Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

ot nesąmonė doh.gif aš norėjau pavartyt kur kampe užlindus ir viskas... tongue.gif na gal kas tą straipsniuką nuskanuos 4u.gif
Atsakyti
Ikelsiu gelyte
http://i135.photobuc...te/IMGP1326.jpg

ir zuikiuka
http://i135.photobuc...te/IMGP1327.jpg
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2007 04 30, 10:45)

Labai jau simpatiski darbeliai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 04 29, 08:52)
Va, pasireklamuosiu  lotuliukas.gif  "Tavo vaikas" Nr.5
Chi Chi  rolleyes.gif

Kaip fainai smile.gif O su veltiniu ten kas nors bus? smile.gif
Mano darbai bus laikrastyje rankdarbiu tipo kita menesi, darzelio aukletoja paprase atnest darbu i Traku vokes rankdarbiu paroda, pasirodo patiko kazkam, va kazkur irgi ides ir dar apdovanos kita sestadieni, ale nieko neikertu, nunesiau uzsakymus, ka turejau ir pasiemiau po poros dienu, nes reikejo atiduoti jau... tai va tokei dalykai smile.gif o susitikimas siandien veleju, idomu kaip sekesi, as nedalyvauju, didzioji serga o ir oras ne koks... na nepasiteisinimai, ale subine tingiu vilkt is namu tongue.gif Krumelius sodinu, gelytes pikuoju tongue.gif
Atsakyti
kaip matau jau mūsų didžiosios velėjos įvertintos thumbup.gif tuoj žiūrėsim apie jas ladas kuriamas bigsmile.gif Aurelia, o kuriam laikrašty bus? ax.gif ir pasigirk ką padovanos lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo jo ,prašau visada priminti , jei kur tik rašys , ar rodys. Na, merginos , tur būt smaginasi susitikusios.Aš irgi vis žadu nueiti , bet ir vėl ne dabar g.gif . Labai laikas išsitrupina, tiek nepadarytų darbų. Na, nesusitvarkau kažkaip su visais įsipareigojimais. schmoll.gif :
Atsakyti
Pirmas mano blynelis ax.gif
Manau vėliau pasitreniruosiu ant savo lelkos, tai gal ir gražesni gausis tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Labai jaukūs 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
benardant po neto platybesuser posted image

Atsakyti
merginos...labai jau norėjau pabandyt tapkutes su pirščiuku blush2.gif tai štai kas gavosi... rolleyes.gif tik kažko joms trūksta... doh.gif gal patarsit ko... blush2.gif beje negailėkit kritikos... žinau kad broko privėliau doh.gif user posted image
Atsakyti
nors nesu bandžiusi velti, bet man gražu, bigsmile.gif gal dar reiktų kokios smulkios detalės, dekoro šiaip tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 30, 18:19)
nors nesu bandžiusi velti, bet man gražu,  bigsmile.gif  gal dar reiktų kokios smulkios detalės, dekoro šiaip tai thumbup.gif

tai nebandyk... nes velimas kaip narkotikas... lotuliukas.gif visą laiką vis daugiau ir daugiau norisi lotuliukas.gif o kad smulkios detalės reikia žinau, nes manau didelė nesižiūrėtų, bet vat kokios ir nesugalvoju blush2.gif
Atsakyti