Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(*MAGIC* @ 2007 04 26, 15:35)
O tiksliai tiksliai nukopijuotas, kad ir kaip techniškai nepriekaištingai , kūrinys virsta tiesiog daiktu... Va ir liūdna kažkaip pasidarė...
O ko man čia pykti, tiesiog norisi, kad tokie gražūs Kūriniai skatintų, įkvėptų kūrybai, o ne ...darbui ...

ojee... kaip tu cia filosofishkai
tik tada Mona Liza (kaip ir visa Da Vinco)daiktu daiktas bo tikriausiai ner pasaulyje kito tiek kopojuoto ir visaip kitaip dauginto kurinio
ir ar is vis liko tada meno kuriniu?
Beje, pasakysiu gal daugumai nezinoma fakta - praktishkai visos iki siu laiku islikusios antikines skulpturos (t.y. senoves graikijos) tera tik daug velesnes romenu padarytos kopijos(originalus gudziais tamsiais pirmaisiais krikscionybes metais sunaikino dievobaimingi krikscionys kaip nepadorius, siaubas, ania), pastarieji masishkai daugino graiku skulpturas ir puose jomis turtinguju sodus, baseinus.... tai kas tada yra Apolono, Atenes, Dzeuso, Heraklio skulpturos? smile.gif
daiktai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 26 balandžio 2007 - 15:48
QUOTE(g00te @ 2007 04 26, 15:46)
...
ir ar is vis liko tada meno kuriniu?
...

Taip, Tu labai teisingai ir protingai viską išdėstei. Tiesiog aš parašiau savo mintis (kurias labai retai reiškiu forumuose), kurias sukėlė Jutimai. Tiesiog žiūrime iš skirtingų pusių į tą patį objektą ir tiek.

Atsakyti
as plagiavima retsykiais pateisinu ( biggrin.gif kaip gi kitaip, gi pati nuo Hut-Up vagiu sy bei ta) pvz mokymosi tikslais
kazhkada teko krimsti architekturos mokslus, pamenu 1 kurso uzduoti-pasirinkti garsaus architekto pastata, ji perbraizyti, padaryti maketa, atrodytu paprasta
o jus va paimkite sraigute ir pabandykite ja isbadyti, pamatysit, kiek ismoksit ir suprasit
svarbu prisipazint, kad plagijuoji ir nepridaryt tikriesiems autoriams finansines ar kitokios zalos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 26 balandžio 2007 - 15:57
Kas nesukūrė nieko ką kopijuotų kiti- tik ir gali kalbėti apie džiaugsmą.
Tegu parašo nors viena kurios darbą nukopijavo, ar didelį džiaugsmą patyrė?.
Ir apie nusivylimą verysad.gif kurį, atrodo atradai kažką nauja, o pasirodo jau kažkas tai padarė ankščiau. cool.gif
Aš kopijavau, ne gal greičiau pasinaudojau idėja iš čiaskylutės
Atradau savo būdą kaip jas padaryti, ir nė velnio nežinau kaip daro jie. Bet kaikas nori sužinoti kaip jos daromos. Mano paslaptis mirksiukas.gif
Šeip yra net tema užvesta, bet vargu ar kas kada išspręs ką.
Man patinka kai yra pasakoma, va nukopijavau, pasinaudojau idėja, ar įkvėpė kas.
Galėčiau ir dabar prikibti prie kai kurių merginų, nejaugi įmanoma grumtis su vėju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 26 balandžio 2007 - 17:02
Na ir aš užsimaniau įsikišt.
Tai ką tada apie mane sakyt? Gaunas, kad tik plagijuot ir tesugebu..
Paaiškinsiu. Užsiimu dekupažu, konkrečiau-servetėlių klijaviamas ant įvairių paviršių + kitos technikos=menas. Dauguma italių, rusių, vokietaičių ir lenkaičių ir kt. jau šimtus kartų yra panaudojusios servetėles su tais pačiais motyvais, tai ką, man nebegalima paimt į rankas servetėlės su tuo pačiu piešinėliu, nes gausis plagijavimas?
Atsakyti
Tai kai parašot ką nors negatyvaus bent kokią nuotrauką įmeskit g.gif
Bartis čiaKopija ar plagijatas
O mai good ar aš tai parašiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na nuotraukų su dekupažu nedėsiu, nes ne į temą..
O veltą tašytę galiu parodyt ax.gif
http://www.biteplius...97-=(1657982441
Atsakyti
visu pirma, niekas nesibara, mezgasi idomi diskusija ir tiek
QUOTE(DOSETH @ 2007 04 26, 17:01)

1.Kas nesukūrė nieko ką kopijuotų kiti- tik ir gali kalbėti apie džiaugsmą.

