Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

NA, gal nenudesit... siek tiek ne i tema blush2.gif Tapkutem, kad neslidinetu padukui ka darot? Viena mamyte man parase, kad kazkokiu silikonu tepat ax.gif Padekit...Ar tai kazkoks ypatingas silikonas? Kur ji perkat?
Atsakyti
Kokios visos šiandien (oi jau vakar )smagios biggrin.gif .nuotaika, aišku kyla ir man, pasirodo , pačiai labai sunku spręsti apie darbą.
Priekį dekoravau gobeleninu audimu visokiais vilnoniais siūlais.Rankena tai tvirtai prisiūta . Bet , įtampa turi visgi likti lotuliukas.gif , '' o jeigu išslys''. Nėr čia ko atsipalaiduoti rolleyes.gif
Diva, jau vėl priekyje 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Šimtą metų nebuvau įlindusi čia....Tad vakarop perskaitysiu temą 4u.gif
Tik va norėjau paprašyti, jei organizuosite susitikimą Vilniuje, ar galite man į AŽ parašyti??Nes nebelabai laiko turiu sekti temą..... ax.gif O pasimatyti norėčiau smile.gif
Ar praneš kas nors???Nes kiap suprantu, neseniai susimačiusios buvot, o aš pražiopsojau doh.gif ....Vis sukasi man mintys apie vasarinį susitikimą kokioj sodyboj. Jau variantą kažkada siūliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau rankinės šaunumėlis thumbup.gif Kadangi veliu tik sau ir draugams, labai nemėgstu, kai veltinį norima įsprausti (mano atveju) į rėmus:perveltas, nedaveltas...Dariau paveikslą ir nedaveltų gėlyčių, pasirodo žiūrėjosi geriau unsure.gif
O gal taip kalbu, kad nemoku velti hihihi.gif

Sraigute, gal tu savo tel.nr. kam nors, taip paprasčiau būtų mirksiukas.gif
Diva - jau į tavo darbų kokybę ir nuotraukų šaunumą nebežiūriu. Štampas uždėtas, viskas čia aišku thumbup.gif Bet kaip ten sugebėti nuotaikas veidukuose "išvelti" doh.gif Kiškis išsigandęs ir bijo pajudėti rolleyes.gif O vilkas švytintis iš laimės, kad gerą kąsnį rado lotuliukas.gif
Baltos tapkytės fainos jau vien tuo, kad dauguma nagą ten "pripaišytų" (ir aš blush2.gif ) O nago nėra biggrin.gif Bet jeigu ką pakeisi, būtinai pasirodyki mirksiukas.gif

Lyg ir niekas nebesiskundžia savo rankytėmis, bet labai norisi savo atradimą parodyti. Tai kas man labai padeda. Jau kelis kartus minėjau, bet niekas neišgirdo, tai dabar nuotrauką kaišiosiu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 01 gegužės 2007 - 07:57

Sraigute, gal tu savo tel.nr. kam nors, taip paprasčiau būtų mirksiukas.gif

Tai kad kažkas iš organizatorių berods turi mano tel. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
*Diva*, tu mane pribaigsi vieną dieną doh.gif tas kiškis tai.... tai... trūksta žodžių... saugok , o tai ateis bonbonkė ir jį pavogs lotuliukas.gif
Sedoną jau gyriau, bet nepaminėjau, jog labai šauniai suderinai veltinį su audimu thumbup.gif
rim@, pirmą kartą matau tokį daikčiuką blush2.gif kiek jo čia yra, ir kiek kainuoja? blush2.gif
Sraigute, būtinai parašysiu į a.ž. apie sekantį susitikimą (jei neužmiršiu lotuliukas.gif arba pati pražiopsosiu blush2.gif )

P.S. Labas rytas alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 01 gegužės 2007 - 08:59
Sedona labai grazi rankine,dekoras puikus !!!
Diva nepabego tavo zveriai pievoj tongue.gif labai jau tikroviski tongue.gif

Ievuchka salikuti buvau praeitam susitikime atsivezus taip kad jusu jau nuciupinetas wink.gif

Aciu merginos uz myto nuotraukas bent taip su jumis pabuvau tongue.gif
Atsakyti
http://www.fotofabri...Id-3369861.html stai kokius darbelius darau as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievut @ 2007 05 01, 10:26)

nerodo verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas , sakau, kalendama dantimis. Dabar tai jau tikrai reikia atsisukti į veltinius, netgi į vailokus.Darykim ką nors, kad pavaryti tą šaltį. user posted image
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2007 04 30, 23:39)
NA, gal nenudesit... siek tiek ne i tema blush2.gif  Tapkutem, kad neslidinetu padukui ka darot? Viena mamyte man parase, kad kazkokiu silikonu tepat ax.gif  Padekit...Ar tai kazkoks ypatingas silikonas? Kur ji perkat?

Tikrai buvo kažkur rašyta, tik neatsimenu, nes pati dar nenaudoju to silikono.Gal veltinio forume pasižiūrėk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 04 30, 23:39)
NA, gal nenudesit... siek tiek ne i tema blush2.gif  Tapkutem, kad neslidinetu padukui ka darot? Viena mamyte man parase, kad kazkokiu silikonu tepat ax.gif  Padekit...Ar tai kazkoks ypatingas silikonas? Kur ji perkat?

Apie silikoną nieko nežinau, bet kad su lateksu padus tepa-tai tiesa biggrin.gif
O jo pirkt yra keliose vietose: "Veltinio namuose" Klaipėdoj, Užsisakyti internetu iš "Vilnos fabriko", o gal jau ir www.rankdarbiai.com turi?(dar nepatikrinau smile.gif )

Rim@ - kur perki gliceriną? Vaistinėj ar prie kosmetikos prekių pvz.kokiam Droge? Kokia kaina? Mano rankos-baisių baisiausios, nors ir neveliu šlapiai jau kurį laiką, pasireiškia pavėluota reakcija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 05 01, 08:59)
rim@, pirmą kartą matau tokį daikčiuką  blush2.gif kiek jo čia yra, ir kiek kainuoja?  blush2.gif

100ml. 3 litukų nekainuoja. Aš savo provincijoje radau tik IKI parduotuvėj.
Mano rankos kaip popierius, užtepu kremą ir vėl tampa baltos. Tai aš tą gliceriną ant viršaus. Tarsi plėvele pasidengia, tokios švelnios tampa. Neriebus kaip dauguma mąsto. Jo sudėtinės dalys: šermūkšnių, žiedadulkių, morkų ir baltagūžio kopūsto ekstraktai bei kalancholijos sultys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 01 gegužės 2007 - 10:45