QUOTE(Doll'a @ 2011 09 11, 14:48)
....: Prakeikiu ta kelione, neziuriu nei nuotrauku is jos, nenoriu net girdet apie ta sali, kai tik pamatau plakata iskart kyla nemalonios asociacijos.
Taigi mano patarimas geriau labiau save pasaugot ir apsieit be kelioniu, nes veliau jeigu kas nutiks klausi saves ar galejau ka nors pakeist....
Taigi mano patarimas geriau labiau save pasaugot ir apsieit be kelioniu, nes veliau jeigu kas nutiks klausi saves ar galejau ka nors pakeist....
Labai sukrėtė mane Jūsų atvejis, nuoširdi užuojauta Jums. Labai gaila, kad taip atsitiko Suprantu, kadangi taip atsitiko išvykus keliauti, atrodo, kad kelionė kalta...o gal taip būtų atsitikę ir čia-Lietuvoje, vis tik saugojotės, o temperatūra lauke buvo mums jau šiek tiek įprasta-ne 35-48 laipsniai ??? Na dabar niekas to nežino Jūs prieš pat kelionę pas gydytoją lankėtės, gal po tinkamos konsultacijos būtumėte atsisakę kelionės , gal buvo galima to išvengti...na aišku daug tų gal galima prirašyti,bet tai nieko nepakeis dabar ???Aš, vykdama panašiai kaip Jūs 20 sav,. automobiliu apie 800 km. pirmiausia apsilankiau pas gydytoją, kad kūdikėlį patikrintų kaip jaučiasi, na o po to tik išvykau.Bet žinokit turiu pavyzdžių kai nieko kūdikėliui negali padėti... nors ir visą nėštumo laiką lovoje guli.Bet Jūsų pavyzdys manau daugelį moterį iš tiesų privers susimąstyti prieš priimant panašius sprendimus -atostogauti. be to, kiek man tekę skaityti nėštumo metu ir su kūdikiu iš tiesų nerekomenduoja keliauti į karšto klimato kraštus, skrydis lėktuvu pats nekenkia, tik klimato ir laiko kaita, o kur karščiau-didesnė tikimybė "pasigauti" infekciją iš bet kur-nuo vaisių pirktų gatvėje, vandens iš krano ir pan,...