Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

Man nesigavo forma, gavosi ploksti batukai, nors kiek ir bandziau palaikyti ja, su celefonu ar siaip veldama.
Irg avosi dvigubai mazesne ismera, labai sumazejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 20, 12:55)
Man nesigavo forma, gavosi ploksti batukai, nors kiek ir bandziau palaikyti ja, su celefonu ar siaip veldama.
Irg avosi dvigubai mazesne ismera, labai sumazejo doh.gif

Veliant tūrinius gaminius, dalis vėlimo yra ant šablono, veliama kol vilna gerai sukimba, tuomet šablonas atsargiai išimamas ir jau tuomet formuojama rankomis, pirmiausiai atsargiai suveliamos lenkimo siūlės, kad nesigautų raukšlių ar kanto, tuomet formuojamas visas gaminys, suteikiant formą.
Veldama ilgesnį laiką įgusi ir atrasi savo techniką, viskas gausis su laiku, tik reikia daugiau praktikuotis mirksiukas.gif
Be to vilna traukiasi stipriai, apie 40% priklausomai nuo vilnos rūšies, todėl ir šabloną reiktų pasiruošti didesnį.
Atsakyti
ievuschka, labai dailus dirzelis thumbup.gif ir Agnuze jau isgyriau 4u.gif
na, gal ir sulauksim dar darbeliu. ax.gif as tai pakolkas nepaspeju prisesti prie veltinio. kaip kas jau sake - sodai, darzai, vaikai, namai ir kiti ivairus reikalai. o galvoj ideju tai milijonas doh.gif

tiesa, kas bedavojo, kad kocelas trumpokas, tai siulau nusipirkti medini sluotgali senukuose biggrin.gif jis zinoma siauresnis, bet juk ir nereikia storo - svarbu kad tvirciau susiridentu tas veltinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 20 balandžio 2007 - 13:23
O gal kas galetu patarti, kokio ilgio ir kokio plocio cm rieketu sablono 38 ismerai batuku, veliant su karsiniu?
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 04 20, 15:22)
ievuschka, labai dailus dirzelis  thumbup.gif ir Agnuze jau isgyriau  4u.gif
na, gal ir sulauksim dar darbeliu.  ax.gif as tai pakolkas nepaspeju prisesti prie veltinio. kaip kas jau sake - sodai, darzai, vaikai, namai ir kiti ivairus reikalai. o galvoj ideju tai milijonas  doh.gif

tiesa, kas bedavojo, kad kocelas trumpokas, tai siulau nusipirkti medini sluotgali senukuose  biggrin.gif jis zinoma siauresnis, bet juk ir nereikia storo - svarbu kad tvirciau susiridentu tas veltinis smile.gif

aš bėdavojau, bet jau turiu labai ilgą kočėlą biggrin.gif . Bet man vis vien atrodo mitas, kad vien kočiojant per suklotą vilną ji veliasi. Gal tik labai minimaliai.

Aš patyriau 2 nesėkmes iš eilės, tai dabar entuziazmas velti nuslūgęs. Bet po truputį vėl randasi noras imt vilną į rankas.
Atsakyti
balu meskiukas labai grazus bet man tai jo statinaite labiausiai patiko o jau bitute kokia grazuole,kaip ispiesta !!!!
ievuschka nuo tavo dirzo be zado....nenesioju as ju bet sitokiu tai jau tikrai pasipuosciau nuostabu !!!!!!
As irgi veliu bet po truputi ....po tiek krepseliu greit kazko neiseina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
laaabai grazus darbukai:) Balu meskutis jegovas, o Ievuschka.. ai kaip noriu tokio dirzo.... prie kelniu pazeminta talija, nuogu pilvu, dirzas su kvietkom.... ech.. tik reik numest n kilogramu ir nusivelt dirza ir svajones issipildys..smile.gif))) nuo ko cia pradet , idomu..smile.gif)))
Atsakyti
nuostabūs rūbai iš veltinio
http://wool-bulb.liv....com/27919.html
Atsakyti
Ievushka, man tos gėlės ant diržiuko tai super thumbup.gif thumbup.gif
Diva, pradėk nuo diržiuko tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 04 21, 19:43)

tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmosios ir nepavykusios tapces :-l:
user posted image
Atsakyti
*saulyte*, juk tu nenuėmiau nuo šablono... rolleyes.gif reikęjo ant šablono pavelti max. 5 min. o tuomet nuėmus nuo šablono velti tarp rankų ir formuoti tapkučių formą mirksiukas.gif
Atsakyti