Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

Tai ne mano darbeliai, iki veltinio dar nepriėjau, vis ką randu nete, jums pametėju idėjoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 04, 21:50)

Man gėlės patiko rolleyes.gif
QUOTE(g00te @ 2007 05 04, 23:22)

Labai fainas ir įdomus tavo puslapis; mesk visus kuklumus ir sėkmės dideliausios 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va manasis smile.gif
Issigandusios ramuniu boruzeles biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Ir dar toks smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazus as ir kelis darbelius turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 05 05, 08:48)
Man gėlės patiko  rolleyes.gif
Labai fainas ir įdomus tavo puslapis; mesk visus kuklumus ir sėkmės dideliausios  4u.gif  mirksiukas.gif

Kol kas neturiu savojo puslapiuko blush2.gif o ir darbai šie ne mano ax.gif
bet veltinis- idomi technika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 gegužės 2007 - 09:45
Jumi, pirmas darbelis labai vasariškas ir visai boružės neišsigandusios, o antrasis paprastutis ir mielas. Man abu gražūs smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 05 05, 10:43)
Na va manasis smile.gif
Issigandusios ramuniu boruzeles biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Uoj koks gražus, koks vasarinis ir šiltas wub.gif , o antrasis tai kaip tik mūsų šaltąjam pavasariui smile.gif Toks jaukus 4u.gif
QUOTE(irmulia @ 2007 05 05, 10:45)
Kol kas neturiu savojo puslapiuko  blush2.gif  o ir darbai šie ne mano  ax.gif
bet veltinis- idomi technika  biggrin.gif

Rašiau gootei mirksiukas.gif
Atsakyti
ups blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jumi - antro darbelio noriu laugh.gif
kažkokia mintis man net kyla, kad kažką panašaus galima vyram daryti - na be to snapuko. bet pakeitus spalvas į tamsias, niūrias vyriški karoliai gautūsi neblogi . nenusišneku? mastau.gif
Atsakyti
Ir as ta pati pagalvojau, kad labai geras vyriskas variantas gautusi thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras wink.gif

QUOTE(linada @ 2007 05 05, 12:50)
Jumi - antro darbelio noriu laugh.gif
kažkokia mintis man net kyla, kad kažką panašaus galima vyram daryti - na be to snapuko. bet pakeitus spalvas į tamsias, niūrias vyriški karoliai gautūsi neblogi . nenusišneku? mastau.gif

Nu zinok seip ir buvo mintis vyriskus daryt. Savo bernams tokius darysiu vasarai tongue.gif Nes vis zyzia kad mama nieko jiems nenuvelia blush2.gif Pasipainiojo balta virve pirma po ranka tai isejo moteriskas variantas tongue.gif Nors kaip sakai nuemus ta kabaluokli prie baltu baltinuku ar maikutes visai nieko ir vyriskiui atrodys nors ant saviskio kai matavau tai man kazkaip nekaip pasirode lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 05, 13:40)
Ir as ta pati pagalvojau, kad labai geras vyriskas variantas gautusi  thumbup.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
labas velninaiutojos bigsmile.gif noreciau vieno patarimo. va noriu pasidaryti sege ir man reikia kad palaipsniui nuo plokstumos susidarytu tox reljefinis pavirsius , teciau nezinau kaip tai reikia padaryt. gal galit patarti kaip tai darosi ax.gif
Atsakyti