bet su gumytem gal patogiau? nesmukcios? nezinau net gal ir gumyte, ir citrina? geriausia ant kojos fotografuot ir derint
merginos, ačiū už mielus komentarus apie mano darbelį . Telefonui ne per didelė garbė, čia labiau kaip interjero detalė, atrodo gyvai ir smagiai.
goote, labai nuotaikingos tapkutės . Man gražiau be citrinų.
goote, labai nuotaikingos tapkutės . Man gražiau be citrinų.
Minesota, nustabus foteliukas, man tokio irgi reikia tiksliau ne man, o mano panu lelems Ot faini baldziukai butu
Reiks kada pabandyti, bet man badymas jau taip netraukia....
Goote, sliopansai nuostabus, as palikciau tik gumytes As irgi daznai dekoruoju spepeciu tik vidu Beje, vienos man pacios mieliausios liko neparduotos, tai nesioju, zinokti neatsidziaugiu, labai maloniai sildo, neprakaituoja kojos, zodizu vaikstau ir i kojas ziuriu
Goote, sliopansai nuostabus, as palikciau tik gumytes As irgi daznai dekoruoju spepeciu tik vidu Beje, vienos man pacios mieliausios liko neparduotos, tai nesioju, zinokti neatsidziaugiu, labai maloniai sildo, neprakaituoja kojos, zodizu vaikstau ir i kojas ziuriu
Minesota puikus kresliukas.
Goote vat ant kojos idomu kaip atrodo as irgi manyciau kad ne citrina ne gumutes nepamaisys Jei jau linksmos tai jau su citrinom ir nuo koju nekrentancios
O cia mano...
na nelabai foto vykus
Goote vat ant kojos idomu kaip atrodo as irgi manyciau kad ne citrina ne gumutes nepamaisys Jei jau linksmos tai jau su citrinom ir nuo koju nekrentancios
O cia mano...
na nelabai foto vykus
QUOTE(Aurelia @ 2007 05 04, 10:39)
Minesota, nustabus foteliukas, man tokio irgi reikia tiksliau ne man, o mano panu lelems Ot faini baldziukai butu
Aha, ypatingas baldų komplektas išeitų.
O man patinka badyti, mielai dar ir sofą subaksnočiau . Ypač pabaiga patinka, kai reikia galutinę formą suteikti, paviršių išlyginti. Šlapiam vėlimui reikia ypatingų sąlygų, o sausai galima ir ant sofkutės įsitaisius
QUOTE(Jumi @ 2007 05 04, 10:49)
O cia mano...
Tavo avytė kažko nepatenkinta, pikta... Gal sušvelnink veido bruožus?
QUOTE(*Mari* @ 2007 05 04, 06:36)
labai gražu aš palikčiau citrinas, nes nešiojant vidinių citrinų nesimatys gal formavai ant kurpalio, kad taip lygiai gavosi
neturiu kurpalio (kas zino, kur gauti?) formuoju koki ranksliuosti ikisusi, po to ikisu koja, ji atsispaudzia ir vel formuoju su raksluosciais, tiesiog stengiuosi kuo labiau issaugoti pedos forma.
aciu uz komplimentus
kad ir jus cia beveik 50/50 uz citrinas arba gumytes, tai kaip man apsisprest!!!
aj itariu pasinaudosiu patarimu ir vietoj uzmovusi ant kojos paderinsiu
o gumytes siuo atveju tik dekoras, jos labai tvirtai ant kojos laikosi, vos ne batukai, jas tokias storokas padariau, net nzn... man paciai patinka daug plonesnes, ale paauglei, pagalvojau, reik tvirtu...
