Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

bet su gumytem gal patogiau? nesmukcios? nezinau net smile.gif gal ir gumyte, ir citrina? biggrin.gif geriausia ant kojos fotografuot ir derint wink.gif
Atsakyti
merginos, ačiū už mielus komentarus apie mano darbelį wub.gif . Telefonui ne per didelė garbė, čia labiau kaip interjero detalė, atrodo gyvai ir smagiai.

goote, labai nuotaikingos tapkutės thumbup.gif . Man gražiau be citrinų. 4u.gif
Atsakyti
Minesota, nustabus foteliukas, man tokio irgi reikia doh.gif tiksliau ne man, o mano panu lelems smile.gif Ot faini baldziukai butu smile.gif
Reiks kada pabandyti, bet man badymas jau taip netraukia.... verysad.gif
Goote, sliopansai nuostabus, as palikciau tik gumytes smile.gif As irgi daznai dekoruoju spepeciu tik vidu smile.gif Beje, vienos man pacios mieliausios liko neparduotos, tai nesioju, zinokti neatsidziaugiu, labai maloniai sildo, neprakaituoja kojos, zodizu vaikstau ir i kojas ziuriu wub.gif
Atsakyti
Minesota puikus kresliukas.
Goote vat ant kojos idomu kaip atrodo as irgi manyciau kad ne citrina ne gumutes nepamaisys tongue.gif Jei jau linksmos tai jau su citrinom ir nuo koju nekrentancios tongue.gif

O cia mano...
user posted imagena nelabai foto vykus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 05 04, 10:39)
Minesota, nustabus foteliukas, man tokio irgi reikia  doh.gif tiksliau ne man, o mano panu lelems smile.gif Ot faini baldziukai butu smile.gif
Reiks kada pabandyti, bet man badymas jau taip netraukia....  verysad.gif

Aha, ypatingas baldų komplektas išeitų. drinks_cheers.gif

O man patinka badyti, mielai dar ir sofą subaksnočiau biggrin.gif . Ypač pabaiga patinka, kai reikia galutinę formą suteikti, paviršių išlyginti. Šlapiam vėlimui reikia ypatingų sąlygų, o sausai galima ir ant sofkutės įsitaisius mirksiukas.gif

QUOTE(Jumi @ 2007 05 04, 10:49)
O cia mano...

Tavo avytė kažko nepatenkinta, pikta... Gal sušvelnink veido bruožus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2007 05 04, 06:36)
labai gražu  4u.gif aš palikčiau citrinas, nes nešiojant vidinių citrinų nesimatys  rolleyes.gif gal formavai ant kurpalio, kad taip lygiai gavosi  bigsmile.gif

neturiu kurpalio (kas zino, kur gauti?) formuoju koki ranksliuosti ikisusi, po to ikisu koja, ji atsispaudzia ir vel formuoju su raksluosciais, tiesiog stengiuosi kuo labiau issaugoti pedos forma.
aciu uz komplimentus smile.gif
kad ir jus cia beveik 50/50 uz citrinas arba gumytes, tai kaip man apsisprest!!! lotuliukas.gif
aj itariu pasinaudosiu patarimu ir vietoj uzmovusi ant kojos paderinsiu
o gumytes siuo atveju tik dekoras, jos labai tvirtai ant kojos laikosi, vos ne batukai, jas tokias storokas padariau, net nzn... man paciai patinka daug plonesnes, ale paauglei, pagalvojau, reik tvirtu...
va o kazhkaip inikau daryti dvispalves tapkes, vidus vienoks, virsus kitoks, tapkes su "apatinio trikotazo" efektu (jis yra, bet nieks nemato lotuliukas.gif )
va mamos
user posted image
Atsakyti
oi kiek liux darbelių thumbup.gif:
saulutė atsisuks į mus, savo parodysiu wink.gif
tapkių gražumėlis thumbup.gif: bandysiu kada mažučiui žmogučiui nuvelti, po to ir sau bandysiu. reikia laugh.gif
o dėl dekoro - palikčiau citrinas ir gumytes. bet jei gumytės nefukcionuoja, o tik dekoras, matomai jų nedėčiau visai. jei tapkės crazy, tai tegu tokios būna iki galo. bet vidinės citrinos kokios tikslios...neišplaukusios visiškai. fantastika, mokytis ir mokytis. man dekoras išplaukė net pagal kažkada vilkės įkeltą nuorodą - šlapinant ir dedant ant brėžinio vilnelę doh.gif doh.gif žodžiu oi kiek dar mokytis reikia doh.gif
Atsakyti
g00te, fainos citrininės tapkutės, aš daryčiau su gumytėm, mažiau apkrauta. O vidus spalvotas tirai užkabina, aš keletą tokių rūbelių turiu, labai smagu, kai pati žinai, kad viduje dar užslėptas dekoras, o pamatyti ne kiekvienas gali biggrin.gif

