Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

ievuchka - labai kruopšti sagė - įdomu kiek tokį vitražą laiko truko sukurti. aš žiūriu vis su tuo laiku kabinuosi doh.gif doh.gif kai jo mažai - tai pagrindinis vertės matas hihihi.gif
o ir ornamentai liux gavosi. gal ne taip kaip pati norėjai, bet mano akim labai liux. palyginus su mano bandymais tai tavasisi praktiškai šedevras wink.gif
aš bandau vietoj latekso silikoną statybinį tapkių padam prakišti blush-anim-cl.gif: prisiminiau kaip vyras tokiu skaidriu sandarino langus. kol kas džiūsta. buvo abejonių kad nesiteps, neįsigers į vilną - lyg ir įsigėrė, tik kadangi jis nėra skystas, tai tepiau kieto kartono skiautele. smarvė baisinė ir vieno sluoksnio tikrai neužteks. o po to žiūrėsiu kaip tas bandymukas, gal ir be latekso taip išsisuksiu smile.gif
Atsakyti
ir dar sumasčiau, kad šablonam-manekenam neblogai guminiai batai būtų mastau.gif tik nežinau kiek kainuoja patys pigiausi, ir baisiai jau beryšio namuose turėti 5 vyriškų botų dydžius kelis, moterišku ir vaikų doh.gif laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Ievuchka...seges grozis thumbup.gif thumbup.gif Kantrumas pas tave 4u.gif

QUOTE(linada @ 2007 05 06, 13:51)
ir dar sumasčiau, kad šablonam-manekenam neblogai guminiai batai būtų mastau.gif tik nežinau kiek kainuoja patys pigiausi, ir baisiai jau beryšio namuose turėti 5 vyriškų botų dydžius kelis, moterišku ir vaikų doh.gif laugh.gif hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aga atskira lentyna vilnai, salia atskira botams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 06 gegužės 2007 - 22:03
tai kad as abejojau, ar man patinka rankine, sesei tai patiko biggrin.gif

o gal kuri kauniete jau issniukstinejo, kokia siuveja gerai pamusala i rankine isiuva? g.gif seseri nusiusciau, kad isisiutu ax.gif buc dekinga, jei kas rekomenduotu.

na, o rankine Toskana va cia:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 05 06, 13:51)

pigiausi skudurynuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dėkui, kas atsiliepėt dėl prašymo pranešt apie susibėgimą. O aš pažadu sekti temą, kiek leis galimybės....ax.gif

p.s. mačiau apie Ievuschką straipsnį kažkuriame mamiškame žurnale... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 05 07, 10:20)
p.s. mačiau apie Ievuschką straipsnį kažkuriame mamiškame žurnale... biggrin.gif

sena naujiena irnesakyk.gif mes visos jau ir apkalbėt jį spėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 05 06, 23:08)
tai kad as abejojau, ar man patinka rankine, sesei tai patiko  biggrin.gif

o gal kuri kauniete jau issniukstinejo, kokia siuveja gerai pamusala i rankine isiuva? g.gif seseri nusiusciau, kad isisiutu  ax.gif buc dekinga, jei kas rekomenduotu.

na, o rankine Toskana va cia:

user posted image

ai kokiu groziu privelete) Vilke, ievuschka- saunuoles. o del siuvejos- gal uzsuk cia:

http://www.supermama...howtopic=114755

kazkada kai Ievuschka buvo davus skelbima kas gali prisiut pamusala- ji man rodos atsiliepe, bet mums netiko nes Kaunas..)
Atsakyti
norėjau paklausti kaip velti ant šilko?Ar reikia galus apsiūti, ar ne? Ar reikia vilną kloti iš abiejų pusių, ar tik iš vienos?ačiu už atsakymus....
Atsakyti
http://veltinis.efor...wtopic.php?t=37 mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilke - gražu, įdomu thumbup.gif tik kaip visada sunkiausias užbaigimas - pamušalai, užtrauktukai ir pan. wink.gif

o štai mano rytinis bandymas, kartu su sūnum vėlėm, barėmės ir vėl vėlėm
user posted image

celiulito neišvengiau. bet pastebėjau, kad jis didesnis, tapkutėje, kuri gavosi "žieminio" storumo. matyt suvelti jos neįmanoma jau labiau. vis bijojau kad per plona.
o eksperimentas su silikonu, manau, pasiteisino. na naminiam vartojimui, nes lygiai jį sunkiau ištepti. bet funkcijas savo atlieka. tik kai neskirtas tam, gal nebus ilgaamžis ar susidevės, nu bandysiu toliau wink.gif juolab kad namie jo yra visa tūta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 07 gegužės 2007 - 12:15
Vilke,-gražuolė tavo Toskana 4u.gif
Linada, -tapciukai tokie rimti. biggrin.gif Ir tas vidinis taškas toks geras akcentėlis
Atsakyti