Nors nėštumas buvo lengvas ir gerai jaučiausi, bet niekur nekeliavau. Užteko ir Lietuvos, buvo karšta vasara
Skridau i Norvegija su persedimais 23 ir 36 savaiciu. Turejau is gydytojos pazyma,kad tiek ir tiek savaiciu ir, kad skristi galiu. Niekas jokios pazymos ne nepaprase. Viskas puiku ,jokio diskomforto. Dar ir bagaza (20 kg) turejau su savimi ,tai paprasydavau vyruku,kad uzkeltu ant vezimelio arba ant svarstykliu.Padejo be problemu.
Dabar laukia kiti isbandymai,kelione su kudikiu (Bet cia kita tema )
Sekmes visoms keliaujancioms
Dabar laukia kiti isbandymai,kelione su kudikiu (Bet cia kita tema )
Sekmes visoms keliaujancioms
nu as keliaut zadu 30 savaiciu... gyd paklausiau del pazymos, sake nesciosios kortele imt - yra gimdymo data, vardas pavarde ir viskas - tai mano dokumentas, jokiu riziku neirasyta... daugiau nieko nezada duot
nu pravys lauk tai pravys...
nu pravys lauk tai pravys...
QUOTE(MissMarpl @ 2010 11 19, 22:24)
Nors nėštumas buvo lengvas ir gerai jaučiausi, bet niekur nekeliavau. Užteko ir Lietuvos, buvo karšta vasara
Kai karšta- nesinori niekur net nosies kist,nes bent mane karštis labai vargino
Teko pabuvoti Egipte 26 sav. Problemu jokiu neturejau nei skrydzio metu, nei paciame Egipte, nors pries tai buvo visokiu baimiu. Vandeni geriau tik is butelio ir dantis valiausi taip pat. I baseina nelipau, maudziausi tik juroje. Nors gyd pries isvaziuojant prirase visa sarasa visokiu vaistu nuo skrandzio, viduriavimo ir pan, bet nieko neprireike. Vaziavom i kelias pasyvias ekskursijas - laivu ir autobusiuku i Ras Muhamed. Viskas buvo super, tad ir kitom nestukem linkiu puikiu atostogu.
QUOTE(Pilina @ 2010 12 13, 13:47)
Teko pabuvoti Egipte 26 sav. Problemu jokiu neturejau nei skrydzio metu, nei paciame Egipte, nors pries tai buvo visokiu baimiu. Vandeni geriau tik is butelio ir dantis valiausi taip pat. I baseina nelipau, maudziausi tik juroje. Nors gyd pries isvaziuojant prirase visa sarasa visokiu vaistu nuo skrandzio, viduriavimo ir pan, bet nieko neprireike. Vaziavom i kelias pasyvias ekskursijas - laivu ir autobusiuku i Ras Muhamed. Viskas buvo super, tad ir kitom nestukem linkiu puikiu atostogu.
Mes tai pat buvom Egipte,kai man buvo 26 savaites. Baseine maudziausi, valgiau tik viesbuty ir salotas vienam restoranely, nevalgiau ten jokio Egiptietisko maisto Vaziavom i Ras Muchamed, bet i ta salta vandeni nelipau, plaukem i jura nardyt, as nenardziau tik labai sirgau juros liga.. Taip pat vaziavom i Caira, plaukem Nilu - taip pat laaabai sirgau juros liga )) Vazinejom keturraciais, tai turbut labiausiai patiko, jauciausi puikiai su pilvuku ant ketrracio )) Vyras su dukryte ant kito vaziavo o vandens parke ciuozinejau tik nuo vaikisku ciuozyklu Puikiai laika praleidom
As uz geras emocijas, kai leliukas pakeliui
Buvau Portugalijoj, kazkur 4men Viskas super
Buvau Turkijoj 27 sav... l fainiai praleidom laika jura suteike tiek geru emociju ir jegu,kad tiesa,buvo spalio pab,tad ne karsta ir nesalta,puikus metas....
Būdama 31 savaitės, skridau į Tenerifę. Visą nėštumą jaučiausi gerai, tad ir baimės dėl skrydžio ( vis tik skrydis per 5 valandas) jokios nebuvo, maudžiausi visur,valgiau viską, dar ir tris dienas keliavom po salą .
Oro uostuose niekas neprašė jokios pažymos ( nors ir turėjau).Tik paklausiau, ar galiu pereiti muitinė pro kitur, nei pro detektorių. Be problemų sutiko, o skrendant atgal patys pasiūlė neiti pro detektorių.
Aš taip pat už geras emocijas, tik jei nėštumas be komplikacijų, gydytojai duoda palaiminimą, pirmyn .
Oro uostuose niekas neprašė jokios pažymos ( nors ir turėjau).Tik paklausiau, ar galiu pereiti muitinė pro kitur, nei pro detektorių. Be problemų sutiko, o skrendant atgal patys pasiūlė neiti pro detektorių.
Aš taip pat už geras emocijas, tik jei nėštumas be komplikacijų, gydytojai duoda palaiminimą, pirmyn .
QUOTE(belekur @ 2011 01 26, 11:12)
Būdama 31 savaitės, skridau į Tenerifę. Visą nėštumą jaučiausi gerai, tad ir baimės dėl skrydžio ( vis tik skrydis per 5 valandas) jokios nebuvo, maudžiausi visur,valgiau viską, dar ir tris dienas keliavom po salą .
Gal galite informuoti, koden negalima eiti pro detektoriu?
QUOTE(milaknike @ 2011 02 07, 15:20)
pro paprasta detektoriu galima eiti, jis absoliuciai nieko blogo nedaro. Bet kai kuriuose oro uostuose esantys full body scan spinduliuoja radiacija, nes ten kaip ir persviecia visa kuna, kad pareigunai ekrane matytu, todel nesciosiom per ta eiti nerekomenduoja.
QUOTE(milaknike @ 2011 02 07, 22:20)
Kaip ir atsakė į šį klausima Mich Girl. Aš dar pridursiu - kam rizikuoti, jei galima pasirinkti to nedaryti ?