Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvelis nenurimsta, "banguoja"

QUOTE(dovillee @ 2007 02 16, 00:00)
o man tai sonkouliai jau atspardyti  lotuliukas.gif taip duodasi vakarais kad net visas pilvukas sokineja  nestuke.gif

Nu tai stenkis dabar pailseti, nes pagimdzius tik spesi suktis, o vaikas begios kaip prisuktas lotuliukas.gif

Is savo patirties galiu pasakyti. Pirmas vaikas pilvelyje buvo labai judrus ir dabar ne minutes ramiai nepasedi.
Siuo metu esu nescia, dar tik 18 savaiciu, o jau mazius kala is visos jegos doh.gif
100 proc. jauciu, kad vel bus bachuriukas, ir dar judresnis uz esama doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O mano mažius toks gan santūrus smile.gif Gal kaip mama... smile.gif Kartas nuo karto reguliariai įspiria į kurį nors šoną, šonkaulius ar kepenis, bet be perstojo nesiduoda. Būna jam aktyvumo priepuoliai tarkim vakare ar kad ir dieną kažkuriuo metu, bet jie po pusvalandžio baigiasi. Tai tikiuosi, kad ir gimęs nebus didelis nenuorama ax.gif
Atsakyti
Oi,kai paskaičiau apie "linguojantį"pilvuką,tai prisiminiau savo džiaugsmiuko paskutiniu du mėnesiukus mamytės pilvelyje ax.gif Jau nuo 18.00 val. vakare gulėdavau lovoje ant šono ir laikydavau savo pilvą,judesiai buvo gąsdinančiai stiprūs,vaikas tiesiog vartydavosi,pilvas iš tiesų bangavo kaip jūra g.gif Visko prisigalvodavau, kad deguonies trūksta,kad kažkas negerai...Apsilankydavau pas gydytoją,ji išklausiusi tonus širdutės, nuramindavo,mat pilvukas rytais ramus būdavo,ilsėdavosi ir jėgas matyt vakariniams "šokiams"kaupdavo bigsmile.gif kai pamenu,keletą kartų net verkiau,taip stipriai duodavosi.Bet už tai dabar-super aktyvi merginukė laksto,neveltui juk treniravosi nuo pat užgimimo tongue.gif
Atsakyti
Pirmo nestumo metu, pilvelis labai banguodavo, o va antro nestumo metu pilvas retkarciais svelniai sujudedavo, buvo labai neramu, maniau gal kas negerai, bet viskas buvo gerai didele dukryte ir mazai vietos judeti ax.gif
Atsakyti
labas vakarelis...jus man pasakykit, tai nuo kelintos savaites tas bangavimas matytis pradeda? as jauckiu judesiukus, bet tokius nedaznus ir laukiu kada banguos viskas, bet vyras dar ne nejaucia ju ranka pridejes smile.gif tai labai idomu nuo kada galima jau pajust isoreje g.gif
Atsakyti
QUOTE(SANDRI @ 2007 02 16, 18:49)
Pirmo nestumo metu, pilvelis labai banguodavo, o va antro nestumo metu pilvas retkarciais svelniai sujudedavo, buvo labai neramu, maniau gal kas negerai, bet viskas buvo gerai didele dukryte ir mazai vietos judeti ax.gif

tai reikia suprast, kad jei lelka inirtingau juda - jai mazokai vietos ir yra tendencija, kad leliukas ir islindes bus spurduliukas ax.gif
Atsakyti
tai kaip suprantu banguot pilvelis pradeda tik pries gimdyma? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 19, 18:35)
tai kaip suprantu banguot pilvelis pradeda tik pries gimdyma? ar kaip?

as taip suprantu, kad tas bangavimas bangavimui nelygus. Dabar lelka kai spiria, tai jau matosi vizualiai, bet kai jis ten ritinejas tai dar nesimato...tai net nzn...Inga28, nedaug liko laukti ir pacios tuoj suzinosim, kas tas bangavimas mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 20, 14:46)
as taip suprantu, kad tas bangavimas bangavimui nelygus. Dabar lelka kai spiria, tai jau matosi vizualiai, bet kai jis ten ritinejas tai dar nesimato...tai net nzn...Inga28, nedaug liko laukti ir pacios tuoj suzinosim, kas tas bangavimas  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

tai va dar pakentet truputuka ir viska suzinosim smile.gif tada mes jau patarimus galesim dalint smile.gif
na as nezinau ar matau vizualiai kai lelka spiria ar tik prisigalvoju... nu zodz, visa laukime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2007 02 16, 09:55)
Is savo patirties galiu pasakyti. Pirmas vaikas pilvelyje buvo labai judrus ir dabar ne minutes ramiai nepasedi.
Siuo metu esu nescia, dar tik 18 savaiciu, o jau mazius kala is visos jegos  doh.gif
100 proc. jauciu, kad vel bus bachuriukas, ir dar judresnis uz esama  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Oi man tai irgi taip pat. Pirmas vaikelis ir pilvelyje buvo ir dabar labai judrus, nenusedi. Antras irgi kala is visos jegos, visas pilvas banguoja ir kartais net labai skauda.

Papildyta:
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 23, 20:55)
tai va dar pakentet truputuka ir viska suzinosim smile.gif tada mes jau patarimus galesim dalint smile.gif
na as nezinau ar matau vizualiai kai lelka spiria ar tik prisigalvoju... nu zodz, visa laukime smile.gif

Pakentekit truputi, tikrai pamatysit bangavimus, as irgi negalejau sulaukti ax.gif
O nuo kada matosi pilvuko bangavimai, tai nepamenu, tiesiog pamazu judesiai vis dideja.
Atsakyti
QUOTE(j_jurgita @ 2007 03 25, 12:38)
Oi man tai irgi taip pat. Pirmas vaikelis ir pilvelyje buvo ir dabar labai judrus, nenusedi. Antras irgi kala is visos jegos, visas pilvas banguoja ir kartais net labai skauda.
Papildyta:
Pakentekit truputi, tikrai pamatysit bangavimus, as irgi negalejau sulaukti  ax.gif
O nuo kada matosi pilvuko bangavimai, tai nepamenu, tiesiog pamazu judesiai vis dideja.

na banguot dar nebanguoja, bet jau kai kala tai matosi vizualiai smile.gif
man tik nervas ima as matau jau isoreje, kad ten kala o MB niekaip nejaucia nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Nu maniškis mus su vyru šiandien irgi linksmino. Tiesiog matėsi kaip vedžiojo ar su kojyte, ar su nugaryte lotuliukas.gif
Atsakyti