Dziaugites tuo, nes butent to as labiausiai pasigendu, nerealus jausmas
As tai judesius pradejau gan anksti jausti. Dabar tikrai buna gerai ten pasivartalioja, juntami konkretus judesiai, o ne tik stuktelejimai. Taciau vis dar nesulaukiu, kada bus galima per pilva atskirti, ar tai kojyte, ar rankyte, kaip aplinkiniai sako. Jauciame kartu su vyru, kad pajudejo link vieno sono, palietus galima pajausti, kad ten kazkas kietesnio yra, bet pasakyti uztikrintai negaleciau. Ar man dar anksti, ar pilvas per daug isitempes Zinoma, ne visi judesiai tokie fiziskai malonus - buna sunku eiti - o jis ten vartosi, arba suduoda i pusle Taciau dabar nuolat jauciuosi ne viena, visai fainas jausmas.
Mano pilvuko gyventojas berniukas ir is aktyviuju..Oj, buna taip duodasi kad kiti stebedami mano pilvuka juokiasi kad gal futbola zaidzia -jau aiskiai matosi kada letenele istumia ar kaip visa soniuka iskisa - man tai jausmas, taip ir zaidziu as su juo - jauciu kad labai to pasigesiu po gimdymo
Mano spirduliukas mylimukas
Mano spirduliukas mylimukas
ir man tas bangavimas dar tik prasidejo,nerealus jausmas
O ypac kai tie dukimai prasideda vakre, kai norisi miego
sveikos,
pas gydytoja eisiu tik ketvirtadieni, todel uzklausti noriu jusu, kiek anksciau: ar yra kazkas blogo, jei labai labai labai daug juda lelius? nu ypac vakare ir naki tai tiek daug, kad neimanoma uzmigti kaip juda, vaerciasi, spardosi ir pan.
esu girdejusi toki ganda, kad jei vaikas daug juda, jam gali trukti deguonies
bet maniskis diena pabuna kartais ramelesnis, kartais pasidauzo stipriau, o i vakara prasideda sonkauliu spardymai ir davimaisi... kartais net susirieciu is skausmo...
mum dabar 32 sav.
pas gydytoja eisiu tik ketvirtadieni, todel uzklausti noriu jusu, kiek anksciau: ar yra kazkas blogo, jei labai labai labai daug juda lelius? nu ypac vakare ir naki tai tiek daug, kad neimanoma uzmigti kaip juda, vaerciasi, spardosi ir pan.
esu girdejusi toki ganda, kad jei vaikas daug juda, jam gali trukti deguonies
bet maniskis diena pabuna kartais ramelesnis, kartais pasidauzo stipriau, o i vakara prasideda sonkauliu spardymai ir davimaisi... kartais net susirieciu is skausmo...
mum dabar 32 sav.
mano irgi padykes kartais visa diena banguoja
QUOTE(zaka @ 2007 08 25, 13:53)
O man jo ir nebesinori, kai pradeda dūkt
QUOTE(zaka @ 2007 08 25, 13:53)
Maniškis irgi prieš užmiegant aktyviausias, bet pasivertus ant kito šono ar kelių-alkūnių padėty būna kad ir visai nusiramina. Gal jam mamytės padėtis nepatogi?
Na maniskis stebukliukas irgi naktibalda Vakare jau kaip pradeda duotis kai i lova atsigulu... Tai as tada jam atgal "tuk tuk"-pazaidziam taip biski, poto pilvuka paglostau ir paprasau, kad leistu jau mamytei pailset Tai lelius dar pasibaksnoja biski ir aprimsta
O ryte kai nubundu, lelius irgi spyriais pasisveikina ir nebeleidzia daugiau snaust
O ryte kai nubundu, lelius irgi spyriais pasisveikina ir nebeleidzia daugiau snaust
koks tas nerealus jausmas