Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie anticeliulitines priemones?, Kok

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 07 26, 23:04)
joo, ypac vertinga nuomone, kad nieko neverta daryti  doh.gif


Argi kas nors sako, kad nereikia savimi rūpintis? Priešingai, visada palaikiau nuomonę, kad būtina sveikai maitintis, sportuoti. Naudos teikia tiek grūdinimasis, tiek masažas, tiek natūralių vaisių ir daržovių valgymas. Tai ne tik neleis išsikeroti celiulitui, bet ir sustiprins fizinę sveikatą. Bet nėra stebuklingų vaistų nuo celiulito ir jis pats yra išpūsta, dirbtinė, kai kam labai pelninga "liga". Paskatinčiau moteris sveiką gyvenimo būdą derinti su šiokiu tokiu pasidomėjimu, kas tas celiulitas yra iš tiesų, kokia jo kilmė, ką apie tai kalba nešališki mokslininkai. Tada nereikės nei iracionaliai bijoti marketingo sukurtų baubų, nei ieškoti netikrų pranašų, kurie nuo tų baubų apgintų.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 26, 23:19)
Reziumė- almond_blossom skelbiam šventąja ir padedam tašką.  lotuliukas.gif


Ironija visada yra galingas ginklas, kai išsenka argumentai (arba jų niekada nebuvo). Man vis dėlto džiugu, kad moterys Jus palaiko, vaižgante. Nieko nėra gražiau, kaip moteriškas solidarumas puolant nematomą priešą, apsiginklavusį literatūros šaltinių citatomis wink.gif Yra toks posakis/anekdotas: "Kai ligonis nori pasveikti - medicina bejėgė", perfrazuočiau taip: "kai moteris nori "sirgti" celiulitu, mokslas bejėgis jai įrodyti, kad yra sveika" smile.gif Sėkmės visoms. Būkite sveikos, gražios protingos, bet netapkite kūno kulto aukomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almond_blossom: 26 liepos 2007 - 22:43
Va čia tu teisi- tapti kūno kulto auka yra labai pavojinga...Per didelis rūpinimasis savo kūnu didina pasąmonės agresiją...
Atsakyti
Mergaitės, juk susirinkom ne pyktis, o padėti viena kitai. Tai taip ir darykim drinks_cheers.gif
Vaižgante, siūlau būti šiek tiek atsargesnei su savo griežtais pareiškimais. Tai ne priekaištas, tiesiog draugiškas patarimas. Juk pati puikiai žinai, kad celiulitas - ne liga. schmoll.gif
Norim būti gražios? Pasistenkim dėl savęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo apibrėžimų kūno grožis nepriklauso...Ir ne tik grožis. Turiu klientę, kurią vargina celiulitas, esantis ant nugaros. Aš jai nugaros negaliu stipriau masažuoti- jai skauda...
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2007 07 27, 08:47)
Mergaitės, juk susirinkom ne pyktis, o padėti viena kitai. Tai taip ir darykim  drinks_cheers.gif
Vaižgante, siūlau būti šiek tiek atsargesnei su savo griežtais pareiškimais. Tai ne priekaištas, tiesiog draugiškas patarimas. Juk pati puikiai žinai, kad celiulitas - ne liga.  schmoll.gif
Norim būti gražios? Pasistenkim dėl savęs  mirksiukas.gif

Tikiuosi neprisauksiu dar vieno pasaulinio karo, bet pries 2 metus rimtai ir daug kartu sirgau persalimo ligomis, tai gydytojas man buvo israses plataus veikimo spektro antibiotikus, kuriu anotacijoje buvo paminetas ir celiulito gydymas, va g.gif Pati labai nustebau. Ir dar zinau, kad jei turi celiulita, tai ateityje turesi ir bedu su venom- ir atvirksciai, jei issiplete venos, tai bus ir celiulitas. Esu girdejusi, kad yra moteryciu kurioms velnioniskai skauda tas vietas, jos baisingai tinsta ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2007 07 27, 18:59)
Tikiuosi neprisauksiu dar vieno pasaulinio karo, bet pries 2 metus rimtai ir daug kartu sirgau persalimo ligomis, tai gydytojas man buvo israses plataus veikimo spektro antibiotikus, kuriu anotacijoje buvo paminetas ir celiulito gydymas, va g.gif Pati labai nustebau.


O manęs tai visiškai nestebina. Riebalinio audinio nekrozė arba "cellulitis" (ne "cellulite", nors į lietuvių kalbą abi sąvokos verčiamos vienodai) yra rimta liga, uždegimas. Natūralu, kad plataus spektro antiobiotikai, kaip preparatai, pasižymintys anti-uždegiminiu poveikiu, šią ligą gydo.

QUOTE(baggio @ 2007 07 27, 18:59)
Ir dar zinau, kad jei turi celiulita, tai ateityje turesi ir bedu su venom- ir atvirksciai, jei issiplete venos, tai bus ir celiulitas.


O iš kur Jūs tai žinote? Šiaip tai varikozinis venų išsiplėtimas atsiranda todėl, kad venos praranda elastingumą ir jų vožtuvėliai susilpnėja. Todėl kraujas, kuris iš audinių turėtų tekėti į širdį, užsistovi venose. Venos išsiplečia, pamėlynuoja, nes jose susikaupęs kraujas yra bedeguonis. Mąstau, mąstau ir niekaip negaliu atrasti ryšio tarp kraujo užsistovėjimo venose ir riebalinių ląstelių spaudimo sukelto jungiamojo audinio išsikraipymo. Pagaliau, nors venų išsiplėtimas yra labiau būdingas moterims nei vyrams (santykis yra maždaug 3:1, t.y. trims varikoziniu venų išsiplėtimu sergančioms moterims tenka vienas vyras, kenčiantis dėl šios bėdos), tačiau abi lytys turi gana panašius šansus įsigyti šią ligą. Gi celiulito atžvilgiu vyrų procentas yra gerokai mažesnis (palyginimui, celiulitą - ne ligą, o odos savybę - turi apie 90 proc. moterų ir tik apie 8 proc. vyrų, kuriems jis atsiranda dėl hormoninių sutrikimų). Tai reiškia, kad 90-iai moterų tenka 8 tokie "celiulitiniai" vyrai, o trims moterims - tik 0.2666 vyro. Jeigu celiulitas taip glaudžiai susijęs su venų išsiplėtimu ir atvirkščiai, kodėl venų išsiplėtimu sergantiems vyrams neišsivysto celiulitas?
Atsakyti
Apie venas galiu kalbeti is savo skaudzios patirties- paveldetos bjaurybes blink.gif Tikrai neviskas yra taip kaip saket apie jas, bet ... Turejau operacija pries 5 metus, nesu gimdziusi, neturiu antsvorio, nesu net 30-ojo atsventusi. Gydytojas sake tiksliai, bet man ne medikei tik istrigo faktai, kad vandens kaupimasis(kai tinsti i dienos pabaiga visa zemiau bambos) prisideda prie celiulito ir tai, kad zmogeliukus kurie turi issipletusias venas dazniausiai vargina uzkieteje viduriai, kas salygoje toksinu kaupimasi organizme, va. Ir venos, ir celiulitas salygoja pabrinkimus, o tas vanduo kojose trukdo kraujui gerai cirkuliuoti, ko pasekoje vystosi varikoze.
Atsakyti
Celiulitą turi vos ne visos moterys, o varikozę - pagal JAV atliktus mokslinius tyrimus, apie 50 proc. moterų ir 40 proc. vyrų (skirtingų tyrimų rezultatai šiek tiek varijuoja). Nemanau, kad vienas iš šių reiškinių būtinai yra ir kito priežastis. Kitu atveju visos moterys sirgtų varikoze. Bet labai dėkoju, kad išsamiau pakomentavote venų išsiplėtimo kilmės priežastis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 25, 11:25)
Daugumai celiulitas yra ne tik ant kojų, bet ir sėdmenų. Teisybę pasakius, nelabai suprantu, kaip sportu galima pašalinti tokslinus ir skysčius, susikaupusius poodyje?

Labai paprastai,tik tai turi buti viskas daroma nuosekliai ir pastoviai.Visiskai neketinu su jumis gincytis ir irodineti,kad as esu teisi.Tiesiog parasiau savo istorija ir tiek.Kaip man zmogui,tolimam nuo medicinos,nepakanka ziniu ir argumentu itikinti kitus,beto kaip rasiau,neturiu tokio tikslo.Daugelis zinom kokie procesai vyksta organizme kai zmogus sportuoja,paprastai kas rimtai tai daro,tuo paciu rupinasi mityba,sunaudoja reikiama kieki vandens,kaip iprasta,naudojasi dusu ar vonios malonumais,po to naudoja atitinkamas kosmetines priemones ir tt.Zodziu sportas,tik trumpas apibendrinimas,turi buti visa sistema tam tikra seka,kad butu rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2007 07 28, 18:39)
Labai paprastai,tik tai turi buti viskas daroma nuosekliai ir pastoviai.Visiskai neketinu su jumis gincytis ir irodineti,kad as esu teisi.Tiesiog parasiau savo istorija ir tiek.Kaip man zmogui,tolimam nuo medicinos,nepakanka ziniu ir argumentu itikinti kitus,beto kaip rasiau,neturiu tokio tikslo.Daugelis zinom kokie procesai vyksta organizme kai zmogus sportuoja,paprastai kas rimtai tai daro,tuo paciu rupinasi mityba,sunaudoja reikiama kieki vandens,kaip iprasta,naudojasi dusu ar vonios malonumais,po to naudoja atitinkamas kosmetines priemones ir tt.Zodziu sportas,tik trumpas apibendrinimas,turi buti visa sistema tam tikra seka,kad butu rezultatas.



Visiskai sutinku su RAMSE, kad sportas labai dau reiskia kovojant su celiulitu. Pries pora metu intensyviai sportavau, jokiu problemu del celiulito neturejau, nebuvo ne zenklo nei paspaudus nei ignybus bigsmile.gif . Po to nustojau sportuot ir va po poros metu stipriai itraukus slaunu ir sedmenu raumenis pradejo matytis nelygumai. Tada pamaniau reikia imtis priemoniu. Nrpradejau nieko rimto labai sportuoti, nes dirbu, bet rytais pradejau vaikscioti i ciuozykla, vakarais vazineti dviraciu, po dviracio subiniuka pakisu po saltu dusu ir rezultatas - puikus! thumbup.gif O praejo tik menesis. dar cia prisiskaicius pasidarau kokia medaus kauke ir irgi prisikaicius cia forumuose tepuosi Lirene kremu ir naudoju sitos firmos duso zele (zele ir taip naudociau nes ziauriai faina). Tai va, tokia mano istorija, o geriausia, kad ir as galvojau kad daug cia terliones viskam, bet kai pradejau daryti tai vienas malonumas.
Atsakyti
Ir as nemanau, kad celiulitas liga ar uzdegimas ... Bet amerikietiskos literaturos citavimas irgi dar neviskas mirksiukas.gif europoje irgi yra geru mokslininku, o be to amerikieciu gyvenimo budas ir salygos labai skiriasi nuo musu.
Siaip tai, nemalonu pasidare skaityti, kai prasidejo ypac kategoriski pasisakymai schmoll.gif
Atsakyti
o kaip vertinate Roc body modelling??? ax.gif
Atsakyti