2. Tegu parašo nors viena kurios darbą nukopijavo, ar didelį džiaugsmą patyrė?.
Ir apie nusivylimą verysad.gif  kurį, atrodo atradai kažką nauja, o pasirodo jau kažkas tai padarė ankščiau. cool.gif
3. Aš kopijavau, ne gal greičiau pasinaudojau idėja iš čiaskylutės
Atradau savo būdą kaip jas padaryti, ir nė velnio nežinau kaip daro jie. Bet kaikas nori sužinoti kaip jos daromos. Mano paslaptis mirksiukas.gif
Šeip yra net tema užvesta, bet vargu ar kas kada išspręs ką.
Man patinka kai yra pasakoma, va nukopijavau, pasinaudojau idėja, ar įkvėpė kas.
Galėčiau ir dabar prikibti prie kai kurių merginų, nejaugi įmanoma grumtis su vėju?

1. Gal netaip supratau? o jei taip, tai vargsas da Vincas, van Gogas, Rembrantas, Pikaso.... erc, beje jei paziureti i vaizduojamojo meno raida, labai aishkiai matosi, kad jie vienas is kito mokesi ir RETKARCIAIS koks genijus vis pridedavo SAVO kruopelyte.. va taip per ilgus simtmecius dasigyvenom iki siuolaikinio meno... bigsmile.gif
2. paprastai tie kuriuos kopijuoja turi savo stiliu, braiza ar auksta atlikimo technika... as sakyciau, reikia dziaugtis jei jus ar kazhka kita pradejo kopijuoti, reishkia jus -sektinas pavyzdys
3. Cia tikrai ne kopija ar plagiavimas, nes tada ir elemantarus karoliai/salikas/suknia (skyletas, bumbuliuotas, rutuliuotas, geletas) butu plagiatas, NES KAZHKAS KAZHKADA SENOVEJE SUGALVOJO KAROLIUS?SALIKA?SUKNIA smile.gif
o va del tu paslapciu, tai nesuprantu, tikrai zinokit moteros, nesuprantu, juokinga, smulkmenishka, net nzn kaip dar pavadint, gaila ar ka? Nesuprantu, man yra malonu dalintis tuo ka moku... tik va problema turiu - paaishkint nemoku verysad.gif
cia dabar niekam konkreciai netaikau
bet nereikia taip susireiksminti, zinokit kazhka tikrai naujo sugalvot beveik nebeimanoma
ir dar, girdejot toki posaki - mintys sklando ore
tei va
Atsakyti
O aš ir vėl papasakosiu,ką apie tai manau iš kitos- iš man priimtinesnės pusės smile.gif
Visiškai neliečiu temos- kas nuo ko ką nukopijavo.
Jei Ašarėlė būtų parašiusi, va norėjau pasitobulinti/išmokti/pabandyti kamšymo techniką, nežinojau nuo ko pradėti , paėmiau kaip pavyzdį man labai patikusią sraigutę ir bandžiau kaip man gausis- va rezultatas.
Nu ir valio - išmokau/pabandžiau/supratau.
Bet kalba buvo- man taip patiko, ir aš noriu tokios. Juk Tokia yra tik viena ir bus tik viena vienintelė. Kita, kad ir labai labai panaši, bus kita sukels kitus jausmus, kitas mintis...
Juk matome ne vien akimis... Kitaip kokia rankdarbių prasmė? Tam, kad pasidarysiu pats "bo pigiau"?
Aš apie tai va vis kalbu...
Turbūt visiškai neprotingai, bet tokia jau esu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 04 26, 18:04)
Jei Ašarėlė būtų parašiusi, va norėjau pasitobulinti/išmokti/pabandyti kamšymo techniką, nežinojau nuo ko pradėti , paėmiau kaip pavyzdį man labai patikusią sraigutę ir bandžiau kaip man gausis- va rezultatas.

thumbup.gif

jautri tu.. ir nesugadinta
Atsakyti
Gaila-tai mano darbas.
O kartais net pinėgėlius tenka mokėti kad pamokintų.
Našarnikams patarčiau pasidarbuoti, sugadinti ne vieną 100gr. o po to tegu atskleidžia subtilybes lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
O aš ir vėl papasakosiu,ką apie tai manau iš kitos- iš man priimtinesnės pusės smile.gif
Visiškai neliečiu temos- kas nuo ko ką nukopijavo.
Bet kalba buvo- man taip patiko, ir aš noriu tokios. Juk Tokia yra tik viena ir bus tik viena vienintelė. Kita, kad ir labai labai panaši, bus kita sukels kitus jausmus, kitas mintis...
Juk matome ne vien akimis... Kitaip kokia rankdarbių prasmė? Tam, kad pasidarysiu pats "bo pigiau"?
Aš apie tai va vis kalbu...

visiskai sutinku drinks_cheers.gif neturiu ka pridurti g.gif
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2007 04 26, 18:21)
Gaila-tai mano darbas.
O kartais net pinėgėlius tenka mokėti kad pamokintų.
Našarnikams patarčiau pasidarbuoti, sugadinti ne vieną 100gr. o po to tegu atskleidžia subtilybes lotuliukas.gif

ir as nesiruosiu atskleisti savo paslapteliu: keliolika sugadintu darbeliu, nutrintos rankos ir skaudanti nugara bei rankos... taip intensyvus metai prabego. kodel as turiu aiskinti subtylybes g.gif kad padarytu identiska darba, kuriu pilna forume ir ne tik unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mari*: 26 balandžio 2007 - 18:27