Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

Tikrai labai nuostabi ramunele.Kvepia vasara, ar ne? g.gif
Atsakyti
kraziete-šaunūs darbeliai, ypač liūtas wink.gif bet daryčiau jį pagalvėle, kilimėliui tiek darbo gaila blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Ačiū, už tokius gerus komentarus apie pagalvėlę smile.gif .

QUOTE(Siesta @ 2007 04 12, 22:11)
Minesota, numirti galima nuo tokio grožio swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

Galima klausimą, ar vėlei šlapiai ar su lygintuvu? Labai dailūs ir visiškai neišplaukę ramunės žiedlapiai

Vėliau tik šlapiai. Žiedlapiai neišplaukę, nes ilgai per tinklelį vėliau, kol dekoras prisivėlė prie pagrindo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 04 13, 08:13)
kraziete-šaunūs darbeliai, ypač liūtas wink.gif bet daryčiau jį pagalvėle, kilimėliui tiek darbo gaila blush-anim-cl.gif

Aciu 4u.gif Tiesa sakant, mano kilimelis dar niekada ant zemes ir negulejo ax.gif , o kabo ant sienos vaiko kambary. Bet del pagalveles labai gera ideja, reiks pabandyti dadaryt. Aciu uz ideja thumbup.gif
Atsakyti
Kraziete, grazus darbeliai, liutukas tikrai labai saunus thumbup.gif
Minesota, be zodziu, jau ramunes grozis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 04 12, 20:04)
Dar viena mano pagalvėlė  smile.gif 

Bet jau ramunės tikrumas bigsmile.gif Man labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
ramunės net negyriau - savaime suprantama doh.gif kad pilnas maišas nuostabos. išties, Minesota-turėtum būti krupštumo įsikūnijimas, nes be dekoro dar ir žalios vilnos atspalviai ir toks jausmas kad viskas ratu sukasi thumbup.gif:
įdomų lūtuko koks skermuo, nes pagalvei visai nieko būti,jei karčiai-gaurai liktų iš šonų - na pagalvei tarnautų tik veidukas wink.gif bet įdėja ant sienos puki - gal taip ilgiau tarnaus, nei pagalvėlė.
Atsakyti
Minesota ,nuostabu smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2007 04 12, 18:06)
Sveikutes, parodysiu ir as savo veltinukus, gal kam kils isdeju  blush2.gif
http://public.fotki.com/veltuke/

Labai gražūs veltiniai; rankinė paliko mielą įspūdį; gražiai rankenos įstatytos rolleyes.gif

QUOTE(Minesota @ 2007 04 12, 19:04)
Dar viena mano pagalvėlė  smile.gif 

Oho kaip gražu, koks gražus piešinys ; šakės; tikrai esi dekoro specė mirksiukas.gif 4u.gif

Nu bet orelis gi taisosi thumbup.gif Kaip laukiu kad atšiltų; mano tėvukai už Vilniaus gyvena- tėtis pažadėjo man "rifliuoto" (nežinau kaip lietuviškai) metalo didelį stalą vėlimui lauko pavėsinėj įtaisyti.... Kaip laukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 04 13, 09:47)

įdomų lūtuko koks skermuo, nes pagalvei visai nieko būti,jei karčiai-gaurai liktų iš šonų - na pagalvei tarnautų tik veidukas wink.gif bet įdėja ant sienos puki - gal taip ilgiau tarnaus, nei pagalvėlė.

Liutuko skersmuo apie 60cm
Atsakyti
Aciu dar karteli, labai malonu sulaukti komplimentu smile.gif .

QUOTE(murzinyte @ 2007 04 13, 11:08)

Nu bet orelis gi taisosi  thumbup.gif Kaip laukiu kad atšiltų; mano tėvukai už Vilniaus gyvena- tėtis pažadėjo man "rifliuoto" (nežinau kaip lietuviškai) metalo didelį stalą vėlimui lauko pavėsinėj įtaisyti.... Kaip laukiu  thumbup.gif

Vasara lauke labai smagu velti thumbup.gif Tik diena turi buti be vejo... tongue.gif
Atsakyti
Jei dar liko gražių pagiriamųjų žodžių, kurie nebuvo išsakyti giriant Minesotos
pagalvėlę, tai visus juos noriu padovanoti nuostabaus grožio pagalvėlės autorei 4u.gif wub.gif .
Atsakyti