QUOTE(Madeiva @ 2009 04 27, 18:52)
kalbėjau su keliais draudikais, tai paaiškino, kad nėra suteikiamas nėštukėms joks draudimas net su kortele. Nėštukėms suteikiamas tik medicininis draudimas kaip ir visiems, bet tik toks kuris nesusijęs visiškai su nėštumo ir jo komplikacijomis
Tai dabar nesuprantu ar čia man netinkami draudikai pasitaikė (kurie nieko nežino) ar jūs ne iki galo išsiaiškinote
draudime taip parasyta, be to skambinausi ir klausiau.
undefined
24.5. konsultacijos ir tyrimai, susiję su nėštumu, nepriklausomai nuo jo termino, gimdymu, pogimdymine
gimusių vaikų priežiūra, nėštumo nutraukimu ne dėl draudiminio įvykio,
undefined
Papildyta:
QUOTE(Madeiva @ 2009 04 27, 18:52)
kalbėjau su keliais draudikais, tai paaiškino, kad nėra suteikiamas nėštukėms joks draudimas net su kortele. Nėštukėms suteikiamas tik medicininis draudimas kaip ir visiems, bet tik toks kuris nesusijęs visiškai su nėštumo ir jo komplikacijomis
Tai dabar nesuprantu ar čia man netinkami draudikai pasitaikė (kurie nieko nežino) ar jūs ne iki galo išsiaiškinote
pirma zinute su klaidom, tai taisau:
viskas parasyta draudime, be to tikslinausi :
Nedraudiminiai įvykiai:
24.5. konsultacijos ir tyrimai, susiję su nėštumu, nepriklausomai nuo jo termino, gimdymu, pogimdymine
gimusių vaikų priežiūra, nėštumo nutraukimu ne dėl draudiminio įvykio, išskyrus nėštumo komplikacijas
iki 7 nėštumo mėnesio, kai reikalinga skubi medicinos pagalba;
Papildyta:
QUOTE(Lotusas @ 2009 05 05, 18:34)
Aš konsultavausi su IF draudimu, ir mane patikino, kad būtent su kortelėmis (tačiau ne su visomis, o su tomis, kur jau anksčiau rašiau - Swedbank Visa Gold, MasterCard Gold, dar panašaus lygio) yra įtrauktas ir draudimas nelaimingiems atsitikimams, susijusiems su nėštumu. Visa Classic tame sąraše, man atrodo, nebuvo. Siūlyčiau geriau kalbėti ne su kelionių agentūrom, o su draudimu tiesiai.
Tarp kitko, aš ką tik irgi grįžau iš Turkijos. Mano pilvukui šiuo metu 30 savaičių (kai išvažinėjau buvo 29), labai jaudinausi, todėl tikrai labai ilgai ieškojau draudimo, bet kaip ir viskas buvo super - neprireikė jo.
Papildyta:
Patikėk, aš aiškinausi dėl draudimo labai stipriai... Apskambinau turbūt visas didžiausias draudimo bendroves, iš kurių gavau vienodą atsakymą: nėščiosios nedraudžiamos. Ta prasme, draudžiamos kaip ir visi, tačiau jeigu kas nors atsitiks, susiję su nėštumu, apmokama nebus. Tuomet net susiskambinau su lygių teisių tarnyba, kurie pasakė, kad jeigu iš tiesų situacija yra tokia, užtenka jiems parašyti pareiškimą, ir jie pradės tyrimą, nes negali būti išskiriama kažkokia grupė žmonių (juk net ekstremalaus sporto mėgėjai gali gauti draudimą, nors jie, mano supratimu, dar didesnei rizikos grupei priklauso). Tačiau jokio prašymo neberašiau, nes draugė, kuri dirba IF'e, pasidomėjo atskirai ta tema (iš pradžių ir ji sakė, kad nėra tokio draudimo), ir atsiuntė man variantą, apie kurį jau sakiau.
su visa clasisk isduodamo draudimo filialo Lietuvoje nera, todel nemanau, kad su juo buvote susisieke. draudimo bendrove randasi Anglijoje, o SEBas sudares su ja sutarti. Sioje draudimo kompanijoje didziausios firmos draudzia savo darbuotojus kelioniu draudimu. mes darbe taip pat buvome apdrausti siuo draudimu.
Papildyta:
QUOTE(roberta_a @ 2009 05 12, 11:09)
norejau paklausti, esu 7 men nescai uz poros savaiciu planuoju keliom dienom skristi i didziaja britanija, esu girdejusi kad gynekologas turi israsyti kazkokia pazyma? gal kas zino kokia ir kas ten turi buti parasyta, nes mano gin sako kad nieko neraso...
23-24 sav skridau i turkija, pasiemiau is gydytojos paprasta pazyma: kiek savaiciu dabar, kokia bukle ir tiek. Turkijoje isskrendant prisikabinejo prie visu nestukiu. mane du kartus tikrino ir buvo labai nepatenkinti, kad pazyma ne angliskai. bet kuris gydytojas Lietuvoje isduos angliska pazyma?