kai buvau, oj koks judrus augustas pilveli buvo. as stebedavaus, kai kitos rasydavo, kad per valanda sujuda 10kartu ar panasiai. maniskis kai pabusdavo, tai per minute 30 kartu spirdavo man ir taip kokias 45 minutes. paskui vel nurimdavo kokiom 2 val. is pradziu net jaudinausi, kad gal jam ten kas netaip, bet kadangi taip buvo nuo pat pradziu, tai apsipratau. savo galunes iskisdavo kokius 5 cm is pilvo , daznai dejuodavau, kaip skaudziai jis duodavosi. visdelto kartais pasiilgstu to jausmo
mNo pilvelis tai labai maloniai banguoja Matosi,kaip leliukas stumdo rankytę ar kojytę .Labai malonus jausmelis,tikrai neskaudžiai
QUOTE(Eglė* @ 2007 05 18, 12:14)
mNo pilvelis tai labai maloniai banguoja Matosi,kaip leliukas stumdo rankytę ar kojytę .Labai malonus jausmelis,tikrai neskaudžiai
Palauk dar keleta savaiteliu - pajusi tikraji smaguma - as aikteliu ne karta per diena, kai maze sugalvoja isispirti man i sonkaulius arba slapimo pusle pamaigo, kartais jau tikrai skausminga, bet vis vien labai miela, kai zinai, kad tai tavo vaikelis isdykauja
QUOTE(mst @ 2007 05 19, 11:56)
Palauk dar keleta savaiteliu - pajusi tikraji smaguma - as aikteliu ne karta per diena, kai maze sugalvoja isispirti man i sonkaulius arba slapimo pusle pamaigo, kartais jau tikrai skausminga, bet vis vien labai miela, kai zinai, kad tai tavo vaikelis isdykauja
man jau irgi judesiai skausmingi, o dar kai dupcia ant mano slapimo pusles pasodina, tai tenka zaibisku greiciu lekt i tulika
QUOTE(mst @ 2007 05 19, 12:56)
Kai pirmo laukiausiskausmigi nebuvo leliuko judesiukai,tai tikiuosi ir šitie bus tik malonūs
Mano lialius buna viena diena sparduosi taip kad net visi sonai skauda o buna ir tokiu dienu kad tyli, karts nuo karto spiria nestipriai, duoda zenkla kad jam viskas gerai
Musu mazulis nuo pat pradziu judruolis yra. Gydytoja net netikejo kad taip anksti juntu judesiukus, bet as juos taip aiskiai jutau. O dabar Jeigu sedint uzsimano pasiduoti, tai turiu issitiesti kaip styga, kitaip toks jausmas kad sonus ir sonkaulius isspardys. Paskutiniu metu judesiai labai stiprus ir buna kad skaudus, o buna kad tik pilvelis banguoja bet jau labai banguoja. O labiausiai patinka gaudyti kur yra kojyte
man sitas trecias vaikas bus o pats neramiausias zinokit, taip spurdam tai jau tikiuosi berniukas bus
Man iki gimdymo liko pora savaiciu. Jau manau, kad kazkas vaikuciui negerai, nes juda visa diena, beveik be perstojo Pilvas net metosi is vieno sono iki kita. Kojites irgi ciauzo po visa pilvuka.
Pirma merdzina net per puse sitaip nejudejo.
QUOTE(reida @ 2007 06 24, 19:24)
Man iki gimdymo liko pora savaiciu. Jau manau, kad kazkas vaikuciui negerai, nes juda visa diena, beveik be perstojo Pilvas net metosi is vieno sono iki kita. Kojites irgi ciauzo po visa pilvuka.
manau,kad nerimauti reiktų tada,jei vaikelis nustotų judėjęs.