Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kelionės

QUOTE(kinomane @ 2008 11 08, 06:43)
as tai manau, jei jautiesi gerai nestumo metu gali skristi, vaziuoti keliauti, tik kad ne per taliausiai...
siaip as tik turbut niekad neskrisciau nestumo metu i kokias, azijas, egiptus, nes ten su maistu ir higiena problemos... o Europoj tai tikrai galima keliauti be vargo

skridau 7-a nestumo menesi is JAV i Indija kaip zinia ir jokui problemu nei su maistu nei su higiena nebuvo.. gi nebutina gatves maista esti ir viesaisiais tulikais naudotis. O maistu apsinuodyt galima visur. Va neperseniausiai baisiai mandram ir brangiam italishkam restorane pavalgem, tai abu su diedu dvi paras pasliki gulejom...
Atsakyti
Pernai spalio mėnesį buvau Egipte,o mano nėštumui buvo maždaug 5 mėnesiai thumbup.gif ,manau jei gerai jautiesi,tai galima drąsiai keliauti,tik tas poilsis jau buvo ramesnis,pvz. gidas nebepatarė vykti į džipų safarį biggrin.gif
Atsakyti
jeigu sveikata leidzia, kodel gi nekeliauti ? bigsmile.gif
Atsakyti
Nescia nestuke.gif beveik 7-iu menesiu skridau atostogu i Turkija. Pakartot nenoreciau. Karstis 38 laipsniai-sunku buvo ji pakelti. Nors patys turkai sake, kad toks karstis neiprasta tokiam metu laikui (rugpjucio pabaiga-rugsejo pradzia)
Atsakyti
Ir mes buvom Tirkijoje, rugpjucio pirmoje puseje. Mum tada apie 9-10 sav buvo.
Tikrai labai sunku ta karsti kentet doh.gif praktiskai visa diena buvom viesbuty ir tik vakarais islindavom pasivaiksciuot ax.gif
Atsakyti
Tegul Naujieji metai
Tyrą džiaugsmą neša,
Naują laimę, viltį, troškimus;
Tik ne po mažą lašą,
O kupinomis taurėmis visus, visus metus!
Atsakyti
Kai buvau maždaug 8 savaičių skridom savaitei į Tunisą. Nei kelionės metu, nei pačių atostogų metu jokio diskomforto nebuvo, bet jau savaime kažkaip saugojausi. Viešbutis buvo geras, maisto pasirinkimas didžiulis, tik kaip žinia, pirmaisiais nėštumo mėnesiais sunku įtikti su maistu...

O šiaip lėktuvu skridau dar ir lapkritį kai buvau apie 16 savaičių. Irgi nieko baisaus. Kol kas daugiau skristi neplanuoju iki gimdymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinomane @ 2008 11 08, 12:43)
as tai manau, jei jautiesi gerai nestumo metu gali skristi, vaziuoti keliauti, tik kad ne per taliausiai...
siaip as tik turbut niekad neskrisciau nestumo metu i kokias, azijas, egiptus, nes ten su maistu ir higiena problemos... o Europoj tai tikrai galima keliauti be vargo

Na, jei pirma karta i tokia sali, gal ir as neskrisciau lotuliukas.gif Viskas ten normaliai thumbup.gif

As, budama 15 savaiciu skridau i Egipta Sharma. Vienintelis minusas man buvo tai, kad i jura galima buvo leistis tik nuo pantono-gan rizikinga verysad.gif tad maudziausi juroje tik karta. bet siaip pati kelione, maistas, saules vonios-fantastika. Tik jei gerai jautiesi!!!!! manes nepykino, nuo pat nestumo pradzios jauciausi puikiai, todel ir nusprendeme keliauti.,\
Atsakyti
Apie 20-21 savaite skridome i Frankfurta ir po to i Italija. Taigi atlaikeme keturis skrydzius. Frankfurte teko gerokai pasivaikscioti, bet stengemes ta daryti su nedidelemis pertraukelemis, t.y. pasedint kur ant suolelio ar kokio bordiurelio. Kadangi pilvelis buvo visa laika didokas, tai oro uostuose bijojau, kad sakys, jog negaliu skristi, nes jau neleistinos skrydziui savaites. Bet tik Kaune paklause ar turiu pazyma, o daugiau niekas nieko.
Atsakyti
o nuo keliu savaiciu jau reikia spec pazymos? ir kas ja isduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 01 20, 11:47)
o nuo keliu savaiciu jau reikia spec pazymos? ir kas ja isduoda?  g.gif

Isduoda tavo ginekologe mirksiukas.gif , o keliu savaiciu tiksliai nezinau, gal nuo 28 jau reikia. Bet tegul del savaiciu tksliau pasako tos, kurios zino tiksliai rolleyes.gif
Atsakyti
As skridau 28 savaiciu ir del viso pikto jau turejau pazyma is ginekologes, kur buvo uzrasius "Fit to fly". Bet nei LT nei Turkijos aerouoste niekas neprase (na pilvas nebuvo didelis dar ) sunglasses2.gif
Atsakyti