Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

O ta lateksa paprastai uztepti ir viskas? ax.gif ir tikrai neslidines mano mazius su tokiom tapkutem? blush2.gif
Bet ziuriu jis nepigiai kainuoja... Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 05 01, 11:43)
O ta lateksa paprastai uztepti ir viskas? ax.gif  ir tikrai neslidines mano mazius su tokiom tapkutem? blush2.gif
Bet ziuriu jis nepigiai kainuoja... Aciu uz patarimus 4u.gif

Neslidinės tai tikrai, o be to-ir šleputes ilgiau nešios, nesusidėvės taip greit. O nepigiai-tai už nemažą kiekį (gali būti po 1l arba po 0,5l išpilstyta, bet lyg viena ausim girdėjau,kad ir po 100g galima gaut).
Atsakyti
Sedona, rankinė puiki, ir neįprasta, kaip ir dauguma rašė - celiulitas čia tinka. Man labai patiko dekoras, kažkaip man irgi paskutiniu metu maga priderinti nėrinius ar kitas medžiagas, nuo to manau veltinis tik dar labiau atsiskleidžia smile.gif

Diva, kaip visuomet be žodžių thumbup.gif

Rim@ esu girdėjusi, kad glicerinas tik labai laikinai drėkina, ar įspūdį tokį suteikia, o po to tik labiau išsausina, gal tu kaip naudojusi, galėtum patarti, kaip čia iš tiesų, nes mano rankos baisiai sausos, jau net kremai nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Nuostabus Jusu visu groziai pakerejo mane. Ir si narkotina jau paragavau doh.gif lotuliukas.gif
Pirmas blynas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2007 05 01, 10:54)
Rim@ esu girdėjusi, kad glicerinas tik labai laikinai drėkina, ar įspūdį tokį suteikia, o po to tik labiau išsausina, gal tu kaip naudojusi, galėtum patarti, kaip čia iš tiesų, nes mano rankos baisiai sausos, jau net kremai nepadeda  schmoll.gif

Turėjau aš glicerininį rankoms kremą, tai po pasitepimo reikėdavo aukštyn rankas kelti, kad ko nors nesutepčiau. Jau toks riebus doh.gif Šis kitoks - greitai susigeria. Aš dažnai jį įmaišau į bet kokį rankų kremą ax.gif Na, man tai jis liuks thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Tikros šaunuolės, tiek puikių darbų darbelių ir dar susitikimą organizavot. thumbup.gif
Man tik lieka sielvartauti kad niekur nedalyvauju verysad.gif
O rankelėm patepti ir pagydyti naudoju balzamą. Labai padeda ax.gif
user posted image
Atsakyti
Yra toks kremas ''Evija''-jis skirtas daugiau suskirdusiems kulnams gydyti ir t.t. Kažkokia Kauno firma gamina iš visiškai nat. medž.-bičių vaško, pušų sakų, kiaul . taukų. Labai padeda, ypač pasitepus nakčiai.Parduodavo vaistinėje Pamėnkalnio g. , bet dabar užsidarė g.gif . Visose įmanomose mugėse prekiaudavo.
O aš dar gelbėjuosi Margaritos RIEBIU kremu veidui. Tik Droge randu.
Papildyta:
Apsauginis kremas EVIJA

Kremo sudėtis: eglės sakai, bičių vaškas, sviestas, taukai, augaliniai aliejai. Kreme esantys sakai ir vaškas pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Esant 36°C temperatūrai, kremas tirpsta, lengvai įsiskverbia į poodį, veikia kaip antiseptikas, mažina uždegimus, tinka gydyti odos pažeidimus. Kremas minkština odą, apsaugo veidą ir rankas nuo nušalimo. Vartotinas kaip apsauginė priemonė nuo radioaktyviųjų ir saulės spindulių. Naudojant EVIJĄ gydomojo masažo metu, labai sumažėja ir net išnyksta nerviniai galūnių, nugaros, strėnų ir sąnarių skausmai. Naudotinas esant hemorojui, kirkšnių iššutimams, praguloms, raumenų sumušimams. Padeda pūliuojant dantenoms, prasidėjus slogai, minkština gimdyvių krūtų sukietėjimus, išsklaido besiformuojančius pūlinius.

