Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 04 30, 19:51)
dabar specialiai padarysiu geltoną, kad linadą panervinčiau  lotuliukas.gif

liezuvis.gif mano nervai ant to kanto stiprūs - nematau ko čia nervintis dėl svetimų tapkių geltonų nagų liezuvis.gif
bet jei tau pačiai gražu - ir mane benervindama pati nesišlykštėsi tai valio lotuliukas.gif
beje, kažkodėl pagalvojau apie tokį ilgą, smailą, lenktą, peraugusį nagą karsta.gif . toks paprastas nagiukas tai gal ir gražu būtų drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 04 30, 19:54)
taigi gali suvelt siūlus kaip vilną... pasiskaityk veltinio forume  ax.gif

taaaigi žinaaau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tam juos ir pirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet dabar šukuok, kedenk, o ir spalvos ne pačios puikiausios. galų gale ir veliasi ne taip gerai kaip spec vilnelė schmoll.gif
Atsakyti
Sukočiojau šiaip taip rankinę. Bet ji man kažkokia celiulitinė. Dariau iš sluoksnos . Gal to trynimo per mažai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 04 30, 21:57)
Sukočiojau šiaip taip rankinę. Bet ji man kažkokia celiulitinė. Dariau iš sluoksnos . Gal to trynimo per mažai?
user posted image

Oi kokia man graži ši rankine, labai skoninga ir tie celiulitai labai tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sedona, koks grožis wub.gif
Atsakyti
Sedona, labai labai graži rankinė 4u.gif Ilgiau patrynus išnyksta tie celiulitai, reik tik kantrybę sukaupt lotuliukas.gif Kažkaip beveliant būna tokie momentai, kai atrodo, jog trini trini ir nieko nesidaro doh.gif
Atsakyti
Sedona, labai grazi rankine ir celiulitas ja puosia 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės bigsmile.gif Reiškia, dar šiek tiek prakaitu reikia palaistyti ir bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Sedona - kažkas nuostabaus wub.gif labai daili, skoninga, originali, nematyta rankinė.labai labai thumbup.gif
O dėl celiulito-tai šiandien susitikime apie tai kalbėjom: dauguma pritarė,kad celiulitinis paviršius-labi gražu, o be to-gero suvėlimo rodiklis. Atseit-kol neatsirado celiulitas, negali sustot velt mirksiukas.gif , neva tai-dar vis trūksta masažiuko smile.gif
Man asmeniškai toks paviršius tik puošia rankinę biggrin.gif

Jetau,kokia graži ( gal dėl to,kad žalia? lotuliukas.gif )
O kas ten per dekoras? Sunku nuodugniai ištyrinėti, norisi iš arčiau pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
Bonbonke, nedėk tu jokio nago, labai jos liuksiškai atrodo, nieko joms netrūksta mirksiukas.gif

Sedona thumbup.gif, va tokios rankinės ir aš norėčiau rolleyes.gif, celiulitas čia netgi akcentas smile.gif
Atsakyti
va va aš irgi pagalvojau kad tokio celiulito ir pati norėčiau hihihi.gif labai jau pavasariškas celiulitas - šaunumėlis wink.gif
o jei teisingai įžiūriu tai dekoras iš medžiagytės "bumbuluotos". o rankenos atrodo pakėlus išslys. tikiu, kad saugiai prisiūtos, bet va toks jausmas......
Atsakyti
4u.gif Sedona- labai grazu- bonbonke- laaaaaaaaaaaabai!!!
jau turbut metus zadu is hut up tokias tapkes velt, bet speju taip ir nenuvelsiu...smile.gif))

ir as giriuos per visas temas.sikart zaislais-pirstinem:

user posted image
Atsakyti
Sedona- puiki rankinė, ypač spalva. O dėl celiulito ginčytis galima, tavo atveju jis net tinka mirksiukas.gif, tavo rankinės atveju doh.gif
Papildyta:
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif visoms mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 30 balandžio 2007 - 22:32