Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvelis nenurimsta, "banguoja"

Maniskis tai kaip laikrodukas, 10.30 vakare pradeda duotis. Nustoja po kokiu 10-15 min ir miega. O siaip tai megsta pasiduoti kol darbe esu. Vyras pirma karta maziulio spyri pajuto kai gavo i ausi, bet buvo patenkintas. smile.gif
Atsakyti
Mano mažutė pilvelyje duodavosi kaip pasiutus. Aš esu labai liekna ir neštumo metu tokia buvau, tik kaip arbūzą prarijusi buvau lotuliukas.gif tai kiekvienas judesiukas jautėsi taaaaip smarkiai!!!! rolleyes.gif Ir matytavosi net kai dukrytė įremdavo pėdutę ar rankytę į išorę - atrodydavo nerealiai! Kam pasakodavau - niekas netikėjo, kad įmanomas toks leliuko judrumas, bet kai parodydavau, tai tik akis išpūsdavo blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai viena vakara tv beziuredama pulteli ant pilvo uzdejo, tai jis vos nenukrito kai pradejo pilvukas banguot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukryte pilvuke irgi taip duodavosi, kad baisu. Kartais skaiciuodama judesius ju suskaiciuodavau net 50 blink.gif Ir ka, dabar turiu nuostabia ir siaubingai judria dukryte wub.gif Taip kad, mamytes, nusiteikit, turesit vargo augint judrius vaikus 4u.gif
Atsakyti
Va ir man paskutiniu metu mazylis suaktyvejo ir pradejo pilvelyje sportuot.Kartais net skauda kai ispiria wub.gif Bet kai pries tai buvo kelias dienas nutiles,buvau issigandus jau,o dabar kai juda jauciuosi rami,kad jam viskas gerai. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
o maniskis kaip tik ramesnis tapo...arba as jau pripratau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2006 07 23, 12:28)
o maniskis kaip tik ramesnis tapo...arba as jau pripratau... g.gif

Matyt nusisuko ir tu ne taip stipriai jauti. g.gif
Atsakyti
Mano leliukas visada spiria i desini sona blink.gif ypac kai sedziu kai valgau, judesiai visada desinej pusej... Kazin kodel??? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 08 02, 18:21)
Mano leliukas visada spiria i desini sona  blink.gif  ypac kai sedziu kai valgau, judesiai visada desinej pusej... Kazin kodel???  blink.gif  g.gif

Mano lėlytė irgi taip darydavo, tiesiog ten ji įsitaisiusi buvo ir tuksėdavo dažniausiai tik į dešinį šoną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2006 08 03, 00:33)
Mano lėlytė  irgi taip darydavo, tiesiog ten ji įsitaisiusi buvo ir tuksėdavo dažniausiai tik į dešinį šoną smile.gif

O manoji tai šonus keičia. Praeitą savaitę atakavo kairįjį, pastarosiomis dienomis įsitaisė dešiniajame. Beje, jei vyras man ant pilvuko uždeda ranką, panelė aprimsta, vos vieną kitą niukselį suduoda, kai vyras ranką patraukia, tada prasideda „bangavimas“. Beje, panašus efektas yra ir su kate. Leidžiu jai ant savo pilvo uždėti priekines letenėles ir m,urkti. Nuo murkimo tokia maloni vibracija sklinda, ypač pilvuko srityje. Kai katei nusibosta, ir ji pabėga, tuojau sulaukiu galingų niuksų ax.gif

Ir tiesa, dar labai mėgsta atakuoti mano šlapimo pūslę. Su vyru juokaujame, kad ant jos šokinėja kaip ant batuto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 03 rugpjūčio 2006 - 07:16
Man kazkuria nakti labai stipriai davesi, net buvau issigandusi, galvojau kad jam kazkas bogai, nes jis anksciau visada svelniai duodavosi. Ir dabar mazius svelniai spardosi. Matyt, negerai padariau, kad pries miega daug valgiau, nes tuo metu buvo nezmoniskai padidejes apetitas.
Atsakyti
O as zinokit kasdien is proto einu. Jau su tokia energija mane dauzo, kad kartais pagalvoju jog tikrai kazkas negerai g.gif . Net neisivaizduoju kada mano vaikutis miega, nes visa diena iki pat vakaro prasispardo ir "prabanguoja", kai nakti keliuosi i wc tai irgi nera ramybes (ir uzmigt poto nelabai sekasi), o ryte visada pazadina skaiciuodamas mano sonkaulius. Aktyvumas neispasakytas! Jei toks bus ir kai gims, tai vaje vaje.....
Atsakyti