Įkraunama...
Įkraunama...

Veltiniaujame

QUOTE(DOSETH @ 2007 04 25, 23:21)

Suknutė be aksesuaru ax.gif  Į mesiu ir kai gražiau atrodys biggrin.gif

Kokia graži smile.gif labai norėtūsi pačiupinėti biggrin.gif
Atsakyti
Ašarėle, labai simpatiška sraigutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

DOSETH, jau suknelės grožis.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 04 26, 02:43)
moteros, ebay.de radau
49 m Chiffon 3,5, weiß; 100% Seide *Dekostoff Nunofilz* EUR 133,53 + siuntimas
arba (t.y. 9,53 lt /1m + siuntimas)
Seide Chiffon 3,5, 90cm br. reine Seide 46,7m- 1 Rolle! EUR 101,50 +siuntimas
ar cia tas ant kurio reikia salius velt?
ir gal ji galima kaip nors nudazyt?
ir gal kas nori prisijungti? man uztektu bishk maziau...  lotuliukas.gif

+ persiuntimas apie 100
Papildyta:
Dėkui kad vertinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 04 26, 08:15)
+ persiuntimas apie 100
Papildyta:
Dėkui kad vertinot 4u.gif

galima siust draugams i vokietija o tie atvesh ar atsius pigiau ar i autobusa pvz eurolinu ides
Atsakyti
Mano pirmas blynas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 26 balandžio 2007 - 12:57
QUOTE(Nonna @ 2007 04 26, 13:57)
Mano pirmas blynas  4u.gif

Tai kad visai ir ne blynas biggrin.gif o gražučiai bačiukai thumbup.gif Išformuoti gražiai, ant ko vėlei ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 04 26, 14:59)
Tai kad visai ir ne blynas  biggrin.gif o gražučiai bačiukai  thumbup.gif Išformuoti gražiai, ant ko vėlei ?  ax.gif

Tiesa sanakt tasiukas buvo pats pirmas didesnis darbas 4u.gif
Ant bambukinio kilimelio, o i vidu paprastu maiseliu pridejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 26 balandžio 2007 - 13:01
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 04 25, 21:27)
Neperseniausiai kažkuri buvo įkėlusi nuorodą, o ten tarp darbukų labai patiko  ax.gif sraigutė. Negalėjau atsigrožėt, tai neištvėrusi puoliau daryt.  verysad.gif kai žmogus esi visai nedraugaujantis su menu, tai ir š..... gavos. Pirmoje nuotraukoje originalas, o antroje maniškis šedevras  doh.gif .

user posted image

user posted image

Labas, pamaciau sraige ir akyse stovi doh.gif Nu grozis wub.gif Prasau pasakyti, kas tokia daro? Busiu labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 04 25, 21:27)
Neperseniausiai kažkuri buvo įkėlusi nuorodą, o ten tarp darbukų labai patiko  ax.gif sraigutė. Negalėjau atsigrožėt, tai neištvėrusi puoliau daryt.  verysad.gif kai žmogus esi visai nedraugaujantis su menu, tai ir š..... gavos. Pirmoje nuotraukoje originalas, o antroje maniškis šedevras  doh.gif .

Turbūt būsiu baisiai nepopuliari , bet mane labai nuliūdino šitas visas reikalas.
Nesiplėsiu labai pasakoti, bet tiesiog kažkaip liūdna pasidarė ir tiek...
Juk , jei taip gražu ir taip patinka, tai kūrinys ir įkvepia ... kam šitaip negerbti nei kūrėjo nei savęs... Ai , nieko pikto, tik liūdna ...
Atsakyti
4u.gif Sveikos:)
as aishku nesu cia pastovi lankytoja, bet labai patinka paziurineti i veltinukiu darbus...
noreciau issakyti nuomone, del to sraigiuko....cia kaip supratau pirmoji autore liko nepatenkinta, kad kazhkas pasidare panasia sraigute.....
o man atrodo, kad saunu jeigu zmogus nori pasidaryti tokia pacia tai kodel ne....reikia dzhiaugtis tik:) tai negi dabar veltinuku karoliuku kokia pradine vereja turetu supykti, kad vos ne puse lietuvos pacios juo darosi....kazhkaip juokinga butu:)
siulau, nepykti, o dziaugtis, kad jusu ideja kazhkam patiko ar tiko:)
Atsakyti
Na va ir likau nesuprasta... Ta sraigutė - tai kiek pamenu vienos rusaitės dailininkės kūrinys. O liūdna dėl to, kad iš tikro meno kūrinio padaromas tiesiog daiktas... Ir kalbu ne apie kopijavimus /plagijavimus/autorines teises (apie ką jau yra net atskira tema) , o tiesiog, kad kiekvienas dirbinys, jei jis tikrai Kuriamas (kas tai bebūtų šaukštas, suknelė ar bulviniai blynai...) turi savo sielą/aurą, kažkokį žodžiais nenusakomą spindėjimą , kuris ir patraukia ir užburia ir maitina fantaziją... O tiksliai tiksliai nukopijuotas, kad ir kaip techniškai nepriekaištingai , kūrinys virsta tiesiog daiktu... Va ir liūdna kažkaip pasidarė...
O ko man čia pykti, tiesiog norisi, kad tokie gražūs Kūriniai skatintų, įkvėptų kūrybai, o ne ...darbui ...
Atsakyti
Magic, neimk į galvą ir širdį 4u.gif . Pati labai gerai paaiškinai, kad yra daiktai ir kūriniai. Neverta dėl to liūdėti wink.gif .
Atsakyti