Tai ne mano darbeliai, iki veltinio dar nepriėjau, vis ką randu nete, jums pametėju idėjoms
QUOTE(irmulia @ 2007 05 04, 21:50)
Man gėlės patiko
QUOTE(g00te @ 2007 05 04, 23:22)
Labai fainas ir įdomus tavo puslapis; mesk visus kuklumus ir sėkmės dideliausios
Na va manasis
Issigandusios ramuniu boruzeles
Papildyta:
Ir dar toks
Issigandusios ramuniu boruzeles
Papildyta:
Ir dar toks
Labai grazus as ir kelis darbelius turiu
QUOTE(murzinyte @ 2007 05 05, 08:48)
Man gėlės patiko
Labai fainas ir įdomus tavo puslapis; mesk visus kuklumus ir sėkmės dideliausios
Kol kas neturiu savojo puslapiuko o ir darbai šie ne mano
bet veltinis- idomi technika
Jumi, pirmas darbelis labai vasariškas ir visai boružės neišsigandusios, o antrasis paprastutis ir mielas. Man abu gražūs .
QUOTE(Jumi @ 2007 05 05, 10:43)
Uoj koks gražus, koks vasarinis ir šiltas , o antrasis tai kaip tik mūsų šaltąjam pavasariui Toks jaukus
QUOTE(irmulia @ 2007 05 05, 10:45)
Kol kas neturiu savojo puslapiuko o ir darbai šie ne mano
Rašiau gootei
ups
Jumi - antro darbelio noriu
kažkokia mintis man net kyla, kad kažką panašaus galima vyram daryti - na be to snapuko. bet pakeitus spalvas į tamsias, niūrias vyriški karoliai gautūsi neblogi . nenusišneku?
kažkokia mintis man net kyla, kad kažką panašaus galima vyram daryti - na be to snapuko. bet pakeitus spalvas į tamsias, niūrias vyriški karoliai gautūsi neblogi . nenusišneku?
Ir as ta pati pagalvojau, kad labai geras vyriskas variantas gautusi
Aciu uz pagyras
Nu zinok seip ir buvo mintis vyriskus daryt. Savo bernams tokius darysiu vasarai Nes vis zyzia kad mama nieko jiems nenuvelia Pasipainiojo balta virve pirma po ranka tai isejo moteriskas variantas Nors kaip sakai nuemus ta kabaluokli prie baltu baltinuku ar maikutes visai nieko ir vyriskiui atrodys nors ant saviskio kai matavau tai man kazkaip nekaip pasirode
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2007 05 05, 12:50)
Jumi - antro darbelio noriu
Nu zinok seip ir buvo mintis vyriskus daryt. Savo bernams tokius darysiu vasarai Nes vis zyzia kad mama nieko jiems nenuvelia Pasipainiojo balta virve pirma po ranka tai isejo moteriskas variantas Nors kaip sakai nuemus ta kabaluokli prie baltu baltinuku ar maikutes visai nieko ir vyriskiui atrodys nors ant saviskio kai matavau tai man kazkaip nekaip pasirode
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 05, 13:40)
Ir as ta pati pagalvojau, kad labai geras vyriskas variantas gautusi
labas velninaiutojos noreciau vieno patarimo. va noriu pasidaryti sege ir man reikia kad palaipsniui nuo plokstumos susidarytu tox reljefinis pavirsius , teciau nezinau kaip tai reikia padaryt. gal galit patarti kaip tai darosi