Jumi, labai pūkuota tavo avelė, gal antakių šviesesnių norėtųsi ax.gif

O aš vat sapnavau, kad garbanėles ploviau tongue.gif ir velti ruošiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 05 04, 09:51)
bet vidinės citrinos kokios tikslios...neišplaukusios visiškai. fantastika, mokytis ir mokytis. man dekoras išplaukė net pagal kažkada vilkės įkeltą nuorodą - šlapinant ir dedant ant brėžinio vilnelę doh.gif doh.gif žodžiu oi kiek dar mokytis reikia doh.gif

ka cia mokytis ir mokytis.. cia gal kokios 5-6 mano tapkes, gi veliu tik pora men...
siaip cia pirmosios mano tapkes su "aplikacijom" kadangi gavosi, dabar darysiu su sudetingesnm aplikacijom - drugeliais, tokias ryskiai ryskiai geltonas bigsmile.gif
del tu aplikaciju, gi galvojau galvojau, kaip cia daryt ir darau sitaip (rasysiu nuosekliai, o gal pasitaikys kokia pirmakarte tapkiu veleja lotuliukas.gif ):
1. isidelioju plona sluoksni vilneles, suslapinu, bishk pakocioju, tada atsargiai prisikarpau norimos formos aplikaciju
2. tapkes sablona apdelioju isorines spalvos vilna, suslapinu, apverciu,uzlankstau krastus, apdelioju, suslapinu, apverciu, uzlankstau krastus
3. apdelioju vidines spalvos vilna, suslapinu, apverciu,uzlankstau krastus, apdelioju, suslapinu, apverciu, uzlankstau krastus
4. uzdedu aplikacijas vienoj pusej, kitoj pusej
5. suvinioju tapke i tinkleli
vinioju i burbuline plevele ir atsargiai atsargiai svelniai svelniai, kad neisplauktu dekoras, pakocioju kelis kartus, isvynioju is tinklelio (kad tinklelis neisiveltu), vel suvynioju, keiciu kociojimo krypti ir vel kocioju
ir taip kol dekoras prisivelia
5. nuimu tinkleli, kerpu skyle, isverciu tapke ir formuoju
viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 04 gegužės 2007 - 10:21
QUOTE(Vilke @ 2007 05 03, 16:36)
cia yra foto is japonisku zurnaliuku zurnaliukai

Labai faina nuoroda, ypač šuniukai pačiam gale wub.gif
QUOTE(Minesota @ 2007 05 03, 19:08)
Nubadžiau fotelį mobiliam telefonui  biggrin.gif  .  Štai
Dar neapsisprendžiau dekoruoti krėslą ar palikti kaip yra  biggrin.gif

Man be dekoro labiau tikroviškas. Tikrai faini lėlių baldai galėtų išeiti thumbup.gif

QUOTE(Siesta @ 2007 05 03, 21:26)
Karpiau biggrin.gif  Linas po užvalkalu pakištas, neprivėlinėjau, pagalvojau, kad jei sugadinčiau, po to gaila būtų ax.gif

O tai... pakištas ir tiek ? niekaip nepritvirtintas ? g.gif
QUOTE(Vilke @ 2007 05 03, 21:42)
geras foteliukas, Minesota  biggrin.gif kad taip toki dideli nusibaksnot  g.gif  biggrin.gif

Vat čia tai būtų "lafa" 4u.gif

QUOTE(g00te @ 2007 05 03, 22:29)
sveikos,
padariau tapkes vienai smagiai mergaiciukei ir visa vakara keiciu dekora...
lotuliukas.gif
citrinas?
ar tik gumytes?

Man su gumytėm gražiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 05 04, 11:17)
kaip cia daryt ir darau sitaip (rasysiu nuosekliai, o gal pasitaikys kokia pirmakarte tapkiu veleja  lotuliukas.gif ):

ačiū, nu va čia priklauso kaip dekorą darai
1. ar iš karto - rizika didesnė
2. ar karpyto apvelto delioji
3. ar vėliau adatėlėm badai ir priveli šlapiai

žodžiu tereikia savo stilių atrasti wink.gif
na aš aišku dėčiau citrinas tas į vidų ir nieko nepervertinėčiau doh.gif bėt aišku taip įsitikini, kad dekoras prilimpa. ir nenučiuožia kur nereikia wink.gif

įdomu pasiskaityti įvairių bandymų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 04 gegužės 2007 - 10:42
Nesusilaikau nepagyrusi ( nors jau tiek ir tiek gražių žodžių buvo) bigsmile.gif

Minesota
- nerealu!!! Paprasta, bet labai dailu smile.gif Be dekoro man irgi gal geriau, nors, kol nematau,koks dekoras, sunku pasakyti...

g00te - na jau labai fainuoliškos tos šlepsės su citrinom wub.gif O dekorui tos citrinos visai gerai atrodytų, tik man gražiau būtų,jei jos plokščiai gulėtų,tarsi priveltos, na prisiūt ar priklijuot galima(kitaip sakant-nestyrotų jų krašteliai pasikėlę).
Ir ačiū už išsamų vėlimo aprašymą smile.gif Nesu šlepsių vėlėlja, pora porų esu nuvėlusi, ir tai nelabai vykusiai.Reiks ką nors bandyt pagal tavo aprašymą, susigindžiau mirksiukas.gif

Jumi - tavo garbanius šiltas, minkštas ir švelnus, bet tikrai kažko nepatenkintas mirksiukas.gif , gal be tamsių antakių būtų linksmesnis? Arba dar burnytės linijas labiau į viršų užriesk.O ką aš čia patarinėju,gal čia toks sumanymas buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 04 gegužės 2007 - 11:00