kitu nematau
Sveikutės
ramkos ir anna(k.k) ačiū labai
Sansara, ir pončas ir kleckas nerealūs
ramkos ir anna(k.k) ačiū labai
Sansara, ir pončas ir kleckas nerealūs
Sveikos Aš čia vis paskaitinėju, šį bei tą veliu, bet kadangi atsilieku nuo didžiųjų meistrių per šimtą mylių, tai dar nesirodysiu etery kurį laiką
gOOte, nerealiai O koks užsegimas basučių O kaži, norint paduką prisiūt, tai bet kuris batsiuvys ir apsiimtų Moka jie visi tą, ta prasme
Ievuschka, tarp kitko - tavo brolis - mano kaimynas, pasirodo iš karolių pažinau O mb užsimanė irgi ko nors tokio Tai sakiau, jei tu leisi idėja pasinaudot ir variaciją ta tema padaryt, nuvelsiu Bet ot, vyrams viskas kitaip Saviškiui sakau, taigi kaimynas panašius turi, taip kaip abu vaikščiosit? O anas sako - nu ir kas
gOOte, nerealiai O koks užsegimas basučių O kaži, norint paduką prisiūt, tai bet kuris batsiuvys ir apsiimtų Moka jie visi tą, ta prasme
Ievuschka, tarp kitko - tavo brolis - mano kaimynas, pasirodo iš karolių pažinau O mb užsimanė irgi ko nors tokio Tai sakiau, jei tu leisi idėja pasinaudot ir variaciją ta tema padaryt, nuvelsiu Bet ot, vyrams viskas kitaip Saviškiui sakau, taigi kaimynas panašius turi, taip kaip abu vaikščiosit? O anas sako - nu ir kas
QUOTE(*Mari* @ 2007 05 15, 07:39)
Kepures, tapkes lengviau padaryti nei rankines kiek žinau kad įmantrokas rankines darai, ir kokybė jų Nesilaužyk ir daugiau drąsos tapcem.
*saulėgrąža*,
aj as tai nebestresuoju del "didiuju meistru" ir dedu savo darbus, taip kad dek ir tu.
tapcem uzsegimo dar neidejau, nezinau, gal magnetuka desiu, o gal siaip skylute it koki geltona rutuliuka.. dar nzn
del padu, cia jau reikia batsiuviu klausti, apsiims ar nea, manishkis siuva tokius a la "padukus" ale man nebepatinka kaip jis daro, ieshkosiu kito
aj as tai nebestresuoju del "didiuju meistru" ir dedu savo darbus, taip kad dek ir tu.
tapcem uzsegimo dar neidejau, nezinau, gal magnetuka desiu, o gal siaip skylute it koki geltona rutuliuka.. dar nzn
del padu, cia jau reikia batsiuviu klausti, apsiims ar nea, manishkis siuva tokius a la "padukus" ale man nebepatinka kaip jis daro, ieshkosiu kito
Labai grazios tapkutes.O sei as nuveliau prie karoliu apyranke tai nezinau man irgi toloka iki jusu tai gal irgi nerodysiu gal veliau
g00te - labai įdomumu kaip tu tą užsegimą tokį išformuoji, nes kaip suprantu tai forma šablono tokia plokščia diiidelė pėda. o po to iš to paties iškarpai tą raištelį apie koją įdomu įdomu......
*saulėgrąža* - nesivaržyk ir dėk įdomu gi
*saulėgrąža* - nesivaržyk ir dėk įdomu gi
Jau basutesles ar tapces, tai nukritau ir liezuvi nusikandau . as deciau ta kimbancia juostele velcro, kur vaikiukams batai uzsegami. O tai cia tapcytes bus ar batukai laukan?
Paskutinysis darbelis
Paskutinysis darbelis
Sveikos mergairės
g00te, tapkutės super
Katinytis, aš apakus Tašiukas tiesiog nuostabus
g00te, tapkutės super
Katinytis, aš apakus Tašiukas tiesiog nuostabus