QUOTE(aurorytte @ 2010 01 03, 03:38)
As budama nestuke taip pat keliavau. 9 sav buvau Egipte, tai visai viskas super buvo, gerai pailsejau, daug miegojau

, bet kadangi vaziiavom i Egipta 6 karta, tai be jokiu ekskursiju, tiesiog ilsejausi

O 17-18 sav buvau Japonijoj, labai daug keliavome, savijauta buvo nebloga, tik labai pavargdavau, tai vis tekdavo pasedeti, pailseti. Bet visumoje kelione praejo sekmingai, tik po skrydzio labai pavargau, visdelto 10 val lektuve nestukei per daug

o ir Japonai labai nepagarbus, niekur neuzleisdavo, nors pilvukas jau matesi
as esu jau beveik 30 sav budama skridus 20 val ir ne kiek nepavargau, net paciai keista kaip liuks viskas buvo ir i prieki ir atgal skrendant. O va po 5 val keliones automobiliu nesustojant, teko ciuozti i ligonine su skausmais, kad patikrintu (nors nieko rimto pasirodo nebuvo, tik siaip skaudejo). Kazkaip tikejausi, kad atviksciai turetu buti - bet ne mano atveju pasirodo.
Del pagarbumo nesciajai - tai siaip daug kur pasaulyje nestumas nera laikomas liga ir nesciajai jokios nuolaidos/uzleidimai/praleidimai netaikomos. Paprasciausiai jei kazkas nelabai gerai jauciasi tai gali pasiprasyti pagalbos/buti praleistas ir t.t. ir zmones tikrai su malonumu pades. Man nesciai ne vieno vienintelio karto nebuvo taip, kad kazkur kazkas uzleistu - nu bet kad is esmes ir nereikejo. Bet neabejoju, kad jei buciau pasakius, kad man sunku stoveti, nes laukiuosi, tai niekas nebutu priestaraves del eiles kazkokios