Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(linada @ 2007 05 06, 13:51)
ir dar sumasčiau, kad šablonam-manekenam neblogai guminiai batai būtų mastau.gif tik nežinau kiek kainuoja patys pigiausi, ir baisiai jau beryšio namuose turėti 5 vyriškų botų dydžius kelis, moterišku ir vaikų doh.gif laugh.gif hihihi.gif

Tai vat aš Maximose irgi šnairuoju į botų lentynas biggrin.gif
QUOTE(Sedona @ 2007 05 07, 14:06)
Linada, -tapciukai tokie rimti.  biggrin.gif Ir tas  vidinis taškas toks geras akcentėlis

Aha man irgi tapkių vidus, toks "OMMM" sakyčiau biggrin.gif

QUOTE(*MAGIC* @ 2007 05 07, 16:50)
Aš pati perku universalius( žalioje tūtelėje) "Office1" parduotuvėje , tekstilinius- "Droge" , prie siuvimo reikmenų
O šiaip tai visur visokių gali rasti, manau, tik paieškok ir skaityk etiketes

O tie tekstiliniai, jie (nežinau kaip čia paklausti) , na.. skaidrūs; ar matosi ant gaminio ?
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 05 07, 22:10)
Atsakykite man prasau, kokiu siulu prie nuvelto kamuoliuko galima prisiuti karoliukus? As prisiuvui paprastu siuvimo siulu. Ar nepadariau klaidos?

Aš taip pat siūnu "siūlu - plauku" biggrin.gif - Maximose yra mirksiukas.gif

Ievuschka, tavo segė mane pribloškė; sėdžiu dabar išsižiojus, kava varva per smakrą... blink.gif Nu toks jau Tiffany - veltinis; superiausias thumbup.gif
Atsakyti
tekstiliniai isdziuve nesimato. o siaip jie spaudziant is tuteles balti ir smirdi biggrin.gif cia tie, kur maximose, tik kad tutele baisiai jau maza
Atsakyti
Ačiū, merginos už tokią gausybę komplimentų mano sagei ax.gif kažkaip nesitikėjau ax.gif

QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 05 07, 23:50)
Zvejybinis valas skaidrus. Bet as jo nemoku uzristi, uztvirtinti.
Papildyta:
Priveliau zydru kamuoliuku, baltus kamuoliukus dar ir pasiuvinejau zydrais karoliukais. Suveriau karolius, apyranke taip pat pradejau verti, bet pritrukau vieno zydro kamuoliuko. Ryt suvelsiu ir galvoju, kad sia savaite idesiu Jusu teismui savo pirma blyna.
Tik man tokie papuosalai labai jau ziemiskai atrodo. Ar Jus nesiojate nuveltus karolius, apyrankes vasara?

Aš viską siuvinėju ir prisiuvu detales žvejybiniu valu.Karoliukus-labai plonyčiu (0,10 mm), pvz.užsegimą sagei jau storesniu valu (gal apie 0,15-0,20mm).O mazgo nerišu, pradžiai galą užlydau žiebtuvėliu-susidaro rutuliukas, o pabaigus užtvirtinu kaip ir siūlą(per kilpą kokius tris kartus perkišu ir tą patį pakartoju kokius 2-3 kartus, ai , nežinau kaip čia paaiškint ax.gif ) Ir laiko, dar nebuvo nusiskundimų,kad atsirišo ar kitaip atsilaisvino.

linada - super super duper tapkiukai thumbup.gif Labai labai simpatiški wub.gif

Vilke - originalus karpytasis tašiukas thumbup.gif Tikrai gražiai atrodo ir spalvos labai šiltos, mielos smile.gif
Atsakyti
Aš dar apie tekstilinius klijus- maniškiai skaidrūs , dėmių nepalieka. Tiršti tokie ,kaip koks "Moment'as" . Tūtelės po 30ml.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 05 05, 19:52)

Ir tokia ale tikroviška bitė  rolleyes.gif

Labai fainutė, tokia tikroviška tavo bitutė smile.gif
Sagė taip pat labai daili, bet jau kiek kantrybės reikia doh.gif vat todėl papuošalų ir nemėgstu daryti biggrin.gif

QUOTE(Aurelia @ 2007 05 05, 21:38)
Buvau gi siandien kulturos rumuose ir uz veltinio darbus apdovanojo, gavau tulpe, padekos rasta, zurnala rankdarbiai, saldainiu deze ir fengshui didele knyga  blush2.gif tai grizau namo issisiepusi kaip slyva... bet idomiai ta Lietuvos ta zinomiausia etnologe pakomentavo.... nemanau, kad tos pirstines nesiojamas, gal interjerui kur pritaikomos, nes neaisku, kaip ten ranka jose jaustusi....  doh.gif  del slepeciu nesiojimo tai neabejojo, kaip supratau... tongue.gif nieko as jai nesakiau, nes ten ant visos sales tuos komentarus paleido....

Sveikinu 4u.gif tikrai malonu sulaukti tokio įvertinimo bigsmile.gif
O dėl komentarų, vat visada atsiranda žmonių, kurie nesuprasdami kažką vertinti bando, geraiusia nekreipti dėmesio ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(Vilke @ 2007 05 06, 23:08)
na, o rankine Toskana va cia:

Fainutė wub.gif vat man irgi ant skylėtų pramušė biggrin.gif

QUOTE(linada @ 2007 05 07, 12:14)
o štai mano rytinis bandymas, kartu su sūnum vėlėm, barėmės ir vėl vėlėm

O ko gi bartis, fainai, pagalbininkas gi auga smile.gif
Atsakyti
Ačiū už info apie klijus 4u.gif
Atsakyti
Na cia pirmas mano blynas seip ne is graziausiu truputi minkstas ir nelygiai su veltas bet pirmas dar veliu apyranke verysad.gif o beto ten kur juodi rutuliukai tai ten atrodo kaip dvigubas bet istikruju kai fotkinau seselis gavosi

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu Ievuschka. Jus visos tokios isradingos. Jauciasi, kad ne viena diena veliat. Net nebuciau sumascius, kad zvejybini vala ziebtuveliu cirkst ir mazgas biggrin.gif . Jauciu, kad mano vyrui teks slepti nuo manes vala. Bet kai jis darbe, galima svelniai pavagiliauti.
Atsakyti
sveikos,
o cia mano naujausiosa tapkytes - geltonos (ne tokios geltonos kaip norejau) ir su drugeliais (aj tie drugeliai nelabai...)
ir kaip nesivele geltona vilna, kosmaras, senai tokia nesiveliancia turejau, kaip sunku graziai uzlenkimus uzglaistyt, fui fui fui
ajnu naujas veltis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 08, 17:37)
sveikos,
o cia mano naujausiosa tapkytes - geltonos (ne tokios geltonos kaip norejau) ir su drugeliais (aj tie drugeliai nelabai...)
ir kaip nesivele geltona vilna, kosmaras, senai tokia nesiveliancia turejau, kaip sunku graziai uzlenkimus uzglaistyt, fui fui fui
ajnu naujas veltis

Gražu, labai gražu thumbup.gif . O jau kaip gražiai išformuota kairė ir dešinė thumbup.gif . Negi ir dabar be formos, tik rankšluosčių prikišusi?
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 05 08, 15:48)
Gražu, labai gražu  thumbup.gif  .  O jau kaip gražiai išformuota kairė ir dešinė  thumbup.gif  .  Negi ir dabar be formos, tik rankšluosčių prikišusi?

jei gerai isiziuresi, cia abi desines sudetos (kaires visos nuotraukos isplaukusios gavosi, o su mano fotiku perfotkint tik vakare gautusi.... smile.gif tai bishki fotomontaziuka padariau lotuliukas.gif )
jooo, formavau su raksluosciais, ale karts nuo karto savo koja ikisdavau pasitikrinimui lotuliukas.gif
nzn, man sitos negrazios, buvau pries tai sau geltonas nusivelusi, saldainiukus tokias, ale padovanojau, jau taip gaila, net foto nespejau pasidaryt verysad.gif
Atsakyti
labai gražučiai ir šitie wink.gif aišku gaila kad saldaininių neparodei.
aš kai formavau tapkes, tai ant savo kojos davelinėjau. kitam išformuoti sunkiau, bet galima
Atsakyti