QUOTE(Blue_rose @ 2008 02 08, 14:22)
Sugalvojom su vyru,kad visai smagu butu kur nors nukeliauti, kur silta, kol dar galim... nes poto vaikelis,tai jau kelioniu kuri laika teks atsisakyt...
Tai kovo menesi silciausia Egipte,keik skaitinejausi...
Taciau mane visi gasdina, kad nerizikuok skristi, keliauti... ypac i Egipta.
Ar daug yra nestukiu keliavusiu i egipta?
Ta laikotarpi,kai norim keliaut, man bus 21 savaite...
taciau jokiu ekskursiju nezadam imti, tik leisti laika viesbuty, papludimiuose, baseinuose... gulineti ir valgyti....
Tai kovo menesi silciausia Egipte,keik skaitinejausi...
Taciau mane visi gasdina, kad nerizikuok skristi, keliauti... ypac i Egipta.
Ar daug yra nestukiu keliavusiu i egipta?
Ta laikotarpi,kai norim keliaut, man bus 21 savaite...
taciau jokiu ekskursiju nezadam imti, tik leisti laika viesbuty, papludimiuose, baseinuose... gulineti ir valgyti....
as esu keliavusi i Egipta, kai man buvo 15-16 sav. Ten i visas eksursijas kokias norejau tas vaziavau- i pirmaides, i Luksora, net nerdziau pavirsiniumi Atsisakiau tik keliones dzipais....taciau siais metais Turkijoje zadu dzipais pavazineti....Per visas 10 dienu su tualetu bendrvau pora kartu, bet tirkai enmanau, akd del kelioniu....zodziu jauciausi gerai, pailsejau gerai, nuotaika buvo gera...maista prisiziurejau, tai nebuvo jokiu problemu ir sitoje vietoje....skysciu ten ju nevartojau beveik, gerdavau paparasta gela vandeni is buteliu....jei pasitaikytu proga ir antra karta nesciai keliauti butinai keliauciau.... O ir su mazyliu jau ir prie juros buvom, ir slidineti cekijoje buvome, ir va geguze ruosiames i Turkija skristi...Pilvelyje priprato maziukas, tai ir dabar keliauja be problemu....