Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

naga padaryk dar žieda užmauk ir bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 04 30, 18:26)
naga padaryk dar žieda užmauk ir bus super thumbup.gif

nagą darysiu, kai turėsiu nuveltas šliures iš kūno spalvos tapkutes lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif gražu,tik trūksta kažkokio pasiuvinėjimo ar kokios detalės,kad būtų gyvesnės mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bonbonke, man jos tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 04 30, 13:25)
Pirmas mano blynelis ax.gif

mirksiukas.gif kaip pirmas tai puikus. man pasiuvinėjimas ypač patiko - tokios tikros koinės thumbup.gif vientisą vėlei ar susiuvai iš dalių wink.gif

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 04 30, 18:08)
merginos...labai jau norėjau pabandyt tapkutes su pirščiuku  blush2.gif

man tai raudonų nagų - juokauju, banalu...ištiesų manau jei jos būtų juodos - jom nieko netruktų, nes man tai tikros "kanopėlės" o baltų nebūna (kanopų) doh.gif aš būčiau dariusi juodas ir juoda virvute apvijusi - kaip velnio uodegyte - pragariškos spalvos duotų aiškumo.
man įdomu kaip būtų tokias pirštines nuvėlus - įdomumo tikrai daug, o ir sukrapštyti lengviau kokias kapeikas prie kioskelio šokoladuką perkant vieną pirštą nuo kumščio laisvą turint, bet kaži kaip su patogumu ;oh kadangi žiema niekur iš kiemo nebėga gal laikas nusivelti ir pabandyti cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Fainumėlis 4u.gif biggrin.gif 4u.gif Aš irgi norėjau pasiūlyti geltoną nagą . Tiesiog prašosi bigsmile.gif
Atsakyti
na pas mane spalvotos vilnos trūkumas, tai pabandymui ėmiau baltą... man tai jos labai patogios, nes dariau ant savo kojos. o pirštinės, taigi tokios kumštinės yra tongue.gif
Sedona, na jei senulauksiu kitų pasiūlymų darysiu geltoną nagą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 30 balandžio 2007 - 18:45
QUOTE(linada @ 2007 04 30, 19:37)
mirksiukas.gif  kaip pirmas tai puikus. man pasiuvinėjimas ypač patiko - tokios tikros koinės  thumbup.gif vientisą vėlei ar susiuvai iš dalių wink.gif

Vientisą, pagal temos pradžioje esančią pamokėlę.
Tik vėliau ne iš vilnos, o ir vilnonių siūlų. Casa Lanoj pirkau liemenei, biški liko, tai va ir sumasčiau pabandyti. ax.gif
Atsakyti
fuuu, man geltonas nagas su kažkokiu nurukytu, nusęnusiu asocijuojasi...daryk belekokios kitos spalvos ax.gif tiksliau daryk kokį nori, aš daryčiau kitos hihihi.gif blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 04 30, 19:47)
fuuu, man geltonas nagas su kažkokiu nurukytu, nusęnusiu asocijuojasi...daryk belekokios kitos spalvos ax.gif tiksliau daryk kokį nori, aš daryčiau kitos hihihi.gif blush-anim-cl.gif:

dabar specialiai padarysiu geltoną, kad linadą panervinčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 04 30, 19:47)
Vientisą, pagal temos pradžioje esančią pamokėlę.
Tik vėliau ne iš vilnos, o ir vilnonių siūlų. Casa Lanoj pirkau liemenei, biški liko, tai va ir sumasčiau pabandyti.  ax.gif

jetau kiek aš tų siūlų prisipirkusi turiu wacko.gif tada dar vilnos normalios nebuvo, tai tokių lobių skubėjau užsipirkti ir po daug....dabar net žiūrėt nesinori sleep.gif atiduot reikėtų, arba kokią liemenę nusimezgus skalbenke suvelti, bet atiduoti gaila (man visko gaila fool.gif, užtai per visokį niekalą pralipti negaliu ) o mezgimui kokio šimtmetuko prireiks irnesakyk.gif tai žodžiu kaip ir padėtis be išeities flirt.gif
Atsakyti
taigi gali suvelt siūlus kaip vilną... pasiskaityk veltinio forume ax.gif
Atsakyti