Papildomų konsultacijų ir informacijos, kur galima įsigyti apsauginio kremo EVIJA, galite gauti paskambinę telefonu šiais numeriais: 8-37-777811, 8-686-94858. Telefonu 8-686-40136 konsultuoja gamtos mokslų habil. dr. Teodoras Bitvinskas.

Remigijaus Adomaičio įmonės licencijos gamybai leidimas ĮST 3445054-01-1998.

Va radau. Ooooo, pasirodo beveik nuo visko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(inuska @ 2007 05 01, 12:04)
Nuostabus Jusu visu groziai pakerejo mane. Ir si narkotina jau paragavau doh.gif  lotuliukas.gif
Pirmas blynas blush2.gif
user posted image

Sveika, narkomane mirksiukas.gif . Šiandien labai reikia gėlių. ( čia kažkiek karpyta?)
Atsakyti
O man tai tokią "šutką" del EVIJOS išmete GOOGLE blink.gif
INFORMACIJA

Ai, man rodos reik bandyti - visgi kiekvienas randame savo vaista g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 01 gegužės 2007 - 11:32
4u.gif
aciu, mergaites, uz pagyras.. nu ne zveris vyras sugaude pievoj- niekur neissilakste)
O siaip tai kaifuoju as zaislus darydama. Jie tokie mieli man.. ir vaikiukams labai patinka..smile.gif)

o el kremu- aciu uz info. as ai naudoju is muilo fabriko latviu toki kieta krema-sirdutes formos. labai neblogai irgi. bet gal reiks ir glicerina pabandyti. o del evijos- turejau. man tai jis labai fainas buvo- toks kvepiantis pusu sakais.. ir nezinau, ar isikalbejimas, ar ka, bet labai gelbedavo nuo visokiu zaizdeliu, nudegimu ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 04 30, 11:49)
kaip matau jau mūsų didžiosios velėjos įvertintos  thumbup.gif tuoj žiūrėsim apie jas ladas kuriamas  bigsmile.gif Aurelia, o kuriam laikrašty bus?  ax.gif ir pasigirk ką padovanos  lotuliukas.gif

Zinok tiksliai nepamenu, kazkoks rankdarbiai pius yra, neesu girdejus doh.gif O ka dovanu gausiu???? Nieko! Padekos rasta koki nors uz dalyvavima doh.gif

Sedona, rankine labai rgazi, as irgi enrvindavausi del celiulito, bet is tikruju, tai jei sluoksnos pluostas ilgas, jis neisvengiamas beveik, nors slepetes kai trinu, tai jo nebuna... na bet kietas padarau visai...

Diva, zaislai pirstines nuosatbus wub.gif , mes pirktini turim suni pirstine, na aisku ne veltini, o pliusini, tai didzioji labai megsta su juo zaisti smile.gif

o del kremu, na retai veliu dabar, turiu kitu uzsiemimu, bet man super DROGE pirkau kremas rusiskas babushki Agafy smile.gif thumbup.gif KAs man patinka, jis balzamas ir susigeria i rankas, nes kiti kremai tai buna rankos kaip aplipe, einu plautis is karto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 01 gegužės 2007 - 12:42
Sedona, rankine labai labai faina, ypac dekoras originalus. thumbup.gif

Sraigute, berods turiu tavo tel. nr. nuo uzpereito susitikimo. Bet... nepasizadu, kad prisiminsiu paskambinti ar parasyti kai bus kitas. Be to neaisku ar as organizuosiu kita susitikima. Patarciau sekti veltinio ir bendraminciu veltiniautoju temas, tuomet nieko nepraziopsosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, gal žinot kur gauti latekso mažiau nei 500ml Vilniuje? blush2.gif
Atsakyti