Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

labai grazios piniginytes user posted image

nuotaikinga kepure mergaitei
user posted image

riesikliai
user posted image

nereali nuno fel liemene
user posted image

tasiukas su tekstura
user posted image

ir tos pacios autores pamokele, kaip nusivelti grazia gele sage su silku wub.gif
GELE SEGE - KAIP VELTI
Atsakyti
Pasirodysiu kokias aš veliu gėlytes ant šilko audinio
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
nu labai grazios geles thumbup.gif joninem isskirtini vainika galesi nuvelt wub.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės dar kartelį už pagyras aciuks.gif

rooma, niu tikrai gėlytės super thumbup.gif
Atsakyti
labai grazios piniginytes

riesikliai

nereali nuno fel liemene

tasiukas su tekstura

Nieko nematau g.gif
Atsakyti
jei nematot, tai paspauskit ant to kryziuko dešinį pelės klavišą, properties ir nusikopijuokit adresą wink.gif kitam lange pastinkit - ir matysit wink.gif
gražių darbelių pasirodė thumbup.gif bent tuo džiugina šalti orai. kai atšils, ir taps visai kartša, šildytis veliant vilną gal jau nebelabai norėsis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 11 gegužės 2007 - 11:12
Labai aciu visoms, kurios atkreipe demesi ir ivertino mano darba.

rooma, labai grazios geles thumbup.gif. Reiketu pabandyti tokia technika, nes ziedai atrodo labai lengvi lyg pukeliai. As panasiai bandziau nuvelti gele, bet be silko - gavosi zymiai sunkesne.

Chuliganka, as pati nesioju apyranke ant virveles. Galiu pasakyti, kad imanoma paciai uzsiristi biggrin.gif Kita vertus paciai uzsegti uzsegima taip pat nelengva. Grozis reikalauja pastangu arba kitu pagalbos biggrin.gif

Dar norejau pagirti Gooda. Saunuole, labai grazu. Vis pasiziuriu ir neatsiziuriu thumbup.gif
Atsakyti
na ir aš demonstruoju savo zuikai nuveltą pončą
user posted image
Atsakyti
Kokie jie abu gražūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pastaba: ten dar matosi truputį užbadytos vilna adatom siūlės, todėl vietom atsiknojus vilna atrodo. nesinori dabar man šlapinti ir pavelt, nes kai tokie orai, tai džius kelias dienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 gegužės 2007 - 12:22
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 11, 13:05)
labai grazios piniginytes

riesikliai
nereali nuno fel liemene
tasiukas su tekstura

Nieko nematau  g.gif

nebutina kopijuoti, tiesiog ant uzraso user posted image su desiniu peles klavisu spausk ir pasirink view image - iskart atidarys kitam lange
cia as is vienos velejos blogo isrinkau

QUOTE(Sansara @ 2007 05 11, 14:13)
na ir aš demonstruoju savo zuikai nuveltą pončą

nu grazuoliai abu biggrin.gif dar sombrero tokiam kavalieriui reik nuvelt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 05 10, 10:33)
Sveikos mergikės, pasižiūrėjus jūsų darbelius, tai oi aš dar kokia "žalia"  doh.gif , bet noriu pasirodyti su pirmu blynu iš suktinukų, tikiuosi labai neišpeiksit  blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image

nuostabus komplektukas
Papildyta:
poncas pas vaikuti superinis
saldainines ir rolleyes.gif
Atsakyti