Mano pirmasis lialius lekstes nuo pilvo mete ir antras ta pati daro , šiaip labai fainas jausmas ypač kai sus avo mazom kojytėm ir rankytėm baksnojasi. Tik kartais kai pasivartyti sugalvoja, atrodo kad suplešys pilvą, tada spėlioju ar čia užpakalį ar galvytę taip įrėmė .Šiaip tai smagu jausti mažiuka
man tai jau skauda kartais kai atkisa savo galunele kokia astria atrodo kad pilvelis plys arba kad per bamba bando islysti is pilvelio bet malonus jausmas, kai pilvelyje duodasi kazkas truks to jausmo kai islys mano lelyte i pasauli
Nors nežinau kas, bet spurduliukas duodasi mano pilvelyje nerealiai Vyras sako, kad nereikia ir rankos pridėti, iš tolo matosi, kaip pilvas banguoja, ir dar kaip
mano mazius irgi megsta vakarais pasiduoti taip duodas kad pilva kutena, o kai tetukas sabo ranka uzdeda ir paglosto - visada nusiramina Ryte kai pabundu ir nejaučiu judesiuku - niekada nesikeliu - laukiu kol maziukas pabus arba pradedu dainuoti linksma dainele ir tada abu keliames
as pamenu paskutiniais menesiais kai buvau mazis tiek duodavosi kad net as pavargdavau. Kartais apimdavo jausmas kad jis ten bando savo namuko "kvadratura" pasididinti Irgi matydavau kaip kulniukus iskisa. Oj banguodavo mano pilvelis Bet nelabai to pasiilgstu nes paskutini menesi labai jau skaudziai spardydavo
Mano mazasis stebukliukas, aktyviai juda. Man ir mano vyrui labai malonu jausti kaip musu mazutis juda, tai labai labai malonus jausmas . Linkiu visoms dziaugtis kiekvienu judesiuku.
Mano mazylis irgi aktivistas, atrodo, kad maratonus begioja pilvelyje Sako, akd berniukai smarkiau spardosi. pranasauja, kad gims berniukas. Pirmoji mergaite, tikrai sitokiu fiestu pilvelyje nedare