Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kelionės

QUOTE(daluzenik @ 2013 04 06, 11:31)
Bet maziui gimimo vieta ir aplinkybes  thumbup.gif
Atostogu siurprizas  wub.gif  bus ka prisimint rolleyes.gif
Nesakau tai taip labai gerai  ax.gif
Bet jus negalit zinoti ar taip LT nebutu nutike  blush2.gif
Laiminga pabaiga manau svarbiausia  drinks_cheers.gif
O kaip su mazylio dokumentais po to ir skrydziu namo susitverket? g.gif
Kurioj saly cia jums taip nutiko?


Tikimes kad galesim prisimint geruoju. Tikrai nei vienai mamytei nelinkiu tokio siurprizo.
Randanes gran kanarijoj. Dokumentus vietoj susitvarkem. T.y. Gimimo liudijimas ir panasiai. Bet va del skrydzio dar viskas procese. Aiskinames kaip kas, nes siek tiek problematiskiau. Jei reiktu grist i lt nebutu problemos, bet va mum reikia i dk, tai cia kolkas dar neaisku. Bet dar turim laiko. Be birzelio net nera minties grizimui, nes reikia maziukui uzaugti.

Gristant prie pacios temos, tai taip sutinku kad neaisku kas butu buve. Gal butu ir namie taip nutike. Tiesiog rasydama masciau kad turin nepamirst pries keliaudamos pagalvot apie visus variantus.
Po to manau kad galbut ir gydytojas pas kuri lankais turetu irgi informuoti apie visus galimus variantus. Neturiu omeny kad turetu uzdrausti ir panasiai, bet bent papasakoti kad buna ir tokiu atveju. Nes mano atveju sake kad tik taip, gi nera ne vienos priezasties kodel turetume nevykti .
Aisku dabar po laiko ieskoti priezasciu kodel, bet labai sunku negalvoti sad.gif o ypac dar kai matai jog mes tokie atostogave ne vieninteliai...
Atsakyti
O vat, jei as ant gydytojos isduotos pazymos -padarysiu prierasa anglu kalba g.gif Vietos kaip tik 2 eilutes yra likusios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruc: 11 balandžio 2013 - 12:17
Ar kuri keliavote į tolimas ilgas keliones automobiliu ar autobusu penktą-šeštą nėštumo mėnesiais? Ką reikėtų turėti omenyje prieš susiruošiant į tokią kelionę?
Atsakyti
mane ir domina keliones prie juros apie 27-30 nestumo savaite,keliautume automobiliu,apie 1000 km atstumas.Kaip ar sunku buvo automobilyje ir kaip sekesi?butu idomu sulaukti patarimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureelka: 02 birželio 2013 - 19:45
Aureelka, čia gavau gerų atsakymų :

http://www.supermama...howtopic=924592
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 06 02, 19:50)
Aureelka, čia gavau gerų atsakymų :

http://www.supermama...howtopic=924592

einu skaityti ax.gif , 4u.gif
Atsakyti
labas ,
gal kas keliavote i lietuva automobiliu 37sav. nestumo? kaip praejo kelione,planuoju gristi i tevyne pasigimdyti. kelione aisku ilga,bet sutosim nakciai viebutyje permiegoti
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2013 07 08, 02:10)
labas ,
gal kas keliavote i lietuva automobiliu 37sav. nestumo?  kaip praejo kelione,planuoju gristi i tevyne pasigimdyti. kelione aisku ilga,bet sutosim nakciai viebutyje permiegoti


geriau skristi - maziau pavargsi. is savo patirties sakau, man masina ilgiau vaziuoti kur kas sunkiau buvo abu nestumus.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 07 08, 21:40)
geriau skristi - maziau pavargsi. is savo patirties sakau, man masina ilgiau vaziuoti kur kas sunkiau buvo abu nestumus.

tai va, kad skristi leidzia iki 36 sav.tik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata&raldas: 09 liepos 2013 - 13:42
QUOTE(renata&raldas @ 2013 07 09, 07:41)
tai va, kad skristi leidzia iki 36 sav.tik


yra avialiniju kur ir 37 ir 38 dar leidzia ir tokiu kur is vis limito nera, tik rastelio is gyd reikia, kad gerai jautiesi. reikia kiekvienose kuriom imanoma skristi pasiziuret kokia tvarka.
Atsakyti
kelaiukit, paskui nebus laiko smile.gif
Atsakyti
Penktą nėštumo mėnesį keliavom mašina, gan nemažą atstumą maždaug tris savaites. Viskas praėjo gerai, dabar galiu pasidalinti patirtimi wink.gif

Vairuoti lgus atstumus bent jau man buvo sunkiau - trumpiau lako dėmesys, koncentracija, greičiau pavargsti, o ir sėdėti vienoje pozoje ilgai - nepatogu. Tai šįkart vairavau mažesnę dalį, didesnę prisiėmė vyras.

Nuo vibracijos (spėju) imdavo kietėti pilvukas, pojūtis ne iš maloniųjų. Taigi, jei kam diagznozuotas smarkiai padidėjęs gimdos tonusas, keliauti mašina nepatarčiau.

Turėkite omenyje, kad jūsų kelionę ilgins dažnos ekskursijos po degalinių tualetus bigsmile.gif

Laabai gėris automobilinėje kelionėje - ilga "neišskydus" pagalvėlė. Važiuojant ją galima sulenkti ir naudoti kaip pagalvę galvai, arba nugarai, o naktimis - paisimti į numerį, nes ne visuose nakvynės variantuose būna po dvi pagalves žmogui, o nėštukėms, kaip žinia, sudėtinga atrast patogią pozą miegui.


Maždaug nuo šešto mėnesio, kai padidėja pilvukas, tokios kelionės neįsivaizduoju - bent jau aš būčiau prasikankinus, o ne mėgavusis.

Nėštumo metu padidėja venų trombozės rizika, todėl tiek važiuojant, tiek skrendant (skrydis šiuo atvžilgiu - pavojingesnis) verta apie tai prisiminti. Galima apsimauti kompresines kojines, arba tiesiog laiks nuo laiko pajudėti, pasivaikščioti.
Atsakyti