naga padaryk dar žieda užmauk ir bus super
QUOTE(gugile @ 2007 04 30, 18:26)
naga padaryk dar žieda užmauk ir bus super
nagą darysiu, kai turėsiu nuveltas šliures iš kūno spalvos tapkutes
Bonbonke, man jos tikrai
QUOTE(Irunia @ 2007 04 30, 13:25)
Pirmas mano blynelis
kaip pirmas tai puikus. man pasiuvinėjimas ypač patiko - tokios tikros koinės vientisą vėlei ar susiuvai iš dalių
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 04 30, 18:08)
merginos...labai jau norėjau pabandyt tapkutes su pirščiuku
man tai raudonų nagų - juokauju, banalu...ištiesų manau jei jos būtų juodos - jom nieko netruktų, nes man tai tikros "kanopėlės" o baltų nebūna (kanopų) aš būčiau dariusi juodas ir juoda virvute apvijusi - kaip velnio uodegyte - pragariškos spalvos duotų aiškumo.
man įdomu kaip būtų tokias pirštines nuvėlus - įdomumo tikrai daug, o ir sukrapštyti lengviau kokias kapeikas prie kioskelio šokoladuką perkant vieną pirštą nuo kumščio laisvą turint, bet kaži kaip su patogumu ;oh kadangi žiema niekur iš kiemo nebėga gal laikas nusivelti ir pabandyti
Fainumėlis Aš irgi norėjau pasiūlyti geltoną nagą . Tiesiog prašosi
na pas mane spalvotos vilnos trūkumas, tai pabandymui ėmiau baltą... man tai jos labai patogios, nes dariau ant savo kojos. o pirštinės, taigi tokios kumštinės yra
Sedona, na jei senulauksiu kitų pasiūlymų darysiu geltoną nagą
Sedona, na jei senulauksiu kitų pasiūlymų darysiu geltoną nagą
QUOTE(linada @ 2007 04 30, 19:37)
kaip pirmas tai puikus. man pasiuvinėjimas ypač patiko - tokios tikros koinės vientisą vėlei ar susiuvai iš dalių
Vientisą, pagal temos pradžioje esančią pamokėlę.
Tik vėliau ne iš vilnos, o ir vilnonių siūlų. Casa Lanoj pirkau liemenei, biški liko, tai va ir sumasčiau pabandyti.
fuuu, man geltonas nagas su kažkokiu nurukytu, nusęnusiu asocijuojasi...daryk belekokios kitos spalvos tiksliau daryk kokį nori, aš daryčiau kitos :
QUOTE(linada @ 2007 04 30, 19:47)
fuuu, man geltonas nagas su kažkokiu nurukytu, nusęnusiu asocijuojasi...daryk belekokios kitos spalvos tiksliau daryk kokį nori, aš daryčiau kitos :
dabar specialiai padarysiu geltoną, kad linadą panervinčiau
QUOTE(Irunia @ 2007 04 30, 19:47)
Vientisą, pagal temos pradžioje esančią pamokėlę.
Tik vėliau ne iš vilnos, o ir vilnonių siūlų. Casa Lanoj pirkau liemenei, biški liko, tai va ir sumasčiau pabandyti.
jetau kiek aš tų siūlų prisipirkusi turiu tada dar vilnos normalios nebuvo, tai tokių lobių skubėjau užsipirkti ir po daug....dabar net žiūrėt nesinori atiduot reikėtų, arba kokią liemenę nusimezgus skalbenke suvelti, bet atiduoti gaila (man visko gaila , užtai per visokį niekalą pralipti negaliu ) o mezgimui kokio šimtmetuko prireiks tai žodžiu kaip ir padėtis be išeities
taigi gali suvelt siūlus kaip vilną... pasiskaityk veltinio forume