Mano zuikelis tai baikas isdarineja.Jau kelios dienos kaip su kojytemis isispiria i mano nugara ir savo nugarele stumiasi lauk per mano pilva,tai toks pavirsiui guzas susidaro,net gali rankon paimt Kiek as juokiausi,gaila MB nebuna salia kai tokius cirkus isdarineja vaikutis.Ir is vis kai tevelis anmuciu pareina,vaikas is kart nurimsta ir buna kaip angelelis.Tai mes juokiames,kad bus kaip vaika nuramint jei per daug siusti prades,nes visad tevlio prisibijos.
snaige -pas mane irgi kazkas panasaus buvo,bet vis delto teveliui pavyko pamatyti ir ranka padejus pajausti...tada patikejo,kai pasakaiu jog primena "Svetima"(per daug filmu mes prisiziureja)..vos atsigavo zmogus po tokiu mazojo musu selioniu
QUOTE(Reika @ 2006 06 29, 15:19)
snaige -pas mane irgi kazkas panasaus buvo,bet vis delto teveliui pavyko pamatyti ir ranka padejus pajausti...tada patikejo,kai pasakaiu jog primena "Svetima"(per daug filmu mes prisiziureja)..vos atsigavo zmogus po tokiu mazojo musu selioniu
vat ir noreciau kad maniskis pamatytu tas isdaigas kai jam pasakoju,jis kazkaip abejingai i tai reaguoja,bet pamatytu kitaip sureaguotu...
tikrai verta pamatyti...iki tol pilva liesdavo labai atsargiai,bet kai pamate ka vaikutis isdarineja,tai jau nebijo bet parsas skatina&praso,kad judetu...mat teveliui labai smagu(o kad man kartais nemalonu tai ensvarbu)
Maniskis kaip tik mane ramina ir sako vaiko nezadink o as bandau prikelt maziuka,kad teveliui pasirodytu.O bambinis kaip nenori taip nenori su tetuku per daugiausiai zaist Jauciu reikia su kamera pafilmuot kai gumbus daro,gal kas iseis...
QUOTE(snaige @ 2006 06 29, 15:59)
Mano zuikelis tai baikas isdarineja.Jau kelios dienos kaip su kojytemis isispiria i mano nugara ir savo nugarele stumiasi lauk per mano pilva,tai toks pavirsiui guzas susidaro,net gali rankon paimt Kiek as juokiausi,gaila MB nebuna salia kai tokius cirkus isdarineja vaikutis.Ir is vis kai tevelis anmuciu pareina,vaikas is kart nurimsta ir buna kaip angelelis.Tai mes juokiames,kad bus kaip vaika nuramint jei per daug siusti prades,nes visad tevlio prisibijos.
kaip keista... musu mazasis isdaigininkas ir nurimsta kai tevelis gryzta o kai tevelio nebuna tai isdatineja visokiausius.... net kartais baisu pasidaro
Išpradžiu kai spardydavosi tai tetukas uždėdavo ranką tai nustodavo tai aš prašydavau uždėti kad nurimtu,o poto priprato mažylis tai dabar kai tetukas liečia tai kai duoda atrodo kiaurai išlys tos kojytės o tom paskutinėm savaitėm kai įreme tai net prakaitas išpila
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 30, 08:18)
Išpradžiu kai spardydavosi tai tetukas uždėdavo ranką tai nustodavo tai aš prašydavau uždėti kad nurimtu,o poto priprato mažylis tai dabar kai tetukas liečia tai kai duoda atrodo kiaurai išlys tos kojytės o tom paskutinėm savaitėm kai įreme tai net prakaitas išpila
Nu maniskis retokai uzdeda ranka ant pilvelio,todel maziukas dar neapsiprates prie tos kitos rankos,bet jau kai i namus tetuks izengia vaikas ramus pasidaro Nezinau is kur jis jaucia kad tevelis namo parejo?
QUOTE(snaige @ 2006 06 30, 10:40)
Nu maniskis retokai uzdeda ranka ant pilvelio,todel maziukas dar neapsiprates prie tos kitos rankos,bet jau kai i namus tetuks izengia vaikas ramus pasidaro Nezinau is kur jis jaucia kad tevelis namo parejo?
man ir iskilo klausimas kaip maziukas junta kad tetis gryzo gal is balso
QUOTE(snaige @ 2006 06 30, 08:40)
Nu maniskis retokai uzdeda ranka ant pilvelio,todel maziukas dar neapsiprates prie tos kitos rankos,
Maniskis irgi retai uzdeda, as tai pykstu ant jo , nes man taip atrodo, kad jam nerupi leliukas.
QUOTE(Sauluteq @ 2006 06 30, 13:46)
Maniskis irgi retai uzdeda, as tai pykstu ant jo , nes man taip atrodo, kad jam nerupi leliukas.
as daznai MB skaitau morala kad jis nepaglosto pilvuko
manau vaikai jaucia savo krauja...todel kad ir kaip retai teveli matytu jis ji jaucia..arba tai musu jausmai pamacius vyra jam pakuzda,kad cia tevelis...