Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

rooma, primena saldainius juros akmeneliai, labai norisi paragauti smile.gif

g00te, senukuose yra silikonas, o ne lateksas. o vilnos fabrike latekso yra, gal nepaziurejai.
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 05 16, 12:28)
g00te, senukuose yra silikonas, o ne lateksas. o vilnos fabrike latekso yra, gal nepaziurejai.

Tai prekės, kurių šiuo metu neturime, tačiau galime užsakyti: Lateksas - 500 ml - 39.90 Lt

p.s. jau susitvarkiau. drauge is KLP i Kauna vaziavo, skambina, sako, gal galiu i svecius... eee, sakau manes nera, bet gali uzsukt, paimti lateksa ir po to i Moletu autika Kaune ideti.. lotuliukas.gif doh.gif zodziu nepasiseke draugei
Atsakyti
Na jau darbelių gausa ir gražumas, vieni už kitus gražesni wub.gif

g00te, būtinai siūk paduką - ir į miestą, Vilniuje galėčiau pasiūlyti labai gerą batsiuvį, kruopščiai, tvarkingai darbus atlieka, ir dar dviejų savaičių garantiją duoda, ale turbūt netiks ax.gif

QUOTE(rooma @ 2007 05 15, 18:59)
Jeigu jau 6iandien rankinių diena, tai ir parodysiu savąją

rooma, tu mūsų gėlių karalienė, tiek rankinės puoštos gėlėmis, tiek atskiros gėlės patraukia žvilgsnį lengvumu ir subtilumu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 16, 15:32)
Tai prekės, kurių šiuo metu neturime, tačiau galime užsakyti: Lateksas - 500 ml - 39.90 Lt

p.s. jau susitvarkiau. drauge is KLP i Kauna vaziavo, skambina, sako, gal galiu i svecius... eee, sakau manes nera, bet gali uzsukt, paimti lateksa ir po to i Moletu autika Kaune ideti..  lotuliukas.gif  doh.gif zodziu nepasiseke draugei

biggrin.gif nors ir nebereikia, bet vis tiek parodau: http://vilnosfabrika.....imui,lateksas

zr pacia pirma preke wink.gif ir tik paskui eina prekes, kurios uzsakomos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 05 16, 13:40)
g00te, būtinai siūk paduką - ir į miestą, Vilniuje galėčiau pasiūlyti labai gerą batsiuvį, kruopščiai, tvarkingai darbus atlieka, ir dar dviejų savaičių garantiją duoda, ale turbūt netiks ax.gif

o kokius jis padukus siuva?
duok kontaktus, gal mes su juo kazhka sutarsim
nes reikia, reikia man batsiuvio, veliu per diena po nauja batuku pora..
matyt is senolio busiu paveldejusi kazhka, pastarasis geras batsiuvys buvo, ale jau senai amzina atilsi, jo kurpaliai ismesti, zingeris isparceliuotas, amatas neisisavintas..
QUOTE(Vilke @ 2007 05 16, 13:54)
zr pacia pirma preke wink.gif ir tik paskui eina prekes, kurios uzsakomos  mirksiukas.gif

jo, matau dabar
p.s. latekso istorijos pabaiga- MB nebeturi jokiu susitikimu ir sy vakara atvaziuoja i Moletus, o lateksa tik dabar idejo i autika, jis bus ryt... juokas pro asaras
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 05 15, 17:59)
Jeigu jau 6iandien rankinių diena, tai ir parodysiu savąją
user posted image

nuostabus tasiukas smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

cia gal ne i tasiuku tema biggrin.gif ... mano ilgai islaukti (-laikui) pirmi karoliai , o tai vien segem uzsiiminejau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man nerodo foto blush2.gif
Atsakyti
turiu klausima - gal kuri bandet balinti jau suvelta daikta? ir kaip rezultatas? ir ar tam reikalui geriau lelija rinktis? kazkaip su balinimu niekad neturejau reikalu, o dabar uzsimaniau, bet nesinori sugadinti, jei pvz kazkas jau bande ir kokiais plemais veltinis issibalina ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
o jau grožių privelta, vai vai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Rankinės pasakiškos, batukai gootes - iš viso atas biggrin.gif

O man prie viso laiko nebuvimo dar prisideda sesija ir prasideda remonto darbai bute.... doh.gif Na bet nuvogiau šiek tiek laiko ir terbą nusivoliojau... Tašiuku, po čia pademonstruotų grožių nepavadinsi, tiesiog terba (net nenusipelno kokybiškesnės nuotraukos biggrin.gif ) doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 05 16, 13:40)
Na jau darbelių gausa ir gražumas, vieni už kitus gražesni

g00te, būtinai siūk paduką - ir į miestą, Vilniuje galėčiau pasiūlyti labai gerą batsiuvį, kruopščiai, tvarkingai darbus atlieka, ir dar dviejų savaičių garantiją duoda, ale turbūt netiks
rooma, tu mūsų gėlių karalienė, tiek rankinės puoštos gėlėmis, tiek atskiros gėlės patraukia žvilgsnį lengvumu ir subtilumu

Gal galėtum duoti batsiuvio kontaktus (čia ar į až)? 4u.gif Ir kiek kaštavoja tokios paslaugos daugmaž? blush2.gif
QUOTE(murzinyte @ 2007 05 17, 07:53)
Sveikutės,
o jau grožių privelta, vai vai 
Rankinės pasakiškos, batukai gootes - iš viso atas 

O man prie viso laiko nebuvimo dar prisideda sesija ir prasideda remonto darbai bute....  Na bet nuvogiau šiek tiek laiko ir terbą nusivoliojau... Tašiuku, po čia pademonstruotų grožių nepavadinsi, tiesiog terba (net nenusipelno kokybiškesnės nuotraukos  )
http://i146.photobuc...ai/DSCF0019.jpg

Nu žinai... kaip nenusipelno??? g.gif Man labai gražus tavo tašiukas wub.gif Tikrai labai thumbup.gif mirksiukas.gif
Ir kitų darbų nepagyriau smile.gif Visų gražūs bet ne visus jau atsimenu blush2.gif
g00te busimi batukai ar tapkutės superinės thumbup.gif
rooma kaip visada romantiški ir mieli darbai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na dėl batsiuvio turbūt ne taip susakiau blush2.gif , nes pas jį tik batus taisausi, padukų nesiuvau, nors jis siūlė vieniems batams padus pakeisti, tai manau, kad siūna, jei siūlo smile.gif O šiaip man jo darbas labai patinka, labai kruopščiai viską padaro, net nesimato, kad batas taisytas, be to šiaip labai fainas žmogelis, visada patars, kaip geriau daryti, koks kulnas ilgiau laikytų ir t.t. Ir dar garantiją 2 savaitėms duoda
O rasti jį galima Pašilaičių Norfoje, šalia kavinės "Nykštukų pasaulis" 4u.gif

QUOTE(murzinyte @ 2007 05 17, 07:53)
Na bet nuvogiau šiek tiek laiko ir terbą nusivoliojau... Tašiuku, po čia pademonstruotų grožių nepavadinsi, tiesiog terba (net nenusipelno kokybiškesnės nuotraukos  biggrin.gifdoh.gif

Na aš tokias terbeles irgi labai mėgstu nešiot, tai man super
Atsakyti