O siaube koks grozis Man dar toli bet nu kaip grazu
Nagi saunuoles visos,
Katinyti, labai gaivus ir vaiskus Tavasis tasiukas.
Goote, superine ideja vasaros apavui. Vat basuciu jau nebereikes pirkti. Papasakok mums visoms kaip jas gaminai?
Agnuze, labai fainos tasiuko spalvos. Tik dar truksta kazkokio akcento tiems rutuliukams.
Katinyti, labai gaivus ir vaiskus Tavasis tasiukas.
Goote, superine ideja vasaros apavui. Vat basuciu jau nebereikes pirkti. Papasakok mums visoms kaip jas gaminai?
Agnuze, labai fainos tasiuko spalvos. Tik dar truksta kazkokio akcento tiems rutuliukams.
Visų darbai labai labai super .
QUOTE(Agnužė @ 2007 05 15, 11:19)
g00te, Katinyti, nuostabūs darbai
Aš irgi savo rodausi - paskutiniu metu niekaip rankos iki vėlimo neprieina, tai kankinu kankinu tą patį po trupučiuką...
Aš irgi savo rodausi - paskutiniu metu niekaip rankos iki vėlimo neprieina, tai kankinu kankinu tą patį po trupučiuką...
aciu uz pagyras
oho, o cia tai grozis
sau nusivelei?
o sliopancai paprastai velti, sablonas tas plokscias paprastas ir raistelius daugmaz i ta vieta kur jie turetu buti priveliau, toliau su zirklutem pasidarbavau ir veliau veliau, formavau...
Agnuze kokia nuostabi rankine
Dekavoju visoms
Dekavoju visoms
Tasiukai abu pavydetino grozio, se jums po baliona
goote, agnuze labai grazu !!!O as meskiuka "iskankinau" Gulejo jis vargsas neuzbaigtas jau pusmeti gera .....
Kad vilnos tokiosnebeturejau tai ir nebetaisiau...tik uzbaigiau
Kad vilnos tokiosnebeturejau tai ir nebetaisiau...tik uzbaigiau
QUOTE(Agnužė @ 2007 05 15, 12:19)
g00te, Katinyti, nuostabūs darbai
Super darbas, ir spalvos pastelinės Neperkrauta, ir su skoniu
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 15, 09:12)
Jau basutesles ar tapces, tai nukritau ir liezuvi nusikandau . as deciau ta kimbancia juostele velcro, kur vaikiukams batai uzsegami. O tai cia tapcytes bus ar batukai laukan?
Paskutinysis darbelis
Paskutinysis darbelis
o kai as sito nepastebejau...
nugis reik pasidziaug, ot velia motrishkos net grazu
ne mano stiliaus ale fainei
o velcro ir veltinis, zinok, nedraugauja, bo jei velcro netycia veltini paliechia... oi oi
mano vaiko batu kibukai buvo mano geltonasias tapkes "pagave"