Tikrai labai nuostabi ramunele.Kvepia vasara, ar ne?
kraziete-šaunūs darbeliai, ypač liūtas bet daryčiau jį pagalvėle, kilimėliui tiek darbo gaila
Ačiū, už tokius gerus komentarus apie pagalvėlę .
Vėliau tik šlapiai. Žiedlapiai neišplaukę, nes ilgai per tinklelį vėliau, kol dekoras prisivėlė prie pagrindo.
QUOTE(Siesta @ 2007 04 12, 22:11)
Minesota, numirti galima nuo tokio grožio
Galima klausimą, ar vėlei šlapiai ar su lygintuvu? Labai dailūs ir visiškai neišplaukę ramunės žiedlapiai
Galima klausimą, ar vėlei šlapiai ar su lygintuvu? Labai dailūs ir visiškai neišplaukę ramunės žiedlapiai
Vėliau tik šlapiai. Žiedlapiai neišplaukę, nes ilgai per tinklelį vėliau, kol dekoras prisivėlė prie pagrindo.
QUOTE(linada @ 2007 04 13, 08:13)
kraziete-šaunūs darbeliai, ypač liūtas bet daryčiau jį pagalvėle, kilimėliui tiek darbo gaila
Aciu Tiesa sakant, mano kilimelis dar niekada ant zemes ir negulejo , o kabo ant sienos vaiko kambary. Bet del pagalveles labai gera ideja, reiks pabandyti dadaryt. Aciu uz ideja
Kraziete, grazus darbeliai, liutukas tikrai labai saunus
Minesota, be zodziu, jau ramunes grozis
Minesota, be zodziu, jau ramunes grozis
QUOTE(Minesota @ 2007 04 12, 20:04)
Dar viena mano pagalvėlė
Bet jau ramunės tikrumas Man labai gražu
ramunės net negyriau - savaime suprantama kad pilnas maišas nuostabos. išties, Minesota-turėtum būti krupštumo įsikūnijimas, nes be dekoro dar ir žalios vilnos atspalviai ir toks jausmas kad viskas ratu sukasi :
įdomų lūtuko koks skermuo, nes pagalvei visai nieko būti,jei karčiai-gaurai liktų iš šonų - na pagalvei tarnautų tik veidukas bet įdėja ant sienos puki - gal taip ilgiau tarnaus, nei pagalvėlė.
įdomų lūtuko koks skermuo, nes pagalvei visai nieko būti,jei karčiai-gaurai liktų iš šonų - na pagalvei tarnautų tik veidukas bet įdėja ant sienos puki - gal taip ilgiau tarnaus, nei pagalvėlė.
Minesota ,nuostabu
QUOTE(kraziete @ 2007 04 12, 18:06)
Labai gražūs veltiniai; rankinė paliko mielą įspūdį; gražiai rankenos įstatytos
QUOTE(Minesota @ 2007 04 12, 19:04)
Oho kaip gražu, koks gražus piešinys ; šakės; tikrai esi dekoro specė
Nu bet orelis gi taisosi Kaip laukiu kad atšiltų; mano tėvukai už Vilniaus gyvena- tėtis pažadėjo man "rifliuoto" (nežinau kaip lietuviškai) metalo didelį stalą vėlimui lauko pavėsinėj įtaisyti.... Kaip laukiu
QUOTE(linada @ 2007 04 13, 09:47)
Liutuko skersmuo apie 60cm
Aciu dar karteli, labai malonu sulaukti komplimentu .
Nu bet orelis gi taisosi Kaip laukiu kad atšiltų; mano tėvukai už Vilniaus gyvena- tėtis pažadėjo man "rifliuoto" (nežinau kaip lietuviškai) metalo didelį stalą vėlimui lauko pavėsinėj įtaisyti.... Kaip laukiu
Vasara lauke labai smagu velti Tik diena turi buti be vejo...
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 13, 11:08)
Vasara lauke labai smagu velti Tik diena turi buti be vejo...
Jei dar liko gražių pagiriamųjų žodžių, kurie nebuvo išsakyti giriant Minesotos
pagalvėlę, tai visus juos noriu padovanoti nuostabaus grožio pagalvėlės autorei .
pagalvėlę, tai visus juos noriu padovanoti nuostabaus grožio pagalvėlės autorei .