Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(Siesta @ 2007 05 02, 20:06)
Katinyti, faina rankinė smile.gif , įdomu būtų dekorą iš arčiau pamatyti

O aš vat su pagalvėlėm darbuojuos rolleyes.gif , dvi jau turiu, trečia dar laukia savo eilės

user posted image  user posted image

Man labai gražu, kad jos baltos. 4u.gif
Atsakyti
Siesta, labai gražios pagalvės ir tokios minkštutės thumbup.gif
Atsakyti
Katinyti, labai linksma rankinė išėjo. Tavo fantazija be ribų thumbup.gif .

Siesta, pagalvėlės labai fainos, minimalistiniam interjerui pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras pagalvėlėms ax.gif

QUOTE(Vilke @ 2007 05 02, 20:33)
o ta karpyta su lino medziaga apacioj ir darei kaip zaqdejai? turetu tikrai graziai atrodyt interjere  ax.gif lauksim kolekcijos tesinio  smile.gif

Taip, apačioj linas, kadangi mano mama lino gerbėja, pabandžiau tokį derinį, tikiuosi, patiks bigsmile.gif
Tęsinys bus, bet darysiu kažkurią vieną iš šių, kad nebūtų visos trys skirtingos rolleyes.gif
Atsakyti
Siesta pagalvėlės labai gražios wub.gif wub.gif taip ir norisi ant jų galvą padėt smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 05 03, 11:57)
Ačiū visoms už pagyras pagalvėlėms ax.gif
Taip, apačioj linas, kadangi mano mama lino gerbėja, pabandžiau tokį derinį, tikiuosi, patiks bigsmile.gif
Tęsinys bus, bet darysiu kažkurią vieną iš šių, kad nebūtų visos trys skirtingos rolleyes.gif

Aš daryčiau trečią skirtingą. Jos gi minimalistinės, tikrai derės ir nebus perkrauta. 4u.gif
Atsakyti
Kokios nuostabios pagalveles wub.gif . Del manosios rankinytes dekoro, tai elementaru kaip trys kapeikos, tiesiog susuktos virveles ir jos prisiutos ivairiom kryptim biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 03, 11:33)
Kokios nuostabios pagalveles  wub.gif .  Del manosios rankinytes dekoro, tai elementaru kaip trys kapeikos, tiesiog susuktos virveles ir jos prisiutos ivairiom kryptim  biggrin.gif
user posted image

tas kas elementaru suuuper atrodo. KAtiniuk sita tavo rankine nuostabi thumbup.gif thumbup.gif (tik prasau nesupykti bet tos siuvinetos geletos ir visokios kitokios spavotos grazios bet labai jau isrankiam skoniui o man nelabai .... apie aguonini cia nesneku tongue.gif )
Atsakyti
ievuschka, tu berods svarstei kaip atrodys silko salis, kuriam tik galai apvelti. tai va radau rusaites wool-bulb berods sali
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 05 03, 13:10)
ievuschka, tu berods svarstei kaip atrodys silko salis, kuriam tik galai apvelti. tai va radau rusaites wool-bulb berods sali

Taip, aš tądien klausiau smile.gif Ačiū,kad įkėlei parodyt. Man gražu , ir geltonai-oranžiniai atspalviai-labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 02, 17:59)
Jeigu butu viskas gavesi buciau neturejus linksmosios rankinytes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha tikrai labai smagi; dekoras labai fainas, spalvingas, linksmas thumbup.gif

QUOTE(Siesta @ 2007 05 02, 20:06)
Katinyti, faina rankinė smile.gif , įdomu būtų dekorą iš arčiau pamatyti

O aš vat su pagalvėlėm darbuojuos rolleyes.gif , dvi jau turiu, trečia dar laukia savo eilės

Fantastika bigsmile.gif Skylutes karpei ? O linas kokiu būdu po apačia ? Nu labai gražios. Tokios neperkrautos... thumbup.gif O tai pas mane, kaip ir Divai - nesivaldymas dekoro kiekiui doh.gif
QUOTE(Siesta @ 2007 05 03, 10:57)

Įdomiau būtų jei trečia irgi kitokia būtų, bet naudojant tuos pačius motyvus rolleyes.gif
Atsakyti
cia yra foto is japonisku zurnaliuku zurnaliukai
Atsakyti