Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvelis nenurimsta, "banguoja"

O taip, tas jausmas nepakartojamas, mums jau 25 savaites,krutam kaip tik galim thumbup.gif , tik va negaliu suprasti nuo ko priklausio, viena diena mazuliukas spardosi,vartosi,net pilvukas kilojasi,o kita bandai iskalbint, o jis ne krust. verysad.gif otaip norisi ji jausti visada.gal ne man vienai taip yra?
Atsakyti
smile.gif+2007 11 29, 13:08-->
QUOTE(JOLI smile.gif @ 2007 11 29, 13:08)
O taip, tas jausmas nepakartojamas, mums jau 25 savaites,krutam kaip tik galim thumbup.gif ,  tik va negaliu suprasti nuo ko priklausio, viena diena mazuliukas spardosi,vartosi,net pilvukas kilojasi,o kita bandai iskalbint, o jis ne krust.  verysad.gif  otaip norisi ji jausti visada.gal ne man vienai taip yra?

mum tai pat 25 savaites, ir viskas lygiai taip, kaip tiau. viena diena malasi, plakasi, duodasi, kartais net taip skaudziai ispiria, kad net aikteliu. o kita diena nieko... tada jau neramu buna. prasau tevelio, kad pakalbintu, paglostytu. ir tada kazkaip vaikutis duoda zenkla. tikriausiai supranta, kad tevelis kalbina smile.gif siaip daug kur skaiciau, kad jei vaikutis nuo 22 savaites nei viena karta per 24 valandas nesujuda, butinai reikia kreiptis i gine, nes tada kazkas gali buti jam negerai g.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif banguoja,o ypac nakti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2007 12 06, 22:03)
thumbup.gif  thumbup.gif banguoja,o ypac nakti doh.gif

drinks_cheers.gif o taiiiip thumbup.gif visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vitab @ 2007 12 07, 10:02)
drinks_cheers.gif  o taiiiip  thumbup.gif visiškai pritariu drinks_cheers.gif

Sveikutes mirksiukas.gif
pas mane ir nenuorama pilvelyje gyvena thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfiniuks @ 2007 12 03, 14:39)
mum tai pat 25 savaites, ir viskas lygiai taip, kaip tiau. viena diena malasi, plakasi, duodasi, kartais net taip skaudziai ispiria, kad net aikteliu. o kita diena nieko... tada jau neramu buna. prasau tevelio, kad pakalbintu, paglostytu. ir tada kazkaip vaikutis duoda zenkla. tikriausiai supranta, kad tevelis kalbina smile.gif  siaip daug kur skaiciau, kad jei vaikutis nuo 22 savaites nei viena karta per 24 valandas nesujuda, butinai reikia kreiptis i gine, nes tada kazkas gali buti jam negerai g.gif

Na va buvau as pas savo gine,sako tokiu laiku taip buna, mazylis galbut miega,bet jei taip butu ilgoka laika, ar nuo kokios 30 sav.-tai jau butu negerai.maniskis jau pabudo rolleyes.gif tai vel vaikstau laiminga thumbup.gif Sekmes belaukiant leliuko thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazylis labai nemegsta buti tiriamas echoskopu. Po to jis visa diena mane kiek tik gali is vidaus spardo. Ir siaip jis labai neramus vaikas. Is skausmo kai spiria stengiuosi nesaukti, bet ir naktimis judedamas pamiegoti neduoda... 4u.gif
Atsakyti
Ir manasis banguoja thumbup.gif , kartais, atrodo, duoda is rankytes, taip nestipriai, kartais is kojytes - jau stipriau, o kartais tai duoda is galvytes turbut lotuliukas.gif , arba perstumdineja baldus doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
Mano pilvelis banguoja, ka ten be banguoja jau visa audra vyksta, na bet dar kokios 3 savaites ir viskas ir jau ciuciuosiu
Atsakyti
Mano mazoji irgi isdykele, jau dabar ramybes neduoda, tai kas bus veliau? biggrin.gif Na, bet nesiskundziu, man labai patinka jaust vaikucio spyrius, nors kartais jie buna labai stiprus ir visai nelaiku, pvz. 5 ryto... ax.gif
Atsakyti
mano maziukas taip pat mamytei ramybes neduoda,nuolat sokius pilvelyje rengia,bet as del to laiminga ir jei jau nejuda,tai kalbint pradedu,kad isitikinciau jog viskas gerai
Atsakyti
Mano saulute tik ka pasivarte, tai ramu darosi iskart smile.gif o judeti pradeda tik vakarais. Girdejau, kad kokiu rezimu juda pilvely, tokiu ir gyvena. Bus peledziuke smile.gif
Atsakyti