va o kazhkaip inikau daryti dvispalves tapkes, vidus vienoks, virsus kitoks, tapkes su "apatinio trikotazo" efektu (jis yra, bet nieks nemato )
va mamos
oi kiek liux darbelių :
saulutė atsisuks į mus, savo parodysiu
tapkių gražumėlis : bandysiu kada mažučiui žmogučiui nuvelti, po to ir sau bandysiu. reikia
o dėl dekoro - palikčiau citrinas ir gumytes. bet jei gumytės nefukcionuoja, o tik dekoras, matomai jų nedėčiau visai. jei tapkės crazy, tai tegu tokios būna iki galo. bet vidinės citrinos kokios tikslios...neišplaukusios visiškai. fantastika, mokytis ir mokytis. man dekoras išplaukė net pagal kažkada vilkės įkeltą nuorodą - šlapinant ir dedant ant brėžinio vilnelę žodžiu oi kiek dar mokytis reikia
saulutė atsisuks į mus, savo parodysiu
tapkių gražumėlis : bandysiu kada mažučiui žmogučiui nuvelti, po to ir sau bandysiu. reikia
o dėl dekoro - palikčiau citrinas ir gumytes. bet jei gumytės nefukcionuoja, o tik dekoras, matomai jų nedėčiau visai. jei tapkės crazy, tai tegu tokios būna iki galo. bet vidinės citrinos kokios tikslios...neišplaukusios visiškai. fantastika, mokytis ir mokytis. man dekoras išplaukė net pagal kažkada vilkės įkeltą nuorodą - šlapinant ir dedant ant brėžinio vilnelę žodžiu oi kiek dar mokytis reikia
g00te, fainos citrininės tapkutės, aš daryčiau su gumytėm, mažiau apkrauta. O vidus spalvotas tirai užkabina, aš keletą tokių rūbelių turiu, labai smagu, kai pati žinai, kad viduje dar užslėptas dekoras, o pamatyti ne kiekvienas gali
Jumi, labai pūkuota tavo avelė, gal antakių šviesesnių norėtųsi
O aš vat sapnavau, kad garbanėles ploviau ir velti ruošiausi
Jumi, labai pūkuota tavo avelė, gal antakių šviesesnių norėtųsi
O aš vat sapnavau, kad garbanėles ploviau ir velti ruošiausi
QUOTE(linada @ 2007 05 04, 09:51)
bet vidinės citrinos kokios tikslios...neišplaukusios visiškai. fantastika, mokytis ir mokytis. man dekoras išplaukė net pagal kažkada vilkės įkeltą nuorodą - šlapinant ir dedant ant brėžinio vilnelę žodžiu oi kiek dar mokytis reikia
ka cia mokytis ir mokytis.. cia gal kokios 5-6 mano tapkes, gi veliu tik pora men...
siaip cia pirmosios mano tapkes su "aplikacijom" kadangi gavosi, dabar darysiu su sudetingesnm aplikacijom - drugeliais, tokias ryskiai ryskiai geltonas
del tu aplikaciju, gi galvojau galvojau, kaip cia daryt ir darau sitaip (rasysiu nuosekliai, o gal pasitaikys kokia pirmakarte tapkiu veleja ):
1. isidelioju plona sluoksni vilneles, suslapinu, bishk pakocioju, tada atsargiai prisikarpau norimos formos aplikaciju
2. tapkes sablona apdelioju isorines spalvos vilna, suslapinu, apverciu,uzlankstau krastus, apdelioju, suslapinu, apverciu, uzlankstau krastus
3. apdelioju vidines spalvos vilna, suslapinu, apverciu,uzlankstau krastus, apdelioju, suslapinu, apverciu, uzlankstau krastus
4. uzdedu aplikacijas vienoj pusej, kitoj pusej
5. suvinioju tapke i tinkleli
vinioju i burbuline plevele ir atsargiai atsargiai svelniai svelniai, kad neisplauktu dekoras, pakocioju kelis kartus, isvynioju is tinklelio (kad tinklelis neisiveltu), vel suvynioju, keiciu kociojimo krypti ir vel kocioju
ir taip kol dekoras prisivelia
5. nuimu tinkleli, kerpu skyle, isverciu tapke ir formuoju
viskas
QUOTE(Vilke @ 2007 05 03, 16:36)
Labai faina nuoroda, ypač šuniukai pačiam gale
QUOTE(Minesota @ 2007 05 03, 19:08)
Nubadžiau fotelį mobiliam telefonui . Štai
Dar neapsisprendžiau dekoruoti krėslą ar palikti kaip yra
Dar neapsisprendžiau dekoruoti krėslą ar palikti kaip yra
Man be dekoro labiau tikroviškas. Tikrai faini lėlių baldai galėtų išeiti
QUOTE(Siesta @ 2007 05 03, 21:26)
Karpiau Linas po užvalkalu pakištas, neprivėlinėjau, pagalvojau, kad jei sugadinčiau, po to gaila būtų
O tai... pakištas ir tiek ? niekaip nepritvirtintas ?
QUOTE(Vilke @ 2007 05 03, 21:42)
geras foteliukas, Minesota kad taip toki dideli nusibaksnot
Vat čia tai būtų "lafa"
QUOTE(g00te @ 2007 05 03, 22:29)
sveikos,
padariau tapkes vienai smagiai mergaiciukei ir visa vakara keiciu dekora...
citrinas?
ar tik gumytes?
padariau tapkes vienai smagiai mergaiciukei ir visa vakara keiciu dekora...
citrinas?
ar tik gumytes?
Man su gumytėm gražiau
QUOTE(g00te @ 2007 05 04, 11:17)
kaip cia daryt ir darau sitaip (rasysiu nuosekliai, o gal pasitaikys kokia pirmakarte tapkiu veleja ):
ačiū, nu va čia priklauso kaip dekorą darai
1. ar iš karto - rizika didesnė
2. ar karpyto apvelto delioji
3. ar vėliau adatėlėm badai ir priveli šlapiai
žodžiu tereikia savo stilių atrasti
na aš aišku dėčiau citrinas tas į vidų ir nieko nepervertinėčiau bėt aišku taip įsitikini, kad dekoras prilimpa. ir nenučiuožia kur nereikia
įdomu pasiskaityti įvairių bandymų
Nesusilaikau nepagyrusi ( nors jau tiek ir tiek gražių žodžių buvo)
Minesota - nerealu!!! Paprasta, bet labai dailu Be dekoro man irgi gal geriau, nors, kol nematau,koks dekoras, sunku pasakyti...
g00te - na jau labai fainuoliškos tos šlepsės su citrinom O dekorui tos citrinos visai gerai atrodytų, tik man gražiau būtų,jei jos plokščiai gulėtų,tarsi priveltos, na prisiūt ar priklijuot galima(kitaip sakant-nestyrotų jų krašteliai pasikėlę).
Ir ačiū už išsamų vėlimo aprašymą Nesu šlepsių vėlėlja, pora porų esu nuvėlusi, ir tai nelabai vykusiai.Reiks ką nors bandyt pagal tavo aprašymą, susigindžiau
Jumi - tavo garbanius šiltas, minkštas ir švelnus, bet tikrai kažko nepatenkintas , gal be tamsių antakių būtų linksmesnis? Arba dar burnytės linijas labiau į viršų užriesk.O ką aš čia patarinėju,gal čia toks sumanymas buvo
Minesota - nerealu!!! Paprasta, bet labai dailu Be dekoro man irgi gal geriau, nors, kol nematau,koks dekoras, sunku pasakyti...
g00te - na jau labai fainuoliškos tos šlepsės su citrinom O dekorui tos citrinos visai gerai atrodytų, tik man gražiau būtų,jei jos plokščiai gulėtų,tarsi priveltos, na prisiūt ar priklijuot galima(kitaip sakant-nestyrotų jų krašteliai pasikėlę).
Ir ačiū už išsamų vėlimo aprašymą Nesu šlepsių vėlėlja, pora porų esu nuvėlusi, ir tai nelabai vykusiai.Reiks ką nors bandyt pagal tavo aprašymą, susigindžiau
Jumi - tavo garbanius šiltas, minkštas ir švelnus, bet tikrai kažko nepatenkintas , gal be tamsių antakių būtų linksmesnis? Arba dar burnytės linijas labiau į viršų užriesk.O ką aš čia patarinėju,gal čia toks sumanymas buvo