Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

dabar supratau biggrin.gif soriuz
o MB atvirksciau, jau ivertino veltinio, tapybos ant silko nauda, gi dabar visos gimtadieniu ir siaip dovanos atkrenta, tik is anksto pasako, va greit sito ar ano tortadienis, nepamirsk nuvelt ar skara nutapyt... eee...
viskas OK kai kalba eina apie moteris - papuosalai, saliai, virtuves aksesuariai, patalyne,tapkes...
o ka PVZ patartumete nuvelti 30mecio proga vyrishkiui ka tik iskeptam mokslu daktarui (dovana turi buti ir uz 30 ir uz daktarine)? man fantazijos pritruko
koki dekla dokumentams? vyrishka tasiuka? nu nea, itariu dar ant tiek veltinis nemadoj, kad vyrai su veltinio tasiukais vaiksciotu bigsmile.gif .. salikui jau per silta, kepurei irgi..
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 04 16, 10:05)
dabar supratau  biggrin.gif  soriuz
o MB atvirksciau, jau ivertino veltinio, tapybos ant silko nauda, gi dabar visos gimtadieniu ir siaip dovanos atkrenta, tik is anksto pasako, va greit sito ar ano tortadienis, nepamirsk nuvelt ar skara nutapyt... eee...
viskas OK kai kalba eina apie moteris - papuosalai, saliai, virtuves aksesuariai, patalyne,tapkes...
o ka PVZ patartumete nuvelti 30mecio proga vyrishkiui ka tik iskeptam mokslu daktarui (dovana turi buti ir uz 30 ir uz daktarine)? man fantazijos pritruko
koki dekla dokumentams? vyrishka tasiuka? nu nea, itariu dar ant tiek veltinis nemadoj, kad vyrai su veltinio tasiukais vaiksciotu  bigsmile.gif .. salikui jau per silta, kepurei irgi..

Gal tada nuvelk languotas šlepetes ?....
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 04 16, 11:05)
koki dekla dokumentams? vyrishka tasiuka? nu nea, itariu dar ant tiek veltinis nemadoj, kad vyrai su veltinio tasiukais vaiksciotu  bigsmile.gif .. salikui jau per silta, kepurei irgi..

Nuvelk / nutapyk paveikslą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 04 16, 10:54)
Nuvelk / nutapyk paveikslą.   4u.gif

matai, vienas dalykas yra patepliot silkine skara, ji bus kazhkaip nesiojama, reishkias uzdavinys - pritaikyt prie zmogaus charakterio, stiliaus, kad "devetojas" patogiai jaustusi
visai kas kita yra paveikslas... nors is savo 30 metuku kokius puse mokiausi piesimo, tapybos, kompozicijos, deje tapyt paveikslus man "kazhko" truksta, gal talento... gi kas gali buti blogiau anei dovanot nevykusi paveiksla, kuri vargsas dovanos gavejas gaus is mandagumo kabinti ant sienos, vaje...
znacit, velsiu languotas tapkes smile.gif tik, itariu, mazai tokios dovanos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 16 balandžio 2007 - 11:13
unsure.gif languotos, tai kodėl?
Gal ką nors su humoru. Na, kokią nors baltą ( kaip gydytojų - asociacija su daktaru) kepurę g.gif Vietoj kryžiuko užrašą - mokslų daktaras tongue.gif Plius baltą šalį ar juodą veltą varlytę. Jei vyriškis iš savo rato galima tikros varlės kopiją bigsmile.gif Na, paskui tai didelę galią turi žodžiai įteikiant dovaną, bei papuošimas visais atributais to vyriškio.
Nenorėkit būti mano draugu lotuliukas.gif Kai kas ir dabar neatsigauna po dovanų ax.gif

Čia dar neperspėjau tongue.gif Neatidarinėkit Skype neaiškių nuorodų, nors tai ir iš jūsų į kontaktus įtraukto žmogeliuko!!! Naujas virusas. Man jau vėlu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 16 balandžio 2007 - 12:13
Nevelčiau kepurės, šalio ir dar varlytės tik tam, kad būtų su jumoru schmoll.gif Kiek darbo reikėtų įdėti, o naudojami būtų taip trumpai, tik įteikimo metu. O kas po to atsitiktų su darbais? Tokiam tikslui ir iš popieriaus galima suklijuoti.
Atsakyti
Sveikos merginos. Labai prasau man padeti. Paskutini karta pirkausi vilna is ABC ir kaip visada ja pati daziausi, bet po paskutinio uzsipirkimo visi darbeliai su ta vilna velti labai kunkuliuojasi. zinau, kad tikrai suvelti iki galo, nes veliu atsidavusi ir ne viena valanda ta gaminuka. kodel taip yra. gal as ka blogai darau. anksciau taip nebudavo.
Atsakyti
su ABC taip jau yra....
pastebėjau kad kai kurie darbai labai bumbuluojasi, o suvelta tai tikrai l.gerai doh.gif
ypač balta (viena partija doh.gif ) ir juoda , o pilkai juoda visai nesibumbuluoja...
Atsakyti
Niu man tas pats su ABC tamsiai ruda vilna, suvelta tikrai gerai, bet kas bjauriausia, elektrinasi, pritarukia visokius baltus pūkus, plaukelius ir burbuluojasi nežmoniškai, įdomu ar galima kažkuo padengti gaminį, kad mažiau burbuluotųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 04 15, 20:24)
Pas save tinklapyje esu patalpinusi nuorodą , kurioje paaiškinta kaip tai padaryti (ieškoti nuorodos->įvairios)

Ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 04 16, 10:05)

nuvelk pagalvę, palinkėk pailsėti po daktarinės rašymo ir gynimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 04 16, 12:05)
unsure.gif languotos, tai kodėl?
Gal ką nors su humoru. Na, kokią nors baltą ( kaip gydytojų - asociacija su daktaru) kepurę g.gif Vietoj kryžiuko užrašą - mokslų daktaras tongue.gif Plius baltą šalį ar juodą veltą varlytę. Jei vyriškis iš savo rato galima tikros varlės kopiją bigsmile.gif Na, paskui tai didelę galią turi žodžiai įteikiant dovaną, bei papuošimas visais atributais to vyriškio.

geras. ideja thumbup.gif
Atsakyti