Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvelis nenurimsta, "banguoja"

QUOTE(zilile.c @ 2006 08 13, 12:37)
O as zinokit kasdien is proto einu. Jau su tokia energija mane dauzo, kad kartais pagalvoju jog tikrai kazkas negerai g.gif . Net neisivaizduoju kada mano vaikutis miega, nes visa diena iki pat vakaro prasispardo ir "prabanguoja", kai nakti keliuosi i wc tai irgi nera ramybes (ir uzmigt poto nelabai sekasi), o ryte visada pazadina skaiciuodamas mano sonkaulius.  Aktyvumas neispasakytas! Jei toks bus ir kai gims, tai vaje vaje.....

Mano mažylis irgi labai energingas, judrus begalo, ir atrodo, iš kur pas mažiuką lialiuką tiek jėgelių taip stipriai duotis po pilvuką? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2006 08 13, 14:58)
Mano mažylis irgi labai energingas, judrus begalo, ir atrodo, iš kur pas mažiuką lialiuką tiek jėgelių taip stipriai duotis po pilvuką?  nestuke.gif

O pas tave maziukui kiek laiko? Gal jau visai nedaug liko duotis? smile.gif

Papildyta:
OI! Sorry, jau matau kiek tavo leliui. Tai jus uz mumis dviem savaiciukem vyresni. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babuliaa @ 2006 07 21, 12:28)
as tai viena vakara tv beziuredama pulteli ant pilvo uzdejo, tai jis vos nenukrito kai pradejo pilvukas banguot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va būtent. Aš sykį puodelį pieno ant pilvo pasidėjau. Atrodė, kaip ir ramu, guliu, teliką žiūriu... Tik kaip dės - puodelis beveik į orą pašoko! Dar ir dabar ant sofos dėmė yra, mat nuoga buvau, tik su liemenuku...
Atsakyti
sveikos nestukes,

man 37 savaites nestumo. Gerai, jei pilvelis nerimsta- musu karaliukai juda, spardosi, boksuojasi. Man smagu, kai jis boksuojasi, taip as matau, kad kolkas viskas lyg ir tvarkoj.

Mergaites, dziaukites, juda-gyvena mazylis.

Aisku judesiai priklauso nuo nestumo savaiciu, ir ju smugiai, ir intensyvumas

Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2006 10 23, 20:48)
Aisku judesiai priklauso nuo nestumo savaiciu, ir ju smugiai, ir intensyvumas

Tiesa, judesiukai dar priklauso ir nuo mazylio charakterio - vienas judresnis, o kitas letesnis. Kazkur buvau skaiciusi, kad jei pilve mazylis labai judrus, tai gimes bus gan ramus, o jei nelabai aktyvus pilvuke, tai gimes bus ohoho koks neramuolis! Man si hipoteze issipilde biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 10 23, 23:40)
Tiesa, judesiukai dar priklauso ir nuo mazylio charakterio - vienas judresnis, o kitas letesnis. Kazkur buvau skaiciusi, kad jei pilve mazylis labai judrus, tai gimes bus gan ramus, o jei nelabai aktyvus pilvuke, tai gimes bus ohoho koks neramuolis! Man si hipoteze issipilde biggrin.gif  doh.gif

ar tikrai taip buna, kad kai pilve judrus, tai gimsta ramus..? g.gif maniske panele tai duodasi kaip pamisus, tik va dabar truputi apsiramino (30 savaite) gal jau vietos tiek nebeturi voliotis, sokinet ir duotis ten? hihihi.gif o mano mama sake kad kaip tik jei judrus pilvelyje tai judrus ir islindes bus tongue.gif nu ziuresim, turbut kiekvienai skirtingai... 4u.gif
Atsakyti
kaip gerai kad radau temele kur man dabar zveriskai aktualu:) negaliu nei sedet nei gulet net po dushu kai esu man ramybes neduoda...taip spardo mane, kad net kartais pashoku. o jam ne motais, paglostau ta vietele pilvelio, o tas kaip atsaka dar labiau ten spardo....
klausiau daktaro del to, nes jau nuo 17sav. jauchiau vaikelio judesius, tai sake, kad labai gerai kad vaikas aktyvus, vadinasi vietos jam ten dar uzhtenka ir energijos turi beto ir stiprus vadinas smile.gif
nors kartai smiegot nakti ir paciai noretus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2006 11 23, 16:46)
ar tikrai taip buna, kad kai pilve judrus, tai gimsta ramus..?  g.gif  maniske panele tai duodasi kaip pamisus, tik va dabar truputi apsiramino (30 savaite) gal jau vietos tiek nebeturi voliotis, sokinet ir duotis ten?  hihihi.gif  o mano mama sake kad kaip tik jei judrus pilvelyje tai judrus ir islindes bus  tongue.gif  nu ziuresim, turbut kiekvienai skirtingai...  4u.gif

Manoji pilve buvo didele tingine, taip tingiai perbraukdavo man per sona kazkuo smailiu (gal kulnu arba alkune? tongue.gif ), kartais truputi pastuksendavo, bet niekada nebuvo taip, kad mane spardytu kaip reikalas arba sonkaulius skaiciuotu biggrin.gif Uztat kai gime, tai kaip vijurkas. Didele neramuole, reksniuke, kojytemis tik malasi, o kai ant ranku laikau, tai atrodo, nusoks nuo mano ranku ir nubegs biggrin.gif O jau jos balselio skarduma tikriausiai visas namas atpazista ir prisimena lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Aš tai irgi vargstu su tuo mano "spardilka". Ramus būna galbūt tik kai intensyviai judu, bet užtenka tik prisėsti ar prigulti kur nors .....ir prasideda sokiai.gif Naktį irgi vyskta intensyvūs šokiai-pokiai. Kai pagalvoji mums jau 32 savaitė besibaigianti ir vietos turėtų neperdaugiausiai būti, bet taip neatrodo. O jau kulniukų ar alkunyčių smailumas.. kai užgros per šonkaulius blink.gif ...net pašoku. Įdomiausia tai, kad kai šalia tėtis, tai ramiakas vaikas...biški taip kumšteli nesmarkiai biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Rudeninė @ 2006 11 24, 12:03)
Aš tai irgi vargstu su tuo mano "spardilka". Ramus būna galbūt tik kai intensyviai judu, bet užtenka tik prisėsti ar prigulti kur nors .....ir prasideda sokiai.gif Naktį irgi vyskta intensyvūs šokiai-pokiai. Kai pagalvoji mums jau 32 savaitė besibaigianti ir vietos turėtų neperdaugiausiai būti, bet taip neatrodo. O jau kulniukų ar alkunyčių smailumas.. kai užgros per šonkaulius blink.gif ...net pašoku. Įdomiausia tai, kad kai šalia tėtis, tai ramiakas vaikas...biški taip kumšteli nesmarkiai biggrin.gif.

cia tai irgi geras! maniskei irgi uztenka kad tik tevelis prisestu salia, tai iskart kaip pelyte po sluota biggrin.gif o jei dar ranka uzdeda ant pilvelio... lotuliukas.gif kiba jaucia vyriska jega..? gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2006 11 23, 22:54)
kaip gerai kad radau temele kur man dabar zveriskai aktualu:) negaliu nei sedet nei gulet net po dushu kai esu man ramybes neduoda...taip spardo mane, kad net kartais pashoku. o jam ne motais, paglostau ta vietele pilvelio, o tas kaip atsaka dar labiau ten spardo....
klausiau daktaro del to, nes jau nuo 17sav. jauchiau vaikelio judesius, tai sake, kad labai gerai kad vaikas aktyvus, vadinasi vietos jam ten dar uzhtenka ir energijos turi beto ir stiprus vadinas smile.gif
nors kartai smiegot nakti ir paciai noretus smile.gif

pas mane lygiai tas pats.... kai paglostau ta vietele kur spardo tai dar atgal gaunu biggrin.gif , o naktimis jau pripratau miegoti kai jis taip duodasi, tik vyras vis stebisi, kaip as issimiegu kai jis taip kruta, nes kai jis mane apkabina tai ir jam kliuna, o tas miegot negali - prabunda iskarto biggrin.gif
Atsakyti
maniskis (ar maniske) irgi kaip reikia duodasi. diena dar nieko, kai vaikstau ar sedziu, bet vakare tik prigulk doh.gif kai tetis salia tai isvis cirko pasirodymai prasideda. aprimsta vaikelis tik kai mano mama salia. matyt griezta mociute bus lotuliukas.gif
Atsakyti