QUOTE(mylimuke @ 2006 12 13, 23:18)
O man kaip tik patinka,kai pastoviai spurda, vis primena apie save Tik ir norisi glostyti savo pilvuza
atsargiai su tuo glostymu... pasiklausk pas gydytoja jos nuomones apie glostyma, nes man pasake, kad tai issaukia saremius, buvau labai nustebus, bet jei taip pasake, tai manau, kad gali buti tiesa ir nustojau taip daznai liesti savo kamuoliuka
nu geras, tai dabar net ir lietima sto pilvelio negerai
pradedu galvot kad tikrai tas neshtumas tai vos ne kaip liga
labai daug ko negalima daryt:))
QUOTE(Ledute @ 2006 12 14, 17:56)
nu geras, tai dabar net ir lietima sto pilvelio negerai
galima daug ka daryti, tik viskas turi buti su saiku
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 13, 13:49)
vienos nerimauja, kad nejuda, kitos nerimauja, kad perdaug juda, zodziu mums visad negerai
o manau, kad pas tave, lawanda, nera taip viskas blogai - viska galima iskesti
o manau, kad pas tave, lawanda, nera taip viskas blogai - viska galima iskesti
Iškęsti aišku galima viską, svarbu kad rezultatai geri būtų
QUOTE(mylimuke @ 2006 12 13, 23:18)
O man kaip tik patinka,kai pastoviai spurda, vis primena apie save Tik ir norisi glostyti savo pilvuza
Man ir neramu, kai nebespurda, bet kad jis TIK SPURDĖTŲ Pas mane tai tooookie šokiai vyksta, su aerobikos elementais, kai kilojasi visos mažyliuko kūno dalys, užkliūdamos už mano šonkaulių ir t.t. Nespėjų kumštukų ir pėdučių gaudyt per savo pilvą, o kai užpakaliuką pakelia, visai
O kai tai vyksta ištisą parą, tai įsivaizduojat kokiam nerime būnu, kai jis ilgiau pamiega ir nebejuda
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 14, 16:27)
atsargiai su tuo glostymu... pasiklausk pas gydytoja jos nuomones apie glostyma, nes man pasake, kad tai issaukia saremius, buvau labai nustebus, bet jei taip pasake, tai manau, kad gali buti tiesa ir nustojau taip daznai liesti savo kamuoliuka
Neryte, kažkaip pastebėjau mūsų gyd. skirtingai kalba Va ir maniškis gyd. ir kai paskaitose pas kitą buvau ir knygas skaičiau, kad kaip tik reikia kuo daugiau pilvuką glostyt ir taip bendraut su mažyliu. Tai kaip tik ramina gimdos sukietėjimus, apramina spazmus, net ir patį vaikutį Va krūtų glostyt tai į pabaigą nerekomenduoja, nes gali iššaukt priešlaikinį gimdymą.
QUOTE(lawanda @ 2006 12 15, 14:36)
Neryte, kažkaip pastebėjau mūsų gyd. skirtingai kalba Va ir maniškis gyd. ir kai paskaitose pas kitą buvau ir knygas skaičiau, kad kaip tik reikia kuo daugiau pilvuką glostyt ir taip bendraut su mažyliu. Tai kaip tik ramina gimdos sukietėjimus, apramina spazmus, net ir patį vaikutį Va krūtų glostyt tai į pabaigą nerekomenduoja, nes gali iššaukt priešlaikinį gimdymą.
nu idomiai cia su tuo glostymu gaunasi nezinia ko klausytis....
o del bendravimo ir muzikos klausymosi tai kuo daugiau
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 14, 15:27)
QUOTE(lawanda @ 2006 12 15, 13:36)
Siaip, jeigu viskas ok, tai glostykit pilvukus kiek jums patinka, bet jei gimda kieteja, tada jos liesti negalima Ligoninej man grieztai gydytojai ir akuseres uzdraude pilva glostyti, rankas ant jo laikyti, nes gulejau su gresianciu prieslaikiniu gimdymu, kazkas panasaus i saremius prasidejo, o gimda ir dabar istisa para suketejusi Man sakydavo - mes raminam gimda (vaistai, lovos rezimas ir t.t..),o tu ja dirgini liesdama. Gimda turi apsaugine savybe- kai yra sudirgusi, nuo isoriniu ar vidiniu veiksniu susitraukia.
QUOTE(hereja @ 2006 12 17, 00:39)
Siaip, jeigu viskas ok, tai glostykit pilvukus kiek jums patinka, bet jei gimda kieteja, tada jos liesti negalima Ligoninej man grieztai gydytojai ir akuseres uzdraude pilva glostyti, rankas ant jo laikyti, nes gulejau su gresianciu prieslaikiniu gimdymu, kazkas panasaus i saremius prasidejo, o gimda ir dabar istisa para suketejusi Man sakydavo - mes raminam gimda (vaistai, lovos rezimas ir t.t..),o tu ja dirgini liesdama. Gimda turi apsaugine savybe- kai yra sudirgusi, nuo isoriniu ar vidiniu veiksniu susitraukia.
va butent, hereja, mano situacija panasi, nes kai kietejo pilvas tai tada man ir sake, kad negalima liesti, glostyti pilvuko, nes galiu issaukti saremius, o as nesurisau tu dvieju dalyku ir pagalvojau, kad tai visoms nestukems negalima glostyti, o pasirodo tik toms, kurios turi problemu... na as jau neturiu - nekieteja man pilvukas, bet jau i pabaiga vis dazniau paruosiamuosius saremius jauciu tai nebelieciu taip daznai pilvuko
Na gal kai gręsiantis tai ir negalima, ir iš viso tuomet daug ko negalima, kas nors truputuką erzintų gimdą...... bet jei tik šiaip paspazmuoja ar pakietėja, tai juk normalu į nėštumo galą, gimda ruošiasi ir glostymas tikrai nekenkia.
Mergaites, o budavo yra kuriai taip, kad pajudinat su ranka kazkuria tai pilvuko vieta ir vaikutis toje vietoje pastuksena. As tai labai linksminuosi taip, nes manau, kad tai nera sutapimas, kad vaikutis lyg ir zaidzia, atsiliepia.
o man tai sonkouliai jau atspardyti taip duodasi vakarais kad net visas pilvukas sokineja