vat noriu konsultacijos.
nutariau vaikui nuvelt pončą. ten nuorodoj, kur buvo iš interneto įmesta, pončas veliamas iš 4 dalių,jas po to sujungiant. na ir kai mezga, irgi jungia iš 4 dalių. o ar negalima būtų su šablono pagalba velt iš karto pvz visą priekį, o po to nugarą. pasidarai puses priekio šabloną ir veli pradžioj, kaip rankinuką, o po to perkerpant ir baigt velt jau kaip plokštumą po to tą patį su nugara tiesiog taip būtų didesnis tikslumas ir vienodesnis suvėlimo laipsnis man atrodo....
ar kažką pražiūrėjau aš čia
O cia mano pirmas blynelis -sage
http://public.fotki....liai/2sage.html
Labai noreciau rankinuka ir kepure nuvelti, bet iki to man dar toli toli
http://public.fotki....liai/2sage.html
Labai noreciau rankinuka ir kepure nuvelti, bet iki to man dar toli toli
QUOTE(Sansara @ 2007 04 18, 09:21)
vat noriu konsultacijos.
nutariau vaikui nuvelt pončą. ten nuorodoj, kur buvo iš interneto įmesta, pončas veliamas iš 4 dalių,jas po to sujungiant. na ir kai mezga, irgi jungia iš 4 dalių. o ar negalima būtų su šablono pagalba velt iš karto pvz visą priekį, o po to nugarą. pasidarai puses priekio šabloną ir veli pradžioj, kaip rankinuką, o po to perkerpant ir baigt velt jau kaip plokštumą po to tą patį su nugara tiesiog taip būtų didesnis tikslumas ir vienodesnis suvėlimo laipsnis man atrodo....
nenupasakomas malonumas, kai ismokstama valdyti vilna. o norima rezultata - pasiekti keliais (ar net keliolika) budu. todel negalima vadovautis papunkciui pagal nuorodas , nes kiekviena veleja turi savo paslapteliu, kuriu nezinodama neisgausi norimo rezultato
QUOTE(DOSETH @ 2007 04 16, 20:29)
nuskusk su skutimosi britvute
niu taip, galima apskusti, bet jei cia kalba apie ta abc vilnele, kuri super duper bumbuluojasi, tai tures skust kiekviena diena. sakau, kad turejau tos baltos - nepadejo nei skutimas, kad ir kietai suvelto daikto. bumbulavimasis baigesi mazdaug po puses metu, kai gaminukas jau 3 kartus buvo skalbtas vilnos rezimu.
o kas cia dar klause, ar nebus astru. taigi nereikia skusti kaip bulves to veltinio as tai imu isvis kiek atsipusi jau skustuva ir lengvai braukiu pavirsiumi, kad nuo pavirsiaus tik ta bumbuluota, pukuota ar dar koki sluoksni nuimt, o pati medziaga gi lieka nepakitus
dar pridesiu, kad as salygiskai vadinu, jog nebesiburbuliuoja. na per savaitele siek tiek bumbuliuku nurankioji ir viskas. jau ne kasdien.
zodziu cia kaip istaikysi su ta vilna abc..
kazko darbeliu sumazejo sitam skyrely
zodziu cia kaip istaikysi su ta vilna abc..
QUOTE(Vilke @ 2007 04 19, 13:29)
visko sumažėjo ir kalbų, ir darbelių, ir t.t.
skyrelį ištiko klinikinė mirtis
Bonbonke,
aš jau išriebalavau pirštais monitorių, bandydama tą tavo utėlę užtrėkšti . pasprunka nors tu ką
Tikrai ,kažkaip įtartinai visos velia... jau kad pradės rodyti tuoj naujus darbus,ruoškim žodelius pagyroms
aš jau išriebalavau pirštais monitorių, bandydama tą tavo utėlę užtrėkšti . pasprunka nors tu ką
Tikrai ,kažkaip įtartinai visos velia... jau kad pradės rodyti tuoj naujus darbus,ruoškim žodelius pagyroms
Sveikutes visos!
Tikrai kazkaip įtartinai tylu
Gal pavasaris ir geri orai kalti ?
Tikrai kazkaip įtartinai tylu
Gal pavasaris ir geri orai kalti ?
ai ai ai... kokia žiauri... vargšą utėlę nori pritrėkšt
mačiau jau diva tašiuką nuvėlus, tai gal padarys mūsų temelei dirbtinį kvėpavimą
mačiau jau diva tašiuką nuvėlus, tai gal padarys mūsų temelei dirbtinį kvėpavimą
Reanimuoju veltinių temą. Štai mano paskutinis užsakymas.