Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kelionės

QUOTE(MichGirl @ 2007 10 05, 00:33)
aisku galima. Tos geresnes vietos anglishkai vadinasi "bulkhead seats", ju is anksto ir neduoda tik oro uoste jau tiems kam tikrai reikia. O nestukems reikia, nes joms patartina ilgai nesedeti kojas surietus, na zinai ir pati. Kai jau registruosiesi i skrydi oro uoste pasisakyk, kad laukiesi ir kad jei imanoma noretum ten sedet ir viskas, jei tos vietos dar neatiduotos tai gausi (aisku jei paskutine minute atvaziuosi tai jau bus isdalintos), nebent lektuvas toks mazas, kad nebus tu vietu. Nors jei tai 4 val skrydis, tai gal visgi lektuvelis prie didesniu turetu but. Sekmes!

dekui 4u.gif
Atsakyti
kiek zinau, ne visos mamos 28-29 sav. skraido. Tam reikia spec. dokumento is gines. Maniske apie tai nieko nezino. Isidesiu elementariai nestumo knygele, kur rasomi visi stebejimai. Kaip manot, praeis?

Is kitos puses: nesciuju skraidymas- ju paciu reikalas, o lektuvo igula turi rupintis aptarnavimu, o ne drausti skristi. Zinau, kad po 31 sav. skristi neleidzia, bet ka daryt, jei reikia? Mes atostogas uzsisakem pries puse metu, kai nestumu net nekvepejo. O jauciuosi idealiai!!! Tai ko neskrist?
Atsakyti
tau neleidzia skristi ne del to, kad kisasi i tavo sveikata, o todel, kad avialinijos nenori prieslaikiniam gimdymui netycia prasidejus priiminet tavo vaika 10km aukstyje wink.gif O nuo kada neleidzia priklauso nuo avialiniju, vienos 32sav, kitos 36, o kai kurios apribojimu neturi.

Is gydytojo jokio dokumento nereikia, paprasciausio vieno sakinio ant lapelio parasyto su gyd. parasu (ar antspaudu), kad nestumas normalus ir tau gimdyt tada ir tada, ir viskas.
Atsakyti
mirksiukas.gif aga, aciukas. Jau pamazu pakuojuosi daiktus.
Atsakyti
As jau namie! Po dideles silumos ir aktyvumo! +30- +29 per diena! Skrendant manes del dokumentu ar nestumo busenos vis tik niekas nei pirmyn nei atgal nekontroliavo ir net neklausinejo. O skridau jau "ant ribos" visu skraidymu... 29.sav.
Nei mano gyventojas spurdejo daug, nei ka jaute...
Tik pastebejau, kad labai daug uzsienyje atostogaujanciu tevu su savo maziukais 5-6 men. Musu mamos gal nelabai dristu keliauti (bent is mano rato- tai nei viena!), o ten keliauja- deginasi, plaukioja! Taip kad, to itakoti, ir mes kitamet zadam su lelium keliaut.. Bus jam kaip tik 7-8 men. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pirma kart buvau nestuke.gif tai ketvirtam menesi skridom medaus menesiui (savaitei biggrin.gif ) i Kreta, buvo ziauriai karsta, bet elgiausi kaip nenescia, visur vaiksciojom, lipom i kalna kur Dzeuso ola, tai maza nepasirode, tiesa i zygi ilga pesciomis tai jau nejau, bet siaip jauciausi gerai ir tikrai vaziuociau dar.
Gal kam idomu, keletas nuotrauku is tos keliones yra stai ČIA

O Kai mazajai jau buvo metukai, o pati buvau antra kart nestuke.gif (23sav) tai ziema lekem i Sankt Peterburga su masina, tai vaziavimas truputi vargino, bet siaip irgi viskas buvo gerai ir pilvas tada jau buvo didelis, ne taip kaip pirmaji kart, bet noro keliaut neuzgoze ir likau labai patenkinta. Jei idomu kelione stai ČIA

Zinoma, ne tolimu kelioniu neskaiciuoju, labai megstu maltis tai ten tai ten, nescia budama namie niekad neuzsisededavau ax.gif
Atsakyti
na as skridau likus men iki gimdymo,aisku sunku pernesti tokias keliones,ypac jei persedinai su dviejais lektuvais unsure.gif verysad.gif ne kas...
aisku rizikinga skristi i pabaiga nestumo...ir beto avia kompanijos delto nenori prisiimti atsakomybes,tai ir pataria geriau neskristi i gala nestumo.bet kiek zinau yra tokiu kurios rizikuoja... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 10 17, 16:20)
Tik pastebejau, kad labai daug uzsienyje atostogaujanciu tevu su savo maziukais 5-6 men. Musu mamos gal nelabai dristu keliauti (bent is mano rato- tai nei viena!) mirksiukas.gif

ash buvau egipte kai man buvo 25sav, o kai gime tai vaziavau i tunisa kai lialiui 7 men buvo..ir vienu ir kitu atveju jokiu nepatogumu, lektuve lialius pramiegojo, del maistelio irgi jokio vargo..lafa..drasiau mamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilka: 13 lapkričio 2007 - 09:43
aš tai nėščua gerai jaučiausi, dėl to ir keliavom daug. penktam menesį svečiavausi Prahoj (važiavom savo automobiliu). 7 mėn plaukiojom jachta po graikijos salas. Viskas buvo super. Tik vienas minusas, plaukiant keltu labai jautėsi stipri vibracija, gerai, kad plaukti teko tik vieną naktį.
Atsakyti
Iki pat dekreto daug skraidziau - visokios komandiruotes ir pan., tai net nejutau, kad sunkiau kazkaip nei iprasta butu schmoll.gif Tik keista, kad lietuvaicius oro uoste reikia itikinet, kad nesciai eiti per tuos vartu negalima, tai keleta kartu turejau tokiu nemaloniu pokalbiu unsure.gif
Kai pilveliui buvo septyni /astuoni menesiai, skridom savaitelei i Stkholma, tai puikai viska sekesi - tik jau tiek daug nebegali apvaikscioti, vaziuodavau i viesbuti paguleti - kojos nuvargdavo.
O siaip - jei nestumas nekomplikuotas, tai tikrai reikia keliauti ir neriboti saves - ir nuotaika geresne, ir nesijauti "uz borto"
Atsakyti
Per kokius vartus nesciai negalima eit? Apie ka tu cia? Metalo detektoriu? Jei taip tai 100% galima, ten nera kokiu bangu galinciu bentkazkuo pakenkt.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 11 15, 20:13)
Per kokius vartus nesciai negalima eit? Apie ka tu cia? Metalo detektoriu? Jei taip tai 100% galima, ten nera kokiu bangu galinciu bentkazkuo pakenkt.


Apie situos. Na, mano gydytoja, kuria pasitikiu ir nuomone vertinu kaip itin kompetetinga, man rekomendavo kitaip...
Atsakyti