ievuchka - labai kruopšti sagė - įdomu kiek tokį vitražą laiko truko sukurti. aš žiūriu vis su tuo laiku kabinuosi kai jo mažai - tai pagrindinis vertės matas
o ir ornamentai liux gavosi. gal ne taip kaip pati norėjai, bet mano akim labai liux. palyginus su mano bandymais tai tavasisi praktiškai šedevras
aš bandau vietoj latekso silikoną statybinį tapkių padam prakišti : prisiminiau kaip vyras tokiu skaidriu sandarino langus. kol kas džiūsta. buvo abejonių kad nesiteps, neįsigers į vilną - lyg ir įsigėrė, tik kadangi jis nėra skystas, tai tepiau kieto kartono skiautele. smarvė baisinė ir vieno sluoksnio tikrai neužteks. o po to žiūrėsiu kaip tas bandymukas, gal ir be latekso taip išsisuksiu
ir dar sumasčiau, kad šablonam-manekenam neblogai guminiai batai būtų tik nežinau kiek kainuoja patys pigiausi, ir baisiai jau beryšio namuose turėti 5 vyriškų botų dydžius kelis, moterišku ir vaikų
Ievuchka...seges grozis Kantrumas pas tave
aga atskira lentyna vilnai, salia atskira botams
QUOTE(linada @ 2007 05 06, 13:51)
ir dar sumasčiau, kad šablonam-manekenam neblogai guminiai batai būtų tik nežinau kiek kainuoja patys pigiausi, ir baisiai jau beryšio namuose turėti 5 vyriškų botų dydžius kelis, moterišku ir vaikų
aga atskira lentyna vilnai, salia atskira botams
tai kad as abejojau, ar man patinka rankine, sesei tai patiko
o gal kuri kauniete jau issniukstinejo, kokia siuveja gerai pamusala i rankine isiuva? seseri nusiusciau, kad isisiutu buc dekinga, jei kas rekomenduotu.
na, o rankine Toskana va cia:
o gal kuri kauniete jau issniukstinejo, kokia siuveja gerai pamusala i rankine isiuva? seseri nusiusciau, kad isisiutu buc dekinga, jei kas rekomenduotu.
QUOTE(linada @ 2007 05 06, 13:51)
pigiausi skudurynuose
Sveikos,
Dėkui, kas atsiliepėt dėl prašymo pranešt apie susibėgimą. O aš pažadu sekti temą, kiek leis galimybės....
p.s. mačiau apie Ievuschką straipsnį kažkuriame mamiškame žurnale...
Dėkui, kas atsiliepėt dėl prašymo pranešt apie susibėgimą. O aš pažadu sekti temą, kiek leis galimybės....
QUOTE(Sraigutė @ 2007 05 07, 10:20)
sena naujiena mes visos jau ir apkalbėt jį spėjom
QUOTE(Vilke @ 2007 05 06, 23:08)
tai kad as abejojau, ar man patinka rankine, sesei tai patiko
ai kokiu groziu privelete) Vilke, ievuschka- saunuoles. o del siuvejos- gal uzsuk cia:
http://www.supermama...howtopic=114755
kazkada kai Ievuschka buvo davus skelbima kas gali prisiut pamusala- ji man rodos atsiliepe, bet mums netiko nes Kaunas..)
Vilke - gražu, įdomu tik kaip visada sunkiausias užbaigimas - pamušalai, užtrauktukai ir pan.
o štai mano rytinis bandymas, kartu su sūnum vėlėm, barėmės ir vėl vėlėm
celiulito neišvengiau. bet pastebėjau, kad jis didesnis, tapkutėje, kuri gavosi "žieminio" storumo. matyt suvelti jos neįmanoma jau labiau. vis bijojau kad per plona.
o eksperimentas su silikonu, manau, pasiteisino. na naminiam vartojimui, nes lygiai jį sunkiau ištepti. bet funkcijas savo atlieka. tik kai neskirtas tam, gal nebus ilgaamžis ar susidevės, nu bandysiu toliau juolab kad namie jo yra visa tūta
o štai mano rytinis bandymas, kartu su sūnum vėlėm, barėmės ir vėl vėlėm
celiulito neišvengiau. bet pastebėjau, kad jis didesnis, tapkutėje, kuri gavosi "žieminio" storumo. matyt suvelti jos neįmanoma jau labiau. vis bijojau kad per plona.
o eksperimentas su silikonu, manau, pasiteisino. na naminiam vartojimui, nes lygiai jį sunkiau ištepti. bet funkcijas savo atlieka. tik kai neskirtas tam, gal nebus ilgaamžis ar susidevės, nu bandysiu toliau juolab kad namie jo yra visa tūta
Vilke,-gražuolė tavo Toskana
Linada, -tapciukai tokie rimti. Ir tas vidinis taškas toks geras akcentėlis
Linada, -tapciukai tokie rimti. Ir tas vidinis taškas toks geras akcentėlis