Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(-Lauryte- @ 2007 05 04, 14:51)
Sveikos,
Kaip seniai as pas jus buvau uzsukusi  doh.gif
Tiek fainu darbeliu pridirbot  4u.gif
Ir as pridirbau, bet viska isdovanojau ir nebeturiu ka parodyt  schmoll.gif
turiu tik pora, tai ir pasigirsiu  blush2.gif

http://public.fotki....te-/veltinukai/

tik nebandykit kopijuoti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na jau kokia superinė segė su motera tongue.gif labai thumbup.gif

dėl tapkučių dekoro, tai sutinku su ievuschka, jog jei ta sitrina būtų prigludus prie tapkiuko, tai būtų gražiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lauryte- @ 2007 05 04, 14:51)

O jau rankinė išglostyta , labai graži thumbup.gif
Atsakyti
štai ir mano darbeliukai wink.gif
čia kai vaikas mano serga aš biuletenį turėdam turiu laiko prie vilnos prisiliestį doh.gif
dėjau baltą karšinį - įdomiai gaunasi, jis susitraukia labiau. bet va trinant rankom man viršus visada susigarbanoja doh.gif o apačia susitraukia, nors bandau visom kryptim ir įvairiai, rezulaltas tas pats
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 04 gegužės 2007 - 15:52
g00te, grazu puslapiuka pasidarei.

linada, as tai nesupratau, kuom tu cia skundeisi smile.gif bet mobilkos krepsiukas labai simpatiskas. o ta piniginyte su pedute (cia piniginyte, taip?), tai labai vaikyste primine, kai tokia apvalia maza piniginyte kapeikytem turejau wub.gif
Atsakyti
a braškę turėjau wub.gif
o skundžiausi...dėl grožio tai nesiskundžiu, skundžiuosi kad norima forma nesigauna, kad viršus susigarbanoja. pirmieji darbeliai tai ir rankenos negražiai prisidėjo. ai galima skūstis ir skūsti, kai prisižiūri idealių darbelių hihihi.gif ai ir išvis nesiskundžiu...tik noriu biški geriau wink.gif
Atsakyti
as irgi braske turejau biggrin.gif

tai virsu gal kontroliuot beveliant dazniau ir gal dar pavelt, tai pasitrauks ir issilygins. jei tik teisingai supratau, ka sakei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 04, 15:51)
nu zinokit moteros, dar pilnai neapsisprendziu..
zinot tokia busena: ir noriu, ir bijau, ir bishki geda ir vis tiek noriu...
pasigaminau pati va toki va puslapi (ten dar aishku mazai veltiniu, pridaryciau gi...), galvoju gal pradet pardavinet, bo tai tik dovanoju, dovanoju
gi sedziu namie su vaiku, velt patinka...
tik kazhko kuklu
blush2.gif

Noriu tave padrąsinti ir pasakyti - PIRMYN, o jeigu nori galiu ir griežčiau pasakyti ... Perženk per tuos visus oi, oi ir viskas bus gerai. Babandyk, tokie gražūs darbeliai ir kažkur guli. Taigi, griežtai sakau -
atsidaryk temelę, tuo labiau, kad ir puslapiuką jau turi.
Turi šiandien, na blogiausiu atveju, rytoj atidaryti temele.
Laukiam
Atsakyti
linada - jau gyriau anoj kitoj plepalų temoj, thumbup.gif

lauryte - gražūs visi darbai, bet tas materukas piestu stovinčiais plaukais-super superiškiausias thumbup.gif Originali sagė good.gif

g00te - tikrai gražus puslapiukas smile.gif ir darbai tavo faini.Tad pirmyn-nedvejok, o mes jau laukiam, jau laukiam mirksiukas.gif
Vienas pastebėjimas-man tik kažkaip akį rėžia tokiam išieškotam, reprezentaciniam puslapėly figūruojantis toks nelietuviškas žodis "tapkės". Kažkaip šnekamojoj kalboj-gal ir nieko, visaip gi mes šnekam, bet rašytiniam, oficialiam tekste-kažkaip nelabai schmoll.gif Na, bet čia tik mano kukli nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 04 gegužės 2007 - 18:56
QUOTE(g00te @ 2007 05 04, 14:51)

pasigaminau pati va toki va puslapi (ten dar aishku mazai veltiniu, pridaryciau gi...)
....
tik kazhko kuklu
blush2.gif

Aš dar vakar išžiūrinėjau Tavo puslapį ir , kadangi man jis toks gražuoliškas visas pasirodė, tai dar ir į nuorodas pas sau "įtraukiau"...
O, kad žinutė būtų "į temą" va - pratęstas butelio gyvenimas
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif koks butelaitis smile.gif turetu interjere labai gerai ziuretis smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
oho irmulia
kaip svelnu
Atsakyti