Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(g00te @ 2007 05 08, 16:54)
jei gerai isiziuresi, cia abi desines sudetos (kaires visos nuotraukos isplaukusios gavosi, o su mano fotiku perfotkint tik vakare gautusi.... smile.gif tai bishki fotomontaziuka padariau  lotuliukas.gif )
jooo, formavau su raksluosciais, ale karts nuo karto savo koja ikisdavau pasitikrinimui  lotuliukas.gif
nzn, man sitos negrazios, buvau pries tai sau geltonas nusivelusi, saldainiukus tokias, ale padovanojau, jau taip gaila, net foto nespejau pasidaryt  verysad.gif

labai simpatiški tapkiukai thumbup.gif Ir tie drugeliai labai mieli wub.gif Labai gražūs... Tik, man atrodo,kad čia abu kairieji sudėti mirksiukas.gif
O kodėl tu fotografuoji kiekvieną tapkiuką atskirai ? Čia šiaip parūpo...

Atsakyti
O kaip mano.Nu aisku negrazus kaip pirma blynas blush2.gif
Atsakyti
Su tais tapciais kaip bacila jus cia tongue.gif

gintuliukas grazus tavo pirmas blynas smile.gif

jolita-atiloj o as valo nedeginu risu mazgelius biggrin.gif ploniukas puikiai uzsirisa ir tikrai neatsirisa o uztvirtinu taip pat kaip merginos jau rase perverdama kelis kart siula per kamuoliuka.
Atsakyti
Aciu labai jumi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 05 08, 19:39)
O kodėl tu fotografuoji kiekvieną tapkiuką atskirai ? Čia šiaip parūpo...

nes mano fotikas yra visishkas pyyypt...
net jei fotkinu abu tapkius kartu, vieno nosis pvz isplaukia ir t.p. ir dar akumuliatoriai i pabaiga ir pvz befotkinant ima ir numirsta...
todel fotkinu po 1, po to fotosopinu, na man taip lengviau
Atsakyti
g00te ,man kaip tik labai dailūs tapkiukai-vidus pribyrėjęs gėleliu, drugelių. Ir kojos forma aiškiai matosi lotuliukas.gif

Gintuliuk, taigi kad pirmi blynaičiai patys mieliausi. 4u.gif Tur būt sau pasiliksi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedona: 08 gegužės 2007 - 22:29
Sveikos,

Nemiriau, gyva dar biggrin.gif ir be proto veliu, kad pirštai po to nesilanksto berašyti lotuliukas.gif
Kaži kaip į tuos išrinktuosius patekti, kad nuotraukas glėčiau bent pažiūrėti ax.gif

Riešikliai. Tiem kas turi problemu su sanariais mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 08 gegužės 2007 - 23:07
QUOTE(DOSETH @ 2007 05 08, 23:04)
Kaži kaip į tuos išrinktuosius patekti, kad nuotraukas glėčiau bent pažiūrėti ax.gif

Riešikliai. Tiem kas turi problemu su sanariais mirksiukas.gif

nemirk
riesikliai thumbup.gif (tik va fotikas, matyt, toks kaip mano)
kokius isrinktuosius? as irgi noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 08 gegužės 2007 - 23:24
QUOTE(g00te @ 2007 05 09, 00:23)
nemirk
riesikliai  thumbup.gif (tik va fotikas, matyt, toks kaip mano)
kokius isrinktuosius? as irgi noriu  bigsmile.gif

Mytą darė g.gif darė ale nepasakė ir nuotraukas įslaptino. Tikriausia teks užsiimti myto organizavimu Klaipėdoje, vaaa ir dar koki sveti pasikviesim ir nuotrauku niekam nerodysim lotuliukas.gif ir dar sukursim Klaipėdos vėlėju klubą su pavadinimu Veltinio sostinė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Fotikas geras ax.gif bet va fotografas tikriausia ne, juk riešikliai ant mano rankyčiu biggrin.gif
Šeip tie riešikliai nieko įpatingi, bet ačiū. Mane serbentai veža wub.gif
Papildyta:
kiti kalti tik ne aš blink.gif
Atsakyti
jolita-atiloj prisiuvinėju su valu, bet kilpučių išvengiu wink.gif nes siūnu su dvigubu plonyčiu, tai perlenkiu valą per pusę, praveriu adatą per abu, tada įveriu į karoliuką pratraukiu ir lieka kilputė, pro ją prakišu - taip išvengiu to pirminio mazgo, o pabaigoje kaip ir merginos, tik visada dar kelis kartus pertraukiu užmazgius per patį kamuoliuką - ir taip paslepiu patį valo galiuką wink.gif
Doseth - faina tu motera, darbai dar fainesni, nu bet kartais nei išgėrus, nei parūkius tavo postų nesuprantu doh.gif laugh.gif
kurkit, meetinkitės, kuo daugiau tuo smagiau. bet jei to tikslas - tik foto mum nerodyti tai.... doh.gif o kadangi esi pažįstama, žinoma, matyta, čiupinėta, tai manau slaptažodį pas mergaites galėtum gauti. tereikia vieno - paprašyti wink.gif
galėtum ir dažniau pasirodyti wink.gif
Atsakyti
Gražūs riešikliai, o pavadinimą pati sugalvojai ? biggrin.gif Man reikia tėčiu ..nugariklį - antiradikulitlį nuvelti.... Reik kažkaip iki tėčio dienos susisukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 05 09, 08:29)
Gražūs riešikliai, o pavadinimą pati sugalvojai ?  biggrin.gif Man reikia tėčiu ..nugariklį - antiradikulitlį nuvelti.... Reik kažkaip iki tėčio dienos susisukt  smile.gif

Labas rytas visom biggrin.gif

Pavadinimo nesugalvojau kaip ir pačių riešikliu. Mane užvedė ant idėjos viena dama iš vokietijos, tik pavadinimas buvo pulso šildiklis biggrin.gif
Štai ką rašo apie tuos šildiklius.

DORMEO
Papildyta:
Slaptažodi pasirodo turiu blush2.gif Bet kad ne čia tik kalbama, to tai nežinojau.
Atsakyti