QUOTE(abuza @ 2008 04 30, 01:57)
I tokia sali,kaip Egiptas nescia tai niekada neskrisciau
. Ten gi viskas nesvaru, kvalifikuotos medicinines pagalbos ko gero irgi nelabai ten gausi
. Mano ex, po parvykimo is Egipto, po menesio susirgo gelta
. Reikejo pasiskiepyti
. Patikekit, mes tikrai buvome geram viesbutyje, negerem vandens is krano, maista valgem tik viesbucio. Manau, kad tokioje salyje galima pasigauti ne viena liga. Nezinau, as budama nescia tikrai nerizikuociau. As uz keliones, bet saugias
, geriau jau vykti kur nors i Europa
Gerai, jeigu yra galimybe keliat i europa... Man tokios galimybes nebuvo, tai beliko Egiptas.
Bet zinok ka tu parasei...tai jau nusiteikimas
jeigu galvoji,kad kelionej bus kazkas negerai -tai taip ir bus. As tai tikejau,kad viskas bus gerai, gerai pati jauciausi.... tik vyras nerimavo.... bet tikrai viskas praejo sklandziai
sauniai pailsejom.
Jeigu vaziuoji i kelione ir dar imi visokias ekskursijas, tai ir europoj gali kazkas nutikt.. MEs tik ilsejomes, gulejom prie juros, ramiai pasivaiksciodavom, skaiciau knygas. Nevalgem niekur uz viesbucio ribu, viesbutyje valgiau tik kas zinoma, priimtina mano skoniui, jeigu kas paragavus nebuvo skanu - net nevalgydavau..
Ir is kur gali but garantuotas,kad europoj busi saugi keliaudama.. o egipte laukia taves nemalonumai?