Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(Siesta @ 2007 04 16, 16:39)
Niu man tas pats su ABC tamsiai ruda vilna, suvelta tikrai gerai, bet kas bjauriausia, elektrinasi, pritarukia visokius baltus pūkus, plaukelius ir burbuluojasi nežmoniškai, įdomu ar galima kažkuo padengti gaminį, kad mažiau burbuluotųsi g.gif

nieko, po puses metu nebesiburbuliuos, kai dar kelis kartus skalbiankej isskalbsi lotuliukas.gif as ir esu tokios turejus, tai va po puses metu tik vaizda igavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 13, 19:10)
Ziurint i Minesotos pagalvele  wub.gif  ir man uzsinorejo ka nors nuvelti (koki menkneki blush2.gif ). Gal ne i tema paklausiu : kur galima vilniuje isigyti spalvotos vilnos  ax.gif ?

Aciu quote uz atsakyma 4u.gif , reikes apsipirkti
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 04 16, 14:09)
Sveikos merginos. Labai prasau man padeti. Paskutini karta pirkausi vilna is ABC ir kaip visada ja pati daziausi, bet po paskutinio uzsipirkimo visi darbeliai su ta vilna velti labai kunkuliuojasi. zinau, kad tikrai suvelti iki galo, nes veliu atsidavusi ir ne viena valanda ta gaminuka. kodel taip yra. gal as ka blogai darau. anksciau taip nebudavo.

nuskusk su skutimosi britvute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 16, 17:59)
Aciu quote uz atsakyma 4u.gif , reikes apsipirkti

nu nepykit nesusivaldžiau niekaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(DOSETH @ 2007 04 16, 18:29)
nuskusk su skutimosi britvute mirksiukas.gif

Gieras thumbup.gif , bet ar nėra taip kad po tokios depiliacijos duria labiau gaminys g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 16, 19:34)
nu nepykit nesusivaldžiau niekaip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gieras  thumbup.gif , bet ar nėra taip kad po tokios depiliacijos duria labiau gaminys  g.gif

Aš dirbu su merino, jokių pakitimu nėra, aišku jei jos gerai suveltos. Va su karšiniu nežinau, tapkiu skusti nebandžiau. biggrin.gif
Skrybėlės, visos apdirbtos skutimosi peiliuku.
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 04 16, 17:30)
geras. ideja  thumbup.gif

Dar viena ideja - jeigu tapai ant silko, padaryk kaklaraisti, bus labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 04 17, 00:16)
Dar viena ideja - jeigu tapai ant silko, padaryk kaklaraisti, bus labai grazu.

Mačiau pernai Taline tapytų kaklaraiščių-taip seilė varvėjo. Buvo labai linksmų, žaismingų, bet ir saikingų ,ramių nemažai.
Atsakyti
Mano karoliai, nauji, tik siandien pagaminti:

user posted image[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2007 04 17, 17:31)
Mano karoliai, nauji, tik siandien pagaminti:

Labai gražūs, man kažkaip su rudeniu asocijuojasi... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikBasosPedos: 17 balandžio 2007 - 20:31
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 16, 19:34)
nu nepykit nesusivaldžiau niekaip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi susipainiojau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , cia norejau saulytei padekot
Atsakyti
ner uz ka, visada prasom, beje, vis dar laukiu, kas galetu pamokinti velti tapkutes ir rankinuka, paciai nesigauna, kelis kartus bandziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2007 04 12, 19:06)
Sveikutes, parodysiu ir as savo veltinukus, gal kam kils isdeju  blush2.gif
http://public.fotki.com/veltuke/

liutukas gal kiek i katina panasus,bet jau grazus tai labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti