors taip buvo arba yra?
teoriskai visur raso, kad judesiai turetu aprimti, na bet teorija ir lieka teorija, o musu nestumai labai individualus, manau reiketu dziaugtis, kad vaikelis aktyvus
o, kad viskas su juo gerai tai tikrai, nera del ko nerimauti
o, kad viskas su juo gerai tai tikrai, nera del ko nerimauti
man tai su tais judesiais idomiai - pradzhioj savaites vaikelis bun aramus, net pachiai norisi ji ten pajudint. o gale savaites malasi, duodasi kaip pasiutes nera ramios minutes. kartais pergyvenu ar viskas taip ir turi but? gal jam kas negerai? gal ash ka negerai darau?
QUOTE(Ledute @ 2006 12 07, 23:34)
man tai su tais judesiais idomiai - pradzhioj savaites vaikelis bun aramus, net pachiai norisi ji ten pajudint. o gale savaites malasi, duodasi kaip pasiutes nera ramios minutes. kartais pergyvenu ar viskas taip ir turi but? gal jam kas negerai? gal ash ka negerai darau?
hm.... kaip keista, kad jis pas tave pagal savaites dienas duodasi , o pas mane jis aktyvesnis vakare ir nakti, o diena - kai as daugiau judu tai jis ramiai sedi
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 07, 21:55)
hm.... kaip keista, kad jis pas tave pagal savaites dienas duodasi , o pas mane jis aktyvesnis vakare ir nakti, o diena - kai as daugiau judu tai jis ramiai sedi
mano mama tai juokiasi, sako turbut tok sprie linksmybiu bus, nes kaip savaitgalis taip ir pabunda jis...jau ir energijos turi pasispardyt...shokius pokius isivaizduoja gal jis sau
QUOTE(cypcyp @ 2006 12 08, 19:23)
na man irgi yra 26 savaites tai irgi spardos kaip velniukas na aisku tikiuosi kad mergaite ten bet smagu kad juda vis juda
oj, tau dar tik 26 sav. tai ir turi spardytis leliokas, dar nemazai vietos pilvelyje turi, man patys maloniausi spyriukai tada buvo, nes jauciau labai gerai judesiukus ir neskaudejo, o dabar tai kaip isiremia arba kai vartosi tai net pasoku nuo